КБ 1/8 финал: Локомотив (Пловдив) - Ботев (Пловдив)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
El Commandante

Re: КБ 1/8 финал: Локомотив (Пловдив) - Ботев (Пловдив)

Мнениеот El Commandante » 25 окт 2014 13:26

wannabe написа:ют груп... милиони цигани ъъъ жълтурци :lol:

Хаха, пич, при тебе вее ветър на горния етаж, нема никой братче....не се ли сещаш че е малко тъпо да пускаш клипове при положение че на всеки такъв могат да бъдат намерени сто като отговор...когато майка ти беше баща,ако се сещаш..
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 25 окт 2014 13:27

Качили сте снимки от последния ви мач на официалния ви сайт... трябваше да ви дадем повече билети :cry:
http://bultras.net/spiel/7219/
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 25 окт 2014 13:30

El Commandante написа:
wannabe написа:ют груп... милиони цигани ъъъ жълтурци :lol:

Хаха, пич, при тебе вее ветър на горния етаж, нема никой братче....не се ли сещаш че е малко тъпо да пускаш клипове при положение че на всеки такъв могат да бъдат намерени сто като отговор...когато майка ти беше баща,ако се сещаш..

Време беше да почнеш да показваш на Ботев ТВ произведенията на изкуство... Вятър ме вее на бял кон и нося негативна енергия за такива като теб! :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 25 окт 2014 13:30

wannabe написа:Качили сте снимки от последния ви мач на официалния ви сайт... трябваше да ви дадем повече билети :cry:
http://bultras.net/spiel/7219/

:o Колежа кога го завършиха? :?

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 25 окт 2014 13:31

Книгата е- Срещи с Буров- автор Михаил Топалов- Памукчиев.

Добавям и ч е от 1990 година, за да няма подмятания, че има заговор срещу жълтите и техните плакати, а единствено ИСТИНАТА !!!

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 25 окт 2014 13:33

wannabe написа:
sudromanista73 написа:
wannabe написа:И продължават ретардите да зашитават бандита Цецо... вместо да мълчите и да ходите на стадиона и да покдрепяте отбора си... видяхме празните трибуни на Доматево :mrgreen:

Опа-а-а я дай пак,че почна да пишеш вече неразбираемо...........?!? :mrgreen: Успокой се,няма страшно ако си спал навън... :lol:

Двете букви са една до друга... от много омраза знаеш как е... а и не всички пишем чрез транслейт от арабски на български като теб и Тошко Афрострямски :lol:

.......опитваш се да ми разясниш,опорната си точка...?Давай по друг начин,защото не го разбирам това с омразата,то е патентовано от такива като теб. :mrgreen:

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 25 окт 2014 13:34

wannabe написа:Време беше да почнеш да показваш на Ботев ТВ произведенията на изкуство... Вятър ме вее на бял кон и нося негативна енергия за такива като теб! :lol:

Имаш ли 16 години?
Ама честно?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 25 окт 2014 13:36

El Commandante написа:
wannabe написа:Време беше да почнеш да показваш на Ботев ТВ произведенията на изкуство... Вятър ме вее на бял кон и нося негативна енергия за такива като теб! :lol:

Имаш ли 16 години?
Ама честно?

Години нямам, имам опорни точки! Комплески също...
България не те обича и ти си е****ти пича... знаеш продължението :geek:
88 години СЛАВА

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 25 окт 2014 13:38

sudromanista73 написа:
wannabe написа:
sudromanista73 написа:
wannabe написа:И продължават ретардите да зашитават бандита Цецо... вместо да мълчите и да ходите на стадиона и да покдрепяте отбора си... видяхме празните трибуни на Доматево :mrgreen:

Опа-а-а я дай пак,че почна да пишеш вече неразбираемо...........?!? :mrgreen: Успокой се,няма страшно ако си спал навън... :lol:

Двете букви са една до друга... от много омраза знаеш как е... а и не всички пишем чрез транслейт от арабски на български като теб и Тошко Афрострямски :lol:

.......опитваш се да ми разясниш,опорната си точка...?Давай по друг начин,защото не го разбирам това с омразата,то е патентовано от такива като теб. :mrgreen:

Опитвам се да сляза на твоето ниво, но ми е трудно... Все пак как беше: Аз съм от Локомотив, защото баща ми ме е научил да мразя :lol:
88 години СЛАВА

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 25 окт 2014 13:38

wannabe написа:Години нямам, имам опорни точки! Комплески също...

Това мисля е очевидно...

Върни се в “Локо Пловдив”