XIII кръг: Левски - ЦСКА 0:3

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: XIII кръг: Левски - ЦСКА

Мнениеот sin4ec » 25 окт 2014 19:47

Честито на червените фенове! Разочарован съм, защото първото полувреме бяхме по-добрият тим и стратегията с пасове зад гърба на защитата ви проработи. Вие направихте първи грубите грешки, но тази игра се брои на голове...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 25 окт 2014 20:03

sin4ec написа:Честито на червените фенове! Разочарован съм, защото първото полувреме бяхме по-добрият тим и стратегията с пасове зад гърба на защитата ви проработи. Вие направихте първи грубите грешки, но тази игра се брои на голове...

Приемам поздравленията,бяхте достоен противник :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 25 окт 2014 20:03

Много приятна игра с 4-5 паса и стигат до гол. Така се прави.

Гледах по някаква арабска телевизия Western Sydney Wanderers FC - Al Hilal. Тези са на светлини години пред от нас. Първите победиха с 1:0.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
samocska1
Контакти:

Мнениеот samocska1 » 25 окт 2014 20:05

Честита победа армейци,както очаквах резонни три точки,няма какво да коментираме повече.Не е интересно вече.За съжаление друг е отбора с който се борим за титлата.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 окт 2014 20:12

Сега се връщам . Искам първо да честитя поредната , вече рутинна победа над Левски . Пожелаван на Гонзо още поне 15 години начело на сините и все такава радост ! Искам да благодаря и на момчетата на терена , защото ни осигуриха 2 почивни дена без ексцесии от сините хулигани във форума !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 25 окт 2014 20:16

Честито на всички Армейци :!: Напълно резонна победа ,е, в интерес на истината имах леки притеснения за равен,с оглед на кофтия терен,който пречи да се играе бърз и техничен футбол и изравнява в известна степен възможностите на отборите,но в крайна сметка справедливостта възтържествува!Остават известни съмнения,че терена е останал нарочно непочистен,при положение,че от една седмица се говори за снеговалеж на този ден и нищо чудно това да е „тактическият“ ход на гонзаУес,научен по време на престоя му в „Морето“-стари селски номера 8-) !
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 25 окт 2014 20:17

На мен направо вече не ми е тръпка да гледам мачовете с Левски, защото предварително знам какъв ще е резултата. 6 поредни победи! Това откъдето и да се погледне е уникален срам за Левски!!!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 окт 2014 20:51

Ами, честита ни 6-та поред победа! Дето се вика- измързнахме си я докрай. :mrgreen: Според мен основните разлики между нас и Левски са две. Първо: имаме страхотен колектив, за който да трябва да поздравим всички момчета и най-вече треньорите. И второ: Серджио Буш! Неведнъж съм казвал, че това момче е уникален талант и много комплексен играч. Притежава всичко, което е нужно на един добър нападател- физика, добър демараж, дрибъл, борба за първа топка, страхотен поглед и нюх към гола. Днес отново доказа, че може да вкарва от всякакви трудни позиции, но (както беше казал един наш колега от форума) сам срещу вратаря му е най-трудно.. :mrgreen:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 25 окт 2014 21:02

sin4ec написа:Честито на червените фенове! Разочарован съм, защото първото полувреме бяхме по-добрият тим и стратегията с пасове зад гърба на защитата ви проработи. Вие направихте първи грубите грешки, но тази игра се брои на голове...

А, някакъв анализ за мача да предложиш? Винаги ги чета с интерес :P
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”