XIII кръг: Левски - ЦСКА 0:3

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: XIII кръг: Левски - ЦСКА

Мнениеот boabbb » 25 окт 2014 22:04

Стига пък вие, бе :!: Ако ги извадят - няма дерби и какво :?: Ще гледаме мачове със Славия, или ония от Делиормана :lol: С извинение, ама те имат по 20 човека на гостуванията :!: Няма мачетета, катани, нунджакота и подобни :lol: :lol: Между другото, имам подобно мачете :P
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 окт 2014 22:11

boabbb написа:Стига пък вие, бе :!: Ако ги извадят - няма дерби и какво :?: Ще гледаме мачове със Славия, или ония от Делиормана :lol: С извинение, ама те имат по 20 човека на гостуванията :!: Няма мачетета, катани, нунджакота и подобни :lol: :lol: Между другото, имам подобно мачете :P

Да, китаиците ги продават и с тех лоза не можеш да отрежеш...едно време се биехме с голи ръце и ако някой хвърлеше камък, неговите тартори го налагаха после. Затуй и битки имаше много, но тежко пострадали-малко. Паднал на земята не се риташе никога. Кви са тез ножове и ятагани? Да ми излезе някой с това, като го подсека еднаж, в гъза ще му го завра после!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 окт 2014 22:22

Честита ви победа!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 25 окт 2014 22:23

TristaNNN написа:Честита ви победа!

Мерси, догодина пак заповядай
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 25 окт 2014 22:25

RedeviL написа:
Udoji90 написа:Честита ни победа. Честно казано "Левски" сякаш стояха по-добре от нас първото полувреме. По-бързо се адаптираха към терена и атакуваха по-агресивно, а ние бяхме принудени да вършим нарушения. Защитата ни беше колеблива и допуснахме чисти ситуации пред вратата си. За щастие отбраната на "Левски" се оказа още по-зле, а ние бяхме по-ефективни и с двата гола през първата част до голяма степен ги пречупихме. Второто полувреме общо взето спокойно си доиграхме мача.
[offtopic]Напоследък си бием "Левски", когато дербитата са около Димитровден. И този път момчетата направиха така, че утре да си празнувам с кеф. 8-)[/offtopic]

На мен също ми направи впечатление, че малко по-бавно се адаптирахме към заснежения терен, през второто определено стояхме по-компактно в дефанзивен план, но и състоянието на терена беше значително по-добро. Нещото, което не ми харесваше е, че губехме много бързо владението на топката и по този начин позволявахме на Левски да организира атаки. Явно и Стойчо това го е ядосало, защото ясно се чу репликата му при една такава изгубена топка в центъра. :mrgreen:

Да, второто полувреме теренът си беше направо супер, сравнен с това, което беше в началото. И "Левски" май бяха леко обезверени, така че даже не успяха да натискат като през първото. Реално по-вероятно изглеждаше ние да вкараме, както и всъщност стана. Аз се радвам, че техничен играч като Силва не изпита проблеми от терена. За Фелипе например обаче не можем да кажем същото днес. Много добра оценка за Буш - гол и асистенция, а и нещо като асистенция за първия гол. Много добър пробив и извеждащ пас на Венци при втория гол. И реферът обаче според мен ни спести 1-2 жълти картона за остри нарушения. Леки съмнения имам за засада на Буш при третия гол, но тогава реално мачът вече бе ясен.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 окт 2014 22:40

Udoji90 написа:
RedeviL написа:
Udoji90 написа:Честита ни победа. Честно казано "Левски" сякаш стояха по-добре от нас първото полувреме. По-бързо се адаптираха към терена и атакуваха по-агресивно, а ние бяхме принудени да вършим нарушения. Защитата ни беше колеблива и допуснахме чисти ситуации пред вратата си. За щастие отбраната на "Левски" се оказа още по-зле, а ние бяхме по-ефективни и с двата гола през първата част до голяма степен ги пречупихме. Второто полувреме общо взето спокойно си доиграхме мача.
[offtopic]Напоследък си бием "Левски", когато дербитата са около Димитровден. И този път момчетата направиха така, че утре да си празнувам с кеф. 8-)[/offtopic]

На мен също ми направи впечатление, че малко по-бавно се адаптирахме към заснежения терен, през второто определено стояхме по-компактно в дефанзивен план, но и състоянието на терена беше значително по-добро. Нещото, което не ми харесваше е, че губехме много бързо владението на топката и по този начин позволявахме на Левски да организира атаки. Явно и Стойчо това го е ядосало, защото ясно се чу репликата му при една такава изгубена топка в центъра. :mrgreen:

Да, второто полувреме теренът си беше направо супер, сравнен с това, което беше в началото. И "Левски" май бяха леко обезверени, така че даже не успяха да натискат като през първото. Реално по-вероятно изглеждаше ние да вкараме, както и всъщност стана. Аз се радвам, че техничен играч като Силва не изпита проблеми от терена. За Фелипе например обаче не можем да кажем същото днес. Много добра оценка за Буш - гол и асистенция, а и нещо като асистенция за първия гол. Много добър пробив и извеждащ пас на Венци при втория гол. И реферът обаче според мен ни спести 1-2 жълти картона за остри нарушения. Леки съмнения имам за засада на Буш при третия гол, но тогава реално мачът вече бе ясен.

Да не забравяме и ситуацията за дузпа на Буш. При такъв резултат работата е малко иде-дойде, ама ако трябва да сме честни си имаше непозволено блъскане на Минев.. За Буш съм съгласен, че направи страхотен мач. Реално имаше участие и при трите попадения.

bai_ivo2
Контакти:

Мнениеот bai_ivo2 » 25 окт 2014 22:52

Udoji90 написа:
RedeviL написа:

И аз имах съмнения но го гледах в YOUTUBE разиграването на 0,25 скорост и няма никаква засада.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 окт 2014 22:56

Гледам форума и виждам че няма голяма еуфория,нормално свикнахме Стойчо и момчетата да ни радват срещу Левски,представям си какво щеше да стане ако Левски беше победил,но сега два-три дни ще е синя тишина.Трябва да сме щастливи че имаме такива футболисти и дано се запази състава ,защото ни трябват само още един-двама в центъра и отборът ще е фаворит за шампионската титла.Благодаря на всички червени фенове които бяха на стадиона въпреки отвратителното време,този отбор побеждава основно заради ВАС.Вие освен че сте страхотни показахте и как се подкрепя любимия отбор ,без пари от клуба като някой друг отбор.Ако феновете на ЦСКА бяха направили такива поразии каквито направиха феновете на Левски бъдете сигурни че сектора ни щеше да бъде изпразнен от полицията,но сините фенове бяха оставени да догледат края на срещата на пистата на стадиона,аз поне нямам спомен на стадион Васил Левски да е имало публика на пистата и полицията да ги охранява.За съжаление съм на 300км от София и вече на възраст,но каквото мога помагам с дарения,артикули от фенмагазина,есемеси и въобще гледам да помогна на клуба въпреки че нямам възможност да съм на всеки мач на Армията.Да сте живи и здрави да се приберете по домовете си и да си сипете по едно питие,НАЗДРАВЕ И САМО ЦСКА.PS..Тази вечер в предаването на Наталия Симеонова бе разказана една история на фен на ЦСКА и срещата му с Вальо Илиев,това разказва всичко....думите са излишни.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 окт 2014 23:02

peliforewer написа:Ако феновете на ЦСКА бяха направили такива поразии каквито направиха феновете на Левски бъдете сигурни че сектора ни щеше да бъде изпразнен от полицията,но сините фенове бяха оставени да догледат края на срещата на пистата на стадиона,аз поне нямам спомен на стадион Васил Левски да е имало публика на пистата и полицията да ги охранява.

Абсолютно същото си мислех и аз, докато ги гледах как се разполагат на пистата.

bai_ivo2
Контакти:

Мнениеот bai_ivo2 » 25 окт 2014 23:09

peliforewer написа:Гледам форума и виждам че няма голяма еуфория,нормално свикнахме Стойчо и момчетата да ни радват срещу Левски,представям си какво щеше да стане ако Левски беше победил,но сега два-три дни ще е синя тишина.Трябва да сме щастливи че имаме такива футболисти и дано се запази състава ,защото ни трябват само още един-двама в центъра и отборът ще е фаворит за шампионската титла.Благодаря на всички червени фенове които бяха на стадиона въпреки отвратителното време,този отбор побеждава основно заради ВАС.Вие освен че сте страхотни показахте и как се подкрепя любимия отбор ,без пари от клуба като някой друг отбор.Ако феновете на ЦСКА бяха направили такива поразии каквито направиха феновете на Левски бъдете сигурни че сектора ни щеше да бъде изпразнен от полицията,но сините фенове бяха оставени да догледат края на срещата на пистата на стадиона,аз поне нямам спомен на стадион Васил Левски да е имало публика на пистата и полицията да ги охранява.За съжаление съм на 300км от София и вече на възраст,но каквото мога помагам с дарения,артикули от фенмагазина,есемеси и въобще гледам да помогна на клуба въпреки че нямам възможност да съм на всеки мач на Армията.Да сте живи и здрави да се приберете по домовете си и да си сипете по едно питие,НАЗДРАВЕ И САМО ЦСКА.PS..Тази вечер в предаването на Наталия Симеонова бе разказана една история на фен на ЦСКА и срещата му с Вальо Илиев,това разказва всичко....думите са излишни.

Ами вярно си е че няма еуфория ама все пак като биеш един отбор 6 пъти поред и 9 от 11 последни шампионатни мача то си е като да си бил Славия(а някога и те бяха добър отбор).Мисълта ми е че то си ни стана навик да ги бием Л-С а когато си победил очаквано не се кефиш толкова.

Върни се в “ЦСКА”