Левски София - ЦСКА София |0-3 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- messi7
- Контакти:
Re: Левски София - ЦСКА София | 25.10.2014г., 16:00ч.
Сега даваха по новините, че го чистят снега на "Васил Левски". Не е много.

Айдеееее, не остана! Ние с момчетата ще започнем официалната загрявка към 2 часа, за да може до към 3 и нещо да сме в оптимален работен режим
Предвид снега, мисля че 2-3 сливови ракийки гарнирани с топли чорбици и някоя друга салатка ще свършат работа. Хич да не се плашите от времето!
Само Левски!

Само Левски!

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- El Commandante
Времето еба майката на мача според мен.
Колкото и да го изчистят терена, хубав мач днес няма как да стане, ше има ритане, блъскане, кюскане а резултата ще е по-скоро плод на случайност.
Мисля че единсвеното нещо за което можем да се надяваме е футболистите да излязат здрави от тоя мач...
Колкото и да го изчистят терена, хубав мач днес няма как да стане, ше има ритане, блъскане, кюскане а резултата ще е по-скоро плод на случайност.
Мисля че единсвеното нещо за което можем да се надяваме е футболистите да излязат здрави от тоя мач...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
- Neron
- Контакти:
Всичко освен победа ще означава задължително разкарване на всички замесени в последните 2-3 сезона за Левски. Паднем ли отново ще се борим за престижното 5 място.
Съдийчето да гледа внимателно, защото тия при всяка загуба на топката дерат през кокалчетата без да се замислят.
Съдийчето да гледа внимателно, защото тия при всяка загуба на топката дерат през кокалчетата без да се замислят.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
El Commandante написа:Времето еба майката на мача според мен.
Ех, това време! Колко мача се играха при слънчево време, t°=20-25°C, а подчертаното си беше реалност. Много мачове между "Левски" и "ЦСКА" (а и не само) са се играли при много по-тежки терени. И всички футболисти са излизали здрави. Но времето е виновно. В случая другото време.

И все пак:
Сини, напред!
Дано да натрошат краката на няколко розови!
Аз си пия успокоителните и се приготвям за мач! 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- diablorojo
- Контакти:
Аз не мога да разбера защо не се пусне отоплението на терена 

Щото не сте дали лев. 

memnto написа:Щото не сте дали лев.
Toва е тъпо.
Сега да купуват гребла, да наемат хора и до последно всичко да е под въпрос.