OldGuard написа:CTAHKO написа:trokadero_ написа:Къде стееееееее ???![]()
Скрили сме се като мишки
Че вие винаги сте си били жалки мишки бе чичи.
Сега ще сме още по-жалки

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
OldGuard написа:CTAHKO написа:trokadero_ написа:Къде стееееееее ???![]()
Скрили сме се като мишки
Че вие винаги сте си били жалки мишки бе чичи.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
MaRTo1233 написа:Слънце грее, сняг вали .. Стойчо пак ви го наби
Ромзо, имаме повече поредни победи отколкото ти завършени класове
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
MaRTo1233 написа:Да бе, Мони ... яки са. Ама нещо мен ми изчезна тръпкатаНе видях разлика между тоя мач и например срещу Литекс миналата седмица
Единствено остана репченето с отсрещния сектор ама те днеска много слабо. Поне си направихме кефа в снега
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:MaRTo1233 написа:Да бе, Мони ... яки са. Ама нещо мен ми изчезна тръпкатаНе видях разлика между тоя мач и например срещу Литекс миналата седмица
Единствено остана репченето с отсрещния сектор ама те днеска много слабо. Поне си направихме кефа в снега
Аз пък имах гадното чувство, че ше паднем или равен, не знам що. Все пак останах доволна.![]()
Ноо ми беше студено.
Red_Girl написа:MaRTo1233 написа:Да бе, Мони ... яки са. Ама нещо мен ми изчезна тръпкатаНе видях разлика между тоя мач и например срещу Литекс миналата седмица
Аз пък имах гадното чувство, че ше паднем или равен, не знам що. Все пак останах доволна.![]()
Ноо ми беше студено.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта