wannabe написа:Човекът с мегафон малко не му се получава
Ботев-Берое 24.10.2014,16:00
Славия(София)- Локомотив (Пловдив) 24.10.2014, 16:00
Забележете черно-белите села кой от двата мача играещи се по едно и също време са следяли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
wannabe написа:Човекът с мегафон малко не му се получава
LokoMaina написа:TNT написа:Абсолютно непредвидим мач.Като фен на Берое,естествено,че ми се иска победа,ама мача е 1x2Особенно след резила във Варна,не знам какво да очаквам сега.По скоро клоня към x.
пп Със сигурност няма да залагам пари на тоя мач
На рязаните им се размина- и тоя път ще има публика, но реално погледнато, до края на сезона най-добре е да играят пред празни трибуни. А и днес в 7 дни спорт точно за това пледира и Живко Сребрев.
wannabe написа:BRF написа:Петък 16.00 часа!Нямам думи,е.ати простотията!
Е то ялтити искат така... щото имат някакъв смотан мач (за тях дерби е с Левски) и искали почивка.
Твърда 2-ка. Мога да се обзаложа че или 1) няма да играят всички титуляри или 2) няма да се напъват или комбинация 1) + 2).
sandi74 написа:Честита победа.Абсолютно заслужено ни победихте.След привидно равностойно първо полувреме през второто доминирахте и ни надиграхте.Съдията пожали нашият Веско Пенев като не му показа 100% червен картон.Успех.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
El Commandante написа:sandi74 написа:Честита победа.Абсолютно заслужено ни победихте.След привидно равностойно първо полувреме през второто доминирахте и ни надиграхте.Съдията пожали нашият Веско Пенев като не му показа 100% червен картон.Успех.
Мерси.
Наште дремат,дремат па земат та избухнат чат пат. Понякога сами себе си изненадваме.![]()
Не съм убеден че мача щеше да се развие по същия начин при равни състави,но пък от друга страна,вие при всички положения трябваше да имате червен картон предвид безумието на оня младеж, така че...
Аз съм доволен че счупихме каръка срещу вас..
Thurman Murman написа:Небългарите като ги видиш само каква бройка са в София и ти става ясно кой от двата мача са следили![]()
20 човека в София... Малцинства![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6gBLbbBUGKs[/youtube]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта