Всички от ръководството, спортно-техническия щаб, футболистите и най-вече Борат НЕЗАБАВНО да си подадат оставките!
Вън МЪРШИ продажни!
Още ли ги подкрепяте тези смешници , заплатаджии ? Аз докато не се махне баткооф няма да ги подкрепям за вас незнам. Чорбата изгониха титаните и се оправиха.
Левски София - ЦСКА София |0-3 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Joro_Barca
- Контакти:
- Neron
- Контакти:
Re: Левски София - ЦСКА София | 25.10.2014г., 16:00ч.
Най-виновни за състоянието на Левски са продажните ни фенове, които са на заплата при Батков. Ако бяха излели цялата си енергия към Батков вместо полицията работата щеше да е друга.
Батков и продажните наркомани съсипват Левски от години. Моите уважения към Херо, но 3 години му се молехме и дойде в Левски чак като свършиха парите в Черноморец и Ботев. С този човек ще е абсолютно същото. Помнете ми думата.
За да се оправи Левски най-напред трябва да се отърве от Батков и от неговата охрана в сектор Б.
Батков и продажните наркомани съсипват Левски от години. Моите уважения към Херо, но 3 години му се молехме и дойде в Левски чак като свършиха парите в Черноморец и Ботев. С този човек ще е абсолютно същото. Помнете ми думата.
За да се оправи Левски най-напред трябва да се отърве от Батков и от неговата охрана в сектор Б.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Joro_Barca
- Контакти:
Neron написа:Най-виновни за състоянието на Левски са продажните ни фенове, които са на заплата при Батков. Ако бяха излели цялата си енергия към Батков вместо полицията работата щеше да е друга.
+1111111111111111111111111111
Много точен коментар !!!!!!

- bilyaletdinov
- Контакти:
gzagorov написа:bilyaletdinov написа:"Нема, нема кинти...."
А в ЦСКА да не серат пари?
В момента те са една идея по-стабилни финансово. Манджуков и Гергов все още им дават кинти. Истината е, че и двата тима са политически зависими. В момента политическата ситуация е по-удобна за червените, но нещата бързо могат да се променят и Мазния косъм може да се върне на бял кон.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Левски е посредствен отбор 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
redman написа:daniel875 написа:Megatron_69 написа:Вече няма смисъл да ви се подигравам,направо ми е жал за вас-имам и познати от онзи о/т/бор.Вие сте комедия с елементи на трагедия...Сори
Третият гол беше след стопроцентова засада, но това няма никакво влияние върху крайния резултат. 0:2 или 0:3 все е загуба.
Смени очния
Той и да смени очния, третият гол пак ще си е от засада. Факт !
bilyaletdinov написа:gzagorov написа:bilyaletdinov написа:"Нема, нема кинти...."
А в ЦСКА да не серат пари?
В момента те са една идея по-стабилни финансово. Манджуков и Гергов все още им дават кинти. Истината е, че и двата тима са политически зависими. В момента политическата ситуация е по-удобна за червените, но нещата бързо могат да се променят и Мазния косъм може да се върне на бял кон.
Финансите ли са единственият фактор Прохазка да бъде надминат с 3 дължини за 15 метра пробег при една ситуация през първото полувреме? Едната идея по-малко финанси ли карат защитниците и нападателите все да се разминават с топката като олигофрени, за да се получи "каква поредна футболна драма"? И в крайна сметка тази една идея засега се изразява в 11 точки изоставане от съперника. Не знам, аз все си мисля, че проблемите на "Левски" не са в зелено, а са в сивото вещество.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Не знам, какво против имате с/у Сърмов и Минев, че нали тях ви ги дадохме бонус след като ви продадохме Педро машината.Та в тоя ред на мисли, ни дължите пари, плащайте и не се ослушвай те.
п.п. Иначе, по темата, до голът на ЦСКА, Левски стоеше по добре, даже и след него стояхте по добре на терена, но вторият гол в края на полувремето ви пречупи тотално.
п.п. Иначе, по темата, до голът на ЦСКА, Левски стоеше по добре, даже и след него стояхте по добре на терена, но вторият гол в края на полувремето ви пречупи тотално.
Горе главата! 90мин бяхме по-добри на терена, ЦСКА три пъти се появи пред вратата и три пъти вкара.
Такава е играта, малшанс просто.
- Stahlgewitter
- Контакти:
-1914- написа:Горе главата! 90мин бяхме по-добри на терена, ЦСКА три пъти се появи пред вратата и три пъти вкара.
Ти нормален ли си?Къде са били по-добри на терена?Стига сте писали глупости,че ми писна след всяка загуба едно и също.Тотални скапаняци са футбалерите в сини екипи,хал хабер си нямат от футбол,характер нямат,въздух нямат,идея нямат друго да ти изреждам ли?