Alonso_Massa написа:Ем не ще да влезе... Какво да се прави...
например да се беше купил нападател,тип ''мушкач''? или мотиватора и стратега не го видя това цяло лято? йебем ти и насрания лебед,колкото по-далеч от Анфийлд-толкова по-добре.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Alonso_Massa написа:Ем не ще да влезе... Какво да се прави...
suareshampion написа:Ей не ме слуша тоя Роджърс бе .Ако беше започнал мача ,така както аз исках ,щеше да го вземе .С Коутиньо ,с Джан и с втори нападател .
Пак се наака и започна домакинския мач с един нападател ?! Смях . Преди беше смел а сега е страхлив ,още едно променено качество. Щом си бяга от принципите ,ще страда .
Но и тоя Балотели ,как не можа да я вкара там накрая бе ??????????? Срам.
TEDIMAR99 написа:Борини щеше да се представи 200 пъти по-добре от посредствената маймуна...
Alonso_Massa написа:Понеже съм голям оптимист ще изтъкна положителното в този мач, а то е че запазихме суха мрежа. Също ще отбележа добрата игра на Джан и добрата игра на Коутиньо. Още с влизането си Коутиньо раздвижи играта, но не само негова беше заслугата за това, а и на Ламбърт, защото 1 минута след като Ламбърт влезе Балотели за пръв път получи добра топка. Извода е че срещу по-слаби тимове няма нужда от 3-ма в центъра. До 65-тата минута бяхме слаби. С включването на Ламбърт и Коутиньо нещата се обърнаха на 180 градуса и заиграхме наистина добре. Резултата не дойде за съжаление... Срещу Суонзи след няколко дни задължителна почивка на Стърлинг и голяма част от титулярите!!! Стърлинг очевидно беше изморен и не игра на 100%. Пък и не вярвам някой да се разсърди на Брендо ако отпаднем от Кепитал Уан Къп. Срещу Нюкасъл трябва да си вземем мача. И другото важно нещо е Стъридж да е готов срещу Челси след 2 седмици. Срещу Реал няма смисъл да го рискуваме, но срещу Челси го искам поне на резервната скамейка. Казаха, че ще е вън от игра между 2 и 4 седмици. Е минаха вече 8-9 дена, така че защо не да е на резервната скамейка срещу Челси?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта