Лудогорец - Черно море 25.10 събота 19.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Лудогорец - Черно море 25.10 събота 19.00

Мнениеот Sole » 25 окт 2014 21:39

Очаквана загуба при 7 контузени в отбора. Общо взето получи се един приятелски мач.Все пак загубата е за доброто на българския футбол с оглед неутрализиране на напъните на измислените софийски грандове отново да ни срамят в Европа догодина.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 25 окт 2014 22:13

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=L81UlDvciiA[/youtube]

Много тъпо ни биха.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 окт 2014 22:17

Прекалено много контузии. Иначе стояхне нелошо, но някъде след 40 минута започнахме много да се пропукваме. Нямахме достатъчно класа тази вечер, а и късмета ни обърна гръб. Важното е да вземем 3-те домакинства с Подуя-ми, Литекс и Ботев и да продължим за Купата, това е важното. Хубавото е, че започваме да се държим като отбор, а и Кольовата нова схема пасва супер на отбора. Глупостите как Лудогорец играли като на тренировка мога да ги изкоментирам така: Лудогорец е 2-3 класи над ВСЕКИ един отбор в България, а тези, които му взеха СЛУЧАЙНО някакви хиксове (а дори и биха - Хасково) - срещу тях домусите дори и на тренировка не бяха, те просто НЕ играха тогава ;). Когато им се играе - резултата е 4-ка, като от тази с Ловеч.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 25 окт 2014 23:28

sandi74 написа:Лудогорец този мач го изиграха все едно са на тренировка и въпреки това безапелационно и безпроблемно го спечелиха.

Прав си санди,и ние така правим с по слабите отбори като Бирое например.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

sandi74

Мнениеот sandi74 » 26 окт 2014 10:34

Готвача написа:
sandi74 написа:Лудогорец този мач го изиграха все едно са на тренировка и въпреки това безапелационно и безпроблемно го спечелиха.

Прав си санди,и ние така правим с по слабите отбори като Бирое например.

Kakво общо има Берое с този мач? :shock: :roll: Факт е че преди седмица ни попиляхте на Тича след сомоубийствени наши грешки но те са част от футбола.Факт е също така че ние изтървахме да бием Лудогорец насред Разград и Литекс насред Ловеч.В Разград съдиите бяха ФАКТОР а в Ловеч отново сами се бихме.Факт.В интерес на истината сами се прецакахме в доста много мачове което е повече от тревожно. :!: Двата мача с Ботев,в Разград,в Ловеч,на Тича.С късмет пък издрапахме до точка в първият кръг за сезона срещу вас под Аязмото след автоголът на вашия играч.Ще се радвам искренно ако и Берое и Черно море след разделянето на отборите са в първата шестица но това е много трудно.Целта пред нашият отбор е класиране в първата шестица всичко над това ще е бонус,имаме много трески за дялане. 8-) ;) Ако пък не стане сами ще сме си виновни.Успех Ви желая.Живи и здрави. ;)

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 26 окт 2014 10:43

След вчерашният мач не знам да плача ли защото загубихме,или да се радвам и да се кефя на Кольовата наглост???Защото вярвам,ще се съгласите с мен,че никой,ама никой в новата история на Лудогорец,не е излизал с толкова офанзивна схема на техния стадисн.Ние играхме с четирима нападатели(Живко,Миро,Матиас и Коконов)трима полузащитника(Марчин,Паланков и Стенио)и трима защитника(Котев,Сашо и Мишо).Верно,че Стенио се изяваваше и като централен защитник сегиз-тогиз....верно че Коконов не игра само по крилото,а и много черна работа свърши....верно,че Миро и Живко много дейно участваха във всички фази на играта....но фактът си е факт.Играхме в супер офанзивна постройка и по никакъв начин не се затворихме.Сигурен съм,че в последните 3 гсдини,няма друг мач в Разград,в който Лудогорец да е направил толкова много контра атаки!!!От една страна това им даде повече пространства и възможности за гол.Но от друга едва ли щяхме да ги бием,ако бяхме потънали в трета глуха.Явно Кольо е решил да гради отбор с манталитет,който не се интересува кой е противникът,а да налага своята игра.Още е рано и самите футболисти не са си повярвали съвсем.Но отбора при всичките липси на основни играчи,изглежда много добре.Поздравявам НИКОЛА СПАСОВ за смелоста!Давай Кольо ние сме с теб!!!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 26 окт 2014 20:37

Борихме се много, но не успяхме да удържим. Глупави голове допуснахме. Като цяло проличаха всички рискове на тази формация, Лудогорец без да се напрягат много си взеха своето. Дебют за Марк Клок, хареса ми как стои на терена. На стадиона беше кучи студ.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 26 окт 2014 21:49

На мен ми хареса как стоя отбора. Въпреки загубата. Изключително чиста игра на моряците. Може би ни липсва малко агреия в атака и сякаш се и прибързва в тази фаза. Иначе като самочувствие и изнасяне на топката ми харесаха. За огромна моя радост го няма блъскането и кюскането от началото на сезона. Липсват ни контузените, но няма какво да се направи. Специално браво на Стенио и Паланков.

Върни се в “Черно море”