Ливърпул - Хъл Сити - 0:0

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Ливърпул - Хъл Сити 25.10.2014

Мнениеот john barnes » 25 окт 2014 18:56

Alonso_Massa написа:Ем не ще да влезе... Какво да се прави...

например да се беше купил нападател,тип ''мушкач''? или мотиватора и стратега не го видя това цяло лято? йебем ти и насрания лебед,колкото по-далеч от Анфийлд-толкова по-добре.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 25 окт 2014 18:56

Слаба работа,все едно гледам Юнайтед на Мойс.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 25 окт 2014 18:58

Не може всеки мач да чакаме да си вкарат автогол в 90 минута!Мъката в играта е очевидна.Тегавата атмосфера на стадиона също.Има само едно решение-Лебеденко да си взима уникалната селекция под крилото и да отлита на юг!Не-белия изобщо няма нужда от коментар-15 милиона за 1 гол-срам!
Оставка!Оставка! Оставка!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 25 окт 2014 18:58

Ей не ме слуша тоя Роджърс бе . :evil: Ако беше започнал мача ,така както аз исках ,щеше да го вземе .С Коутиньо ,с Джан и с втори нападател .
Пак се наака и започна домакинския мач с един нападател ?! Смях . Преди беше смел а сега е страхлив ,още едно променено качество. Щом си бяга от принципите ,ще страда .
Но и тоя Балотели ,как не можа да я вкара там накрая бе ??????????? Срам.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 25 окт 2014 18:58

Ебаси мамата не може 70 минути да не правят нищо и накрая за 20 минути 5-6 положения хубави за гол и после да се дразниме на вратарите ако имаше и първите 60 минути 3-4 положения като в края тоя вратар щеше да сгреши и да влезне да ама не ..... Яд ме е, че Балотели накрая не я вкара виждах я ама го затвори много добре вратаря ....... Ламбърт се включи добре гардира топката и даде няколко добри паса липсва му гола да се отпуши ...
За купата очаквам Ламбърт и Джан да играят цял мач и е време Борини да влезне до Ламбърт поне за купата не го харесвам ама там нека играе .....
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 25 окт 2014 19:00

Борини щеше да се представи 200 пъти по-добре от посредствената маймуна...
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 25 окт 2014 19:07

Понеже съм голям оптимист ще изтъкна положителното в този мач, а то е че запазихме суха мрежа. Също ще отбележа добрата игра на Джан и добрата игра на Коутиньо. Още с влизането си Коутиньо раздвижи играта, но не само негова беше заслугата за това, а и на Ламбърт, защото 1 минута след като Ламбърт влезе Балотели за пръв път получи добра топка. Извода е че срещу по-слаби тимове няма нужда от 3-ма в центъра. До 65-тата минута бяхме слаби. С включването на Ламбърт и Коутиньо нещата се обърнаха на 180 градуса и заиграхме наистина добре. Резултата не дойде за съжаление... Срещу Суонзи след няколко дни задължителна почивка на Стърлинг и голяма част от титулярите!!! Стърлинг очевидно беше изморен и не игра на 100%. Пък и не вярвам някой да се разсърди на Брендо ако отпаднем от Кепитал Уан Къп. Срещу Нюкасъл трябва да си вземем мача. И другото важно нещо е Стъридж да е готов срещу Челси след 2 седмици. Срещу Реал няма смисъл да го рискуваме, но срещу Челси го искам поне на резервната скамейка. Казаха, че ще е вън от игра между 2 и 4 седмици. Е минаха вече 8-9 дена, така че защо не да е на резервната скамейка срещу Челси?
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

john barnes

Мнениеот john barnes » 25 окт 2014 19:47

suareshampion написа:Ей не ме слуша тоя Роджърс бе . :evil: Ако беше започнал мача ,така както аз исках ,щеше да го вземе .С Коутиньо ,с Джан и с втори нападател .
Пак се наака и започна домакинския мач с един нападател ?! Смях . Преди беше смел а сега е страхлив ,още едно променено качество. Щом си бяга от принципите ,ще страда .
Но и тоя Балотели ,как не можа да я вкара там накрая бе ??????????? Срам.

тренер,твоичкия е пътник...въпрос на време е.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 25 окт 2014 19:52

TEDIMAR99 написа:Борини щеше да се представи 200 пъти по-добре от посредствената маймуна...

То с тая игра дето прави Балотели няма инвалид на света който да не играе по-добре от него....

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 25 окт 2014 20:15

Alonso_Massa написа:Понеже съм голям оптимист ще изтъкна положителното в този мач, а то е че запазихме суха мрежа. Също ще отбележа добрата игра на Джан и добрата игра на Коутиньо. Още с влизането си Коутиньо раздвижи играта, но не само негова беше заслугата за това, а и на Ламбърт, защото 1 минута след като Ламбърт влезе Балотели за пръв път получи добра топка. Извода е че срещу по-слаби тимове няма нужда от 3-ма в центъра. До 65-тата минута бяхме слаби. С включването на Ламбърт и Коутиньо нещата се обърнаха на 180 градуса и заиграхме наистина добре. Резултата не дойде за съжаление... Срещу Суонзи след няколко дни задължителна почивка на Стърлинг и голяма част от титулярите!!! Стърлинг очевидно беше изморен и не игра на 100%. Пък и не вярвам някой да се разсърди на Брендо ако отпаднем от Кепитал Уан Къп. Срещу Нюкасъл трябва да си вземем мача. И другото важно нещо е Стъридж да е готов срещу Челси след 2 седмици. Срещу Реал няма смисъл да го рискуваме, но срещу Челси го искам поне на резервната скамейка. Казаха, че ще е вън от игра между 2 и 4 седмици. Е минаха вече 8-9 дена, така че защо не да е на резервната скамейка срещу Челси?

Съгласен съм напълно.От новите попълнения съм оптимист единствено за Джан и Морено другите са силно разочарование досега.А че колкото пъти на терена сме имали 2-ма нападатели играта ни е била по-добра си го говорим от началото на сезона и взех да мисля че само БР не го вижда....

Върни се в “Ливърпул”