Групите на Мондиал 2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Re: Групите на Мондиал 2010

Мнениеот 1913 » 04 дек 2009 21:43

Чили слаб? Да, да...
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 04 дек 2009 21:44

Чили един мач бият с 3 гола разлика, следващия падат пак с 3... :roll: Тва винаги ми е било странно :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 04 дек 2009 21:46

_RoKi_ написа:
Madridist написа:От този жребий според мен най-доволни от фаворитите са италианци и испанци.
+1 :) Особено групата на Испания е много лесна,освен Швейцария другите отбори са много слаби 8-) А за италианците важи почти същото,много трудно Парагвай или Словакия ще затруднят "адзурите" и очаквам Италия да са на 1-во място в групата

Абе, Италия почват винаги трудно, а точно първият им мач е с Парагвай, така че може дори да загубят в тази среща, тъй като Парагвай много често правят много силни мачове срещу класни съперници като Бразилия и Аржентина в квалификациите, така че могат да затруднят всеки. Иначе срещу Нова Зеландия и Словакия предполагам, че "адзурите" няма да имат проблеми и ще са най-малко втори в групата.
В групата на Испания пък не смятам, че само Швейцария могат да ги затруднят - Чили завършиха 2-ри в квалификациите в Южна Америка и не мисля, че са по-слаби от Швейцария. Иначе Хондурас са ми много симпатични, но нямат реални шансове за нещо запомнящо се. Само се надявам да няма някаква договорка между Испания и Чили, които се срещат в последния кръг.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 04 дек 2009 21:48

Моят фаворит е Франция и от както се помня и до сега винаги ги подрепям, иначе за групите някой от фаворитите доста късмет извадиха, като Англия и Италия ;) мое мнение
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 дек 2009 21:52

_RoKi_ написа:
Madridist написа:От този жребий според мен най-доволни от фаворитите са италианци и испанци.
+1 :) Особено групата на Испания е много лесна,освен Швейцария другите отбори са много слаби 8-) А за италианците важи почти същото,много трудно Парагвай или Словакия ще затруднят "адзурите" и очаквам Италия да са на 1-во място в групата

Не съм много съгласен за групата на Италия......да не забравяме, че "Адзурите" ще влязат на това световно доста изморени.....все пак става въпрос за Калчото !
Съвсем не е леко това първенство, и националите им, едвали ще са в перфектна кондиция.....поне за първите мачове.
А и Парагвай и словаците не са никак за подценяване.....особено "Гуараните !
Паргвай са изключително неприятен отбор......играят доста затворено и твърдо.....тоест - точно като италианците..... :lol:
А словаците......тях никой не ги знае....но и те имат доста стабилна защита.....а Италия срещу отбори които се зтварят, не може да играе !
Все едно......да играят срещу себе си.... :lol: ... :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 04 дек 2009 21:53

Udoji90 написа:
_RoKi_ написа:

Абе, Италия почват винаги трудно, а точно първият им мач е с Парагвай, така че може дори да загубят в тази среща, тъй като Парагвай много често правят много силни мачове срещу класни съперници като Бразилия и Аржентина в квалификациите, така че могат да затруднят всеки. Иначе срещу Нова Зеландия и Словакия предполагам, че "адзурите" няма да имат проблеми и ще са най-малко втори в групата.
В групата на Испания пък не смятам, че само Швейцария могат да ги затруднят - Чили завършиха 2-ри в квалификациите в Южна Америка и не мисля, че са по-слаби от Швейцария. Иначе Хондурас са ми много симпатични, но нямат реални шансове за нещо запомнящо се. Само се надявам да няма някаква договорка между Испания и Чили, които се срещат в последния кръг.
Това,че Чили завършиха 2-ри не значи нищо...Те и Аржентина паднаха с 6-1,ама това не ги прави по-слаб отбор нали 8-) При Чили всичко е на кантар,както казва Камата "Самтаймс лууз,самтаймс уинн" :mrgreen:

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 04 дек 2009 21:56

Това,че Чили завършиха 2-ри не значи нищо...Те и Аржентина паднаха с 6-1,ама това не ги прави по-слаб отбор нали 8-) При Чили всичко е на кантар,както казва Камата "Самтаймс лууз,самтаймс уинн" :mrgreen:

:lol: Всичко се очаква. Нека не отписваме ЮАР. ;) Ще бъде едно добро световно първенство. ;) Според мен Англия ще има сили за финал. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

savatabs
Контакти:

Мнениеот savatabs » 04 дек 2009 22:30

Група B - Аржентина, (3) Република Корея, (2) Нигерия, (4) Гърция;

и това ако не е символика :X

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 04 дек 2009 22:39

Супер жребий за Скуадрата.Смятам че без проблем ще продължат на пред.За Италия световното започва от четвъртфиналите затова тръгва трудно.От фаворитите Германия ще има големи трудности със Сърбия и Гана.Като се има на предвид факта че играят много трудно с балканските отбори на големите първенства,дори ако се класират напред може да се получи осминафинал с Англия.А пък за фaворита на много от вас Испания групата е лека но осминафинала се очертава жесток с Португалия или Кот Д`Ивоар така че смятам че са дотам.Като изненади очаквам Гърция и Словения да изляжат от групите си.
Последна промяна от buffon на 04 дек 2009 23:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 04 дек 2009 23:10

Очаква ни суперинтересно световно първенство-в това съм сигурен.Има интересни групи,но е яко,че Бразилия и Португалия са в една и съща!Ще е интересно.Очаквам пълен провал на Франция и Италия- и двете до 1/8 финалите и дотам.Англия до 1/2 финал този път.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Върни се в “Футбол - Свят”