Левски София - ЦСКА София |0-3 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски София - ЦСКА София | 25.10.2014г., 16:00ч.
Докато другарите Батков, Лупи и Тройчо са част от Левски и ЦСКА, ще трябва да се молим никога повече да не ни се падат отбори, като Иртиш и Зимбру!
Да се допълня с две мнения, първото заслужава похвала за вселенския оптимизъм!!!
При второто е ясно кой разбира от футбол!!

Мнение от Stahlgewitter на 19 Окт 2014 19:37
Всичко под 7-1/7-2 ще е изненада.Отдавна не съм вярвал толкова много,че ще вземем дерби.Някой попита дали някой вярва,че Гонзо може да вземе този мач,ами предполагам,че си е отговорил и сам.
Треперете и пишете,че отдавна не имало Х.Надявайте се Синята лавина да ви пожали или Бащицата да излезе с тъпо изказване,надеждата умира последна.
ЛЕВСКИ е бил,е и ще бъде най-добрия клуб в България!Някои неща не се променят,свиквайте!
CSKA 78 на 19 Окт 2014 11:50
Значи, надеждата ви е в играта, която показахте срещу Лц! Но дай да хвърлим един по-близък поглед върху този "неземен" пърформънс.http://www.sportal.bg/video.php?video=70149
Първия ви гол беше след детинска грешка на вратаря на Лц. При вторият ви гол-ваш нападател от 2 метра пред вратата, вместо да бие я отигра като защитник на зелуенити и я върна назад, където друг ваш играч засече топката. Това положение беше отиграно изключително нескопосано и само огромния късмет ви помогна да вкаратe гол. Може да се каже, че това беше гол с няколко рикошета!Третият ви гол пак огромна грешка на вратаря на Лц. Някои левскари ще кажат, че третия гол е дело на изключително майсторство на Бедоя
.Нищо подобно-детинска грешка на зелуения вратар, сигурно този ден е бил пиян! Сините можеха да вкарат и четвърти гол, но техен човек от пет метра пред противниковата врата, изплю топката на пет метра в страни от вратата. С други думи от дузпа в тъч!
Та, това е! Този мач го взехте на мотивация и огромен късмет! Но срещу ЦСКА това няма да ви стигне! Прогноза 0:2
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Абе, май Мурсия е виновен...
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
daniel875 написа:Megatron_69 написа:Вече няма смисъл да ви се подигравам,направо ми е жал за вас-имам и познати от онзи о/т/бор.Вие сте комедия с елементи на трагедия...Сори
Третият гол беше след стопроцентова засада, но това няма никакво влияние върху крайния резултат. 0:2 или 0:3 все е загуба.
Засада - нанайци! А влияние върху крайния резултат имаше, щото 3:0 си е 3:0

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
батков разсипа ЛЕВСКИ
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- bilyaletdinov
- Контакти:
Гонзо мога да го виня, че като имаше футболисти като Дембеле, Грийн, Арш и т.н. се провали като кифладжия. В момента са се събрали уникални реджекти, които надскочиха себе си в мача с Лудогорец.Какво може да направи с Луис Педро? Кой себеуважаващ се играч ще дойде да играе жълти стотинки? Нормално е да се взима талаш. Гонзо искаше да привлече Гулдан, а дойде Борко Стойчев...играчи като Чихуахуа ни режат, правим нелепи оферти за Гуйон Фернандес
"Нема, нема кинти...."

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
daniel875 написа:Megatron_69 написа:Вече няма смисъл да ви се подигравам,направо ми е жал за вас-имам и познати от онзи о/т/бор.Вие сте комедия с елементи на трагедия...Сори
Третият гол беше след стопроцентова засада, но това няма никакво влияние върху крайния резултат. 0:2 или 0:3 все е загуба.
Смени очния

Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
Re: Гонзо вън!
SANSIRO7 написа:Кашчей написа:Що бе? Като бихте Лудогорец беше ебати якия пич
Не не е бил, както не си и ти.
Мен не ме намесвай, защото нито съм треньор, нито съм футболист на "Левски" София.
"На "Левски" му трябват истински мъжкари и левскари, като Гонзо"-не, трябват му истински треньор и футболисти, които знаят какво да правят на терена.
Подигравате се на Стойчо, но ви го начуква квадратен и на два ката вече две години

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Не мога да си обясня как синя София допусна неква циганска майна да стане най-силния човек в тоя велик клуб ?

bilyaletdinov написа:"Нема, нема кинти...."
А в ЦСКА да не серат пари?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.