Левски София - ЦСКА София |0-3 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и ЦСКА София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София | 25.10.2014г., 16:00ч.

Мнениеот plamenst7 » 25 окт 2014 22:35

Stahlgewitter написа:
plamenst7 написа:
Stahlgewitter написа:Пак ли феновете са ви виновни бе?Застреляйте се и двамата,ще направите услуга на всички.

Да бе, сега като ни треснат 3 мача без публика и 20-30 хилки глоба ние двамата ще сме виновни. Пак, че са останали такива като нас, които въпреки утайката там, продължаваме да сме на стадиона. Явно докато не останат само болклуците там, няма да се успокоите. Как не го проумявате, че тия кретени унищожават Левски? Играта и резултата от мача са преходни, но тия ще са там и ще тровят отбора още десетилетия наред.

Няма как да се промени това изведнъж,затова съм против да се пише за тези неща.

То е ясно, че няма да стане изведнъж, но все от някъде трябва да за започне, а това до момента не се случва и като си траем и си затваряме очите за тези неща не правим услуга на никого. Принципно имам добро мнение за теб, но не проумявам как може да защитаваш подобни хора.

Потребителски аватар
Rage
Контакти:

Мнениеот Rage » 25 окт 2014 22:35

Пацо тигъра прави грешки понякога, но като цяло този сезон поне се видя колко по-добър е от всички други които имаме. Така че там просто без коментар. Млад е - да му се даде шанс. Аз искам да питам за тоя "брилянтен" защитник Белайд. Гледам сега репортажа по гонг. За 1вия и 2рия гол индивидуални негови грешки (лично мнение). При 2рия гол изглежда толкова неадекватен, че не знам. Уж идеята е чужденците да вдигат класата. Виж към Пацо, Сърмата, Домо , Гаджев и ко имам много по-сериозно търпение. Все пак са българи, от малки играят в Левски. Търпението ми обаче към недоказани чужденци е изчерпано. Белайд като физика е перфектен, като игра на моменти си викаш "ей тва е човека", но минимум веднъж на мач прави грешка от която става гол за противника. Херо да му мисли. Поне Борката Стойчев е стабиле.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 окт 2014 22:36

Eminem написа:
sin4ec написа: Айде бе... в Пловдив имаше ли? :)

Ако изключим пиротехниката.

Вижте сега-за замерването не съм съгласен, но от снежна топка да изпаднеш в нокаут-айде малко посмали Манго! Този мач трябваше да се отложи. Другото-нормално. Студено беше, трябва разгрявка. Яд ме е , че тук се пишат глупости. И по-добре влязохме в мача, и първите положения бяха наши, и стратегията с пасове зад гърба на защитата им проработи, но уви! Няма ли гол, няма радост... колко рикошета и случайности бяха в тяхна полза при гола им, и колко такива имахме ние? Вместо да завършим полувремето с 2-0, то стана 0-2...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
LUFC1919
Контакти:

Мнениеот LUFC1919 » 25 окт 2014 22:38

Rage написа:Айде, айде ... 1 мач било то и дерби. Всичко се случва. Крайни оценки - срам, не е моят Левски и т.н. Нашият си е просто не е на нивото, което ни се иска. Години наред мачкахме розовите по 2 пъти на сезон. Сега им е паднало да ни го връщат - лошото е че е по 4 пъти на сезон и горчивият привкус е доста по-сериозен. Това че са по-добри в момента е ясно. Догодина - доамина както се казва. Ще поживеем и ще видим. Гозно не е брилянтен тактик. Опита натиск в началото както с Лудогорец, да ама не, вместо ние - те вкараха и от там на сетне идея никаква. Цяло 2ро полувреме мнооооооооооооого пасове никаква идея как да влезе тая топка в мрежата. ЦСКА подредени на контри, идеал си бяха. В момента, който Гонзо изкара защитник за нападател, казах на приятелката ми "е сега стана 0-3". С проказка десен бек и целият отбор изнесен нямаше какво друго да се очаква. Въпреки всичко аз вярвам в този отбор. Един качествен таран, може да вдъхне много повече увереност на всички. Какви са тези центрирания към нищото. Гол с глава КОГА? На времето с истинските централни нападатели като Сираков и Гонзо, всеки в отбора знаеше къде се центрира топката във всеки един момент. Сега стигаш до аут линията имаш 2ма в пеналтерията и я мяташ на поразия (предимно на втора греда, където незнайно защо никога няма човек). Как да обръщаш мач без да можеш едно свястно центриране да направиш. Айде със здраве и внимавайте с розовите очила, че после много боли, като те освестят. Питайте бразилците след 1-7, а пардон вие това много добре го знаете :lol:

Най-точния коментар, който прочетох тая вечер. :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 25 окт 2014 22:41

plamenst7 написа:
Stahlgewitter написа:
plamenst7 написа:
Stahlgewitter написа:Пак ли феновете са ви виновни бе?Застреляйте се и двамата,ще направите услуга на всички.

Да бе, сега като ни треснат 3 мача без публика и 20-30 хилки глоба ние двамата ще сме виновни. Пак, че са останали такива като нас, които въпреки утайката там, продължаваме да сме на стадиона. Явно докато не останат само болклуците там, няма да се успокоите. Как не го проумявате, че тия кретени унищожават Левски? Играта и резултата от мача са преходни, но тия ще са там и ще тровят отбора още десетилетия наред.

Няма как да се промени това изведнъж,затова съм против да се пише за тези неща.

То е ясно, че няма да стане изведнъж, но все от някъде трябва да за започне, а това до момента не се случва и като си траем и си затваряме очите за тези неща не правим услуга на никого. Принципно имам добро мнение за теб, но не проумявам как може да защитаваш подобни хора.

Разбрал си ме погрешно,не ги защитавам,просто прекалено много се изписа,а има и други по-важни проблеми.Отбора видимо не върви добре,няма пари за нищо,Бащицата е нещастник и куп други.Това с "феновете" е повече проблем на властите,нито ти нито аз можем да спрем дебилщината по стадионите.
Изображение

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 25 окт 2014 23:05

Думи не ми останаха. Толкоз бой почва да влияе зле на психиката...
Само Бедоя и Аниете за пореден мач показаха някакво желание за игра. Останалите не знаеха за какво са на терена, за пореден път. И пак ядохме точилката, за пореден път.
Тежки времена да си от Левски, ама ще се обърне колелото, търпение братя!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 25 окт 2014 23:26

В Левски сериозно трябва да се замислят за нов директор, този явно, че не става. Батков може и да е основният проблен на клуба но уникалната некадърност на Гонзо също не е по-малък.
Самият Гонзо трябва да си спомни, че върви към 4 поредна нулева, с такива резултати всеки треньор и директор имащ достойнство би напуснал, тази работа не става само с желание.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 окт 2014 23:38

sin4ec написа:
Eminem написа:
sin4ec написа: Айде бе... в Пловдив имаше ли? :)

Ако изключим пиротехниката.

Вижте сега-за замерването не съм съгласен, но от снежна топка да изпаднеш в нокаут-айде малко посмали Манго! Този мач трябваше да се отложи. Другото-нормално. Студено беше, трябва разгрявка. Яд ме е , че тук се пишат глупости. И по-добре влязохме в мача, и първите положения бяха наши, и стратегията с пасове зад гърба на защитата им проработи, но уви! Няма ли гол, няма радост... колко рикошета и случайности бяха в тяхна полза при гола им, и колко такива имахме ние? Вместо да завършим полувремето с 2-0, то стана 0-2...

Снежната топка, след като я поомачкаш малко по-дълго време и става почти ледена, а да те цапнат с такава в главата си е доста болезнено и е напълно нормално да паднеш.
Иначе вие вече толкова време не сте вкарвали гол на ЦСКА и така неистово искате да го направите, та не бих се учудил, ако има обявена премия за този футболист, който го направи. Не мога да си обясня по друг начин отиграването на Педро в началото на мача, когато попречи на друг футболист, в много по-удобна позиция да стреля срещу вратата на ЦСКА.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 25 окт 2014 23:51

Стига с тая снежна топка и ти,абсолютна симулация.Пусни си клиБа от спортал и си ти.Той оня знае как да се въргаля от ония е все пак.
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 окт 2014 23:56

Със снежна топка можеш да осакатиш човек. Удар с такава в главата може и да е фатален дори, ако е по-твърда.

Някои хора тук сте тотално заслепени от омраза и нищо не виждате.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Левски”