За Шайн!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rump_shaker
- Контакти:
За Шайн!
Ей тва е майна. Всички изкукуригахме. Всички започнахме да ставаме за смях. Нападки, псувни, и незнам си какво опорочиха тоя форум. И накрая си го изкарахме на хора които нямат нищо общо с провокацията която стана нарицателно за форум "Ботев". Шайн е един от пичовете тука, които освен истински Ботевисти, бяха достатъчно честни, прями, културни в ролята си на пишешти, и достатъчно коректни в ролята на модератор. Преди малко видях, че някои хора тук се нахвърлят на Шайн. Аз подкрепям ТВЪРДО Шайн като модератор тук, заради това, че оставя всеки да си каже мнението, че не позволява едностранчивост, и че винаги успява да балансира ситуацията във форума. Шайн, аз заставам зад теб и искам ти да си си модератор тука

- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Re: За Шайн!
rump_shaker написа:Ей тва е майна. Всички изкукуригахме. Всички започнахме да ставаме за смях. Нападки, псувни, и незнам си какво опорочиха тоя форум. И накрая си го изкарахме на хора които нямат нищо общо с провокацията която стана нарицателно за форум "Ботев". Шайн е един от пичовете тука, които освен истински Ботевисти, бяха достатъчно честни, прями, културни в ролята си на пишешти, и достатъчно коректни в ролята на модератор. Преди малко видях, че някои хора тук се нахвърлят на Шайн. Аз подкрепям ТВЪРДО Шайн като модератор тук, заради това, че оставя всеки да си каже мнението, че не позволява едностранчивост, и че винаги успява да балансира ситуацията във форума. Шайн, аз заставам зад теб и искам ти да си си модератор тука
Твърдо ЗА. Шайн е един от най-свестните модератори в Гонг, и, ако зависи от мен, бих го направил глобален заради преценката му, винаги точна, ясна и откровена.
Не натискайте ТУК!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Абсолютно, ама абсолютно съм съгласен с теб! Познавам го лично, стархотен пич е, а и съм сигурен, че става за модератор! Момчето заслужава да му се даде шанс!
ШАЙН, и аз те подкрепям баце! На 101% за тебе!

ШАЙН, и аз те подкрепям баце! На 101% за тебе!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
+
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
- sorcererals
- Контакти:
Вие съвсем изкукахте.
Единият се държи като ощипана ученичка, други му пригласят, трети го съжаляват, четвърти са контра "по принцип", пети се изявяват като крайна инстанция........................майката си трака(да ва таковам и в цензурата). Много филми, много нещо. Що не излезете всички заедно да изпиете по бира и да се успокоите. Всички ни боли за отбора и вместо да се нападаме един друг ще е най-добре да впрегнем енергията си срещу селяка.
СЕЛСКИ, КОГА И ДА ПУКНЕШ, ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО!!!
Единият се държи като ощипана ученичка, други му пригласят, трети го съжаляват, четвърти са контра "по принцип", пети се изявяват като крайна инстанция........................майката си трака(да ва таковам и в цензурата). Много филми, много нещо. Що не излезете всички заедно да изпиете по бира и да се успокоите. Всички ни боли за отбора и вместо да се нападаме един друг ще е най-добре да впрегнем енергията си срещу селяка.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Ние сме излизали да пием по НЕ ЕДНА бира!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Alternative
- Контакти:
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
sorcererals написа:Вие съвсем изкукахте.
Тъпото е, че не ние сме изкукали, а са изкукали хора, които си търсят жертви, и намират такива в хора, които винаги са давали мило и драго за идеята Ботев.
Този форум, крив или прав, е такъв, какъвто е, заради усилията и действията на хора като Шайн.
Не натискайте ТУК!
Според мен Шайн е О.К. Не знак кой за какво го е емнал, щото бая съм се награбил и ми е малко трубно да следя какво се случва днес, но ... пичът си е О.К.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.