XIII кръг: Левски - ЦСКА 0:3
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: XIII кръг: Левски - ЦСКА
АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ 6 6 6
Нека аз бъда първи! Честита победа, с 2 удара вкарахте 2 гола.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Така се прави. 

Въпреки ГФС и "булката" ЦСКА мачка сините джуджета !
Искам да видя какво ще е наказанието за "лилавите" след този удар със снежна топка в главата на Стойчо ! Това си е рецедив при тях !
Искам да видя какво ще е наказанието за "лилавите" след този удар със снежна топка в главата на Стойчо ! Това си е рецедив при тях !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
W84me написа:Нека аз бъда първи! Честита победа, с 2 удара вкарахте 2 гола.
Ми вкарайте и вие!?Важното е да направим Гонзо щастлив....все още не е, трябват още голове във вратата им!
Empty написа:W84me написа:Нека аз бъда първи! Честита победа, с 2 удара вкарахте 2 гола.
Ми вкарайте и вие!?Важното е да направим Гонзо щастлив....все още не е, трябват още голове във вратата им!
Ако можеха да вкарват, щяха да го направят досега...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Love in blue
- Контакти:
Нека аз да съм първият който да честити шампионската титла на червените! Честита да ви е!! 

Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Колко жалък отбор са "ЦСКА", не е истина просто! 

Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!
Бай Иван написа:Колко жалък отбор са "ЦСКА", не е истина просто!
Наистина! Бие само с 0:2. Жалко.

"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]
vpnikolov написа:Наистина! Бие само с 0:2. Жалко.
Гледай мача и играта им, друже!

Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!