Левски София - ЦСКА София |0-3 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и ЦСКА София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София | 25.10.2014г., 16:00ч.

Мнениеот terata » 25 окт 2014 19:40

-1914- написа:
Player написа:С тези футболисти нищо добро няма да ни чака. Да Херо може да ги нареди и да ги научи на нещо тактически, но не може да ги направи по бързи. Няма как който и да е треньор да промени бързината и техниката на Домовчийски или пък Сърмов. Бавни и некадърни ще си останат, защото няма накъде да се развиват и променят, докато един юноша има да развива тепърва много неща. Така че ако не могат да вземат класни играчи, ама наистина класни, нека да са юношите които вече играха доста успешно и ги чака сигурно развитие, малко или много ще го има, докато повече в отбора в момента и Съра да дойде, няма да може да изстиска повече от това което са показали, защото нямат класа и талант.

Това всяка година си го говорим, няма как да стане с Батков в Левски.

По принцип е така но... с Батков е ставало, докато с Гонзо все не става!

Честита победа на цесекарите!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 25 окт 2014 19:51

gzagorov написа:
В момента те са една идея по-стабилни финансово. Манджуков и Гергов все още им дават кинти. Истината е, че и двата тима са политически зависими. В момента политическата ситуация е по-удобна за червените, но нещата бързо могат да се променят и Мазния косъм може да се върне на бял кон.

Финансите ли са единственият фактор Прохазка да бъде надминат с 3 дължини за 15 метра пробег при една ситуация през първото полувреме? Едната идея по-малко финанси ли карат защитниците и нападателите все да се разминават с топката като олигофрени, за да се получи "каква поредна футболна драма"? И в крайна сметка тази една идея засега се изразява в 11 точки изоставане от съперника. Не знам, аз все си мисля, че проблемите на "Левски" не са в зелено, а са в сивото вещество.[/quote]

Финансите са виновни за слабото качество на футболистите в Левски. Истината е, че като имаше кинти бяхме на едно малоумие от титлата. В момента в Левски играят посредствени футболисти не знам какво има повече за разбиране? Левски няма нито един централен нападател :lol: Кога е било Левски да няма 9ка. Та този номер е институция в този отбор...Левски загуби всичките си точки от мачовете с червените и с отборите в дъното на таблицата, това е положението :!:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 25 окт 2014 19:51

Май Баждеков си мислеше за 0:0 на този терен...представям си ако нямаше сняг.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 окт 2014 19:58

Безумие...
Това е първата дума, която ми идва на акъла, относно футболистите в сини екипи днес!
Пламен Крумов и Прохазка взети заедно са по-бавни и тромави от дядо ми, който е на 80 и кусур години, с шипове в колената.
Педро - жалко подобие на футболист, срам такъв играч да е неизменен титуляр във всеки мач. Вместо ние да поведем с 1:0, Педро за пореден път се осра и в ответната атака Силва вкара. Мъри Стоилов сега разбирам защо го държеше резерва толкова време. Явно на Гонзо му трябва още време, за да разбере, че той е срам за професионалния футболист.
Гаджев - нарочно го следих под лупа, защото е капитан, защото има претенции, че трябва да играе в добър западен отбор, защото бил лидер и т.н. Е, този същият лидер центрира от корнер може би около 10 пъти. Нито един път той не подаде точно на свой съотборник. Факт, който иска да изгледа отново мача и ще се убеди.
През другото време се упражняваше да дава пасове назад и настрани. Дано да разбере защо никога няма да играе в добър западен отбор.
Миро Иванов по-добре да не беше влизал. Той е дебел, колкото Митьо Пищова. Безумна смяна.
Когато нямаш добър централен нападател, не може да искаш да имаш успехи.
Те затова струват най-много. Надявам се Гонзо да се е убедил в това днес. Буш спечели мача за ЦСКА. Направи всичко, каквото трябва да направи един централен нападател. Вкара, задържаше топката, асистира за гол, класа.
От другата страна Аниете се мъчеше да играе с гръб към вратата и да подава на лакомия Педро и на бавния Прохазка. И когато се създаде положение за центриране в наказателното поле, там няма никой. После защо Левски създавали положения, но не вкарвали.
За съжаление, трябва да се каже, че Стойчо Младенов изнесе лекция на Гонзо. И тактиката му, и смените му, самото водене на мача, всичко беше окей.
Честита победа на феновете на ЦСКА.

slivivorvur

Мнениеот slivivorvur » 25 окт 2014 20:00

bilyaletdinov написа:
gzagorov написа:
В момента те са една идея по-стабилни финансово. Манджуков и Гергов все още им дават кинти. Истината е, че и двата тима са политически зависими. В момента политическата ситуация е по-удобна за червените, но нещата бързо могат да се променят и Мазния косъм може да се върне на бял кон.

Финансите ли са единственият фактор Прохазка да бъде надминат с 3 дължини за 15 метра пробег при една ситуация през първото полувреме? Едната идея по-малко финанси ли карат защитниците и нападателите все да се разминават с топката като олигофрени, за да се получи "каква поредна футболна драма"? И в крайна сметка тази една идея засега се изразява в 11 точки изоставане от съперника. Не знам, аз все си мисля, че проблемите на "Левски" не са в зелено, а са в сивото вещество.

Финансите са виновни за слабото качество на футболистите в Левски. Истината е, че като имаше кинти бяхме на едно малоумие от титлата. В момента в Левски играят посредствени футболисти не знам какво има повече за разбиране? Левски няма нито един централен нападател :lol: Кога е било Левски да няма 9ка. Та този номер е институция в този отбор...Левски загуби всичките си точки от мачовете с червените и с отборите в дъното на таблицата, това е положението :!:[/quote]

Какви финанси бре?Отбор ,който беше пред закриване ни бие вече толкова пъти.Дължат пари на света и околностите, а имали финанси. :lol:
Всичко се свежда до онзи глупак от маалата и другия, помака дето му се връзва.Да и тези , които му "гласуват доверие". :mrgreen:
Вие или стие слепи или сти т(пи.Най вероятно и двете. :lol:

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 25 окт 2014 20:00

Заслужено си ни биха цесекарите... Да им е честита поредната победа.

Тази изява с удара на Стойчо със снежна топка беше грознa и дебилскa, мисля, че ще ни накажат поне 2-3 мача. 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

slivivorvur

Мнениеот slivivorvur » 25 окт 2014 20:06

[quote="tevez"]...
Надявам се Гонзо да се е убедил в това днес.....quote]

Е затова говоря.Носете си гоньо на гръб до гробищата , където води Левски!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 окт 2014 20:09

Нашите не играха толкова зле. Но невкарването си е огромен проблем. В същото врем евсеки удар във вратата ни е гол. Така беше с Локо Пд, така беше и днес. Двамата испанци не са достатъчни, трябва ни класа в нападение. Сърмов е брутален антифутболист, копие на Галчев. Такъв в Левски не трябва да има. Колкото до Педро-преди седмици категорично заявих: Вън
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

slivivorvur

Мнениеот slivivorvur » 25 окт 2014 20:12

sin4ec написа:Нашите не играха толкова зле. Но невкарването си е огромен проблем. В същото врем евсеки удар във вратата ни е гол. Така беше с Локо Пд, така беше и днес. Двамата испанци не са достатъчни, трябва ни класа в нападение. Сърмов е брутален антифутболист, копие на Галчев. Такъв в Левски не трябва да има. Колкото до Педро-преди седмици категорично заявих: Вън

Кое невкарване , извинявай?Колко удара във вратата имахме, които бяха невкарани голови? :lol:

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 25 окт 2014 20:14

sin4ec написа:Нашите не играха толкова зле. Но невкарването си е огромен проблем. В същото врем евсеки удар във вратата ни е гол. Така беше с Локо Пд, така беше и днес. Двамата испанци не са достатъчни, трябва ни класа в нападение. Сърмов е брутален антифутболист, копие на Галчев. Такъв в Левски не трябва да има. Колкото до Педро-преди седмици категорично заявих: Вън .

Белаид е уникален нещастник. Аз бях много за привличането му от Пловдив, но се оказа тотално разочарование. Не успя да спечели нито една топка срещу Буш...а това Галчев да ти вкара гол го оставям без коментар.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”