El Commandante написа:wannabe написа:Години нямам, имам опорни точки! Комплески също...
Това мисля е очевидно...
Правиш атипични за qltiti неща... nedei, nepatreoti4no e!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
El Commandante написа:wannabe написа:Години нямам, имам опорни точки! Комплески също...
Това мисля е очевидно...
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
wannabe написа:Правиш атипични за qltiti неща... nedei, nepatreoti4no e!
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
El Commandante написа:wannabe написа:Правиш атипични за qltiti неща... nedei, nepatreoti4no e!
Aaхахахахахахахаха....![]()
![]()
КО КАЗА КО?!?!?
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
El Commandante написа:wannabe написа:Време беше да почнеш да показваш на Ботев ТВ произведенията на изкуство... Вятър ме вее на бял кон и нося негативна енергия за такива като теб!
Имаш ли 16 години?
Ама честно?
костенурк написа:El Commandante написа:wannabe написа:Време беше да почнеш да показваш на Ботев ТВ произведенията на изкуство... Вятър ме вее на бял кон и нося негативна енергия за такива като теб!
Имаш ли 16 години?
Ама честно?
тоя и марк 1936 си личи че са некви пишлеметана по 15 не им се връзвай на тъпизмите най много некой бан да ти треснат.нито смислен диалог нито бъзици стават с тях хем са зелени хем са си доста прости децатане си правя труда даже да им чета мозъчните напъни
wannabe написа:Това да си водиш "диалог" между собствените ти account-и... #аутизъм #шизофрения #ebolasideffects?
wannabe написа:Тука отворени, а в реалност:
Re: 13/10/14 Локомотив София - БПФК, 13:30 ч.
Мнениеот Svetlozar » Нед Окт 19, 2014 4:50 pm
0% МАНТАЛИТЕТ В СОФИЯ...
Върнете се в началото
Re: 13/10/14 Локомотив София - БПФК, 13:30 ч.
Мнениеот BPFC1912 » Нед Окт 19, 2014 4:59 pm
Купата трябва да я отпишем.Там и да отпаднем, не трябва да се правят кой знае какви трагедии.
demy27 написа:костенурк написа:El Commandante написа:wannabe написа:Време беше да почнеш да показваш на Ботев ТВ произведенията на изкуство... Вятър ме вее на бял кон и нося негативна енергия за такива като теб!
Имаш ли 16 години?
Ама честно?
тоя и марк 1936 си личи че са некви пишлеметана по 15 не им се връзвай на тъпизмите най много некой бан да ти треснат.нито смислен диалог нито бъзици стават с тях хем са зелени хем са си доста прости децатане си правя труда даже да им чета мозъчните напъни
Е, да. Някой ако иска смислен диалог трябва да търси теб или коменданта.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта