Лудогорец - Базел - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Лудогорец - Базел

Мнениеот dreben23 » 24 окт 2014 02:55

Реално погледнато Лудогорец има единствено шанс за третото място, но то ще е много по-трудно за завоюване, отколкото да станеш втори, не отписвайте Базел изобщо. Според мен ще се вдигнат и ще бият на реванша. Вчера не играха съвсем с титулярите си, отсега ви казвам ако пуснат Шкелзен Гаши, Щрелер и Какитани Лудогорец може да бере ядове. :(
Базел не е лъжица за всяка уста, особено на техен терен и реваншът се очертава да е тежък, също толкова тежък ще е и гостуването на Реал там. Според мен най-интересните мачове в групата предстоят, освен това си се очерта като най-завързаната и равностойна група и всичко е възможно.

Все пак разумът ми подсказва, че Лудогорец ще финишират четвърти и ще се върнат в действителността да топят преднината на ЦСКА в първенството. :cry:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 24 окт 2014 07:11

LaRgO написа:Казвате, че левскари и цскари са се комплексирали от Лудогорец, но всяко второ мнение е за тях. Не може да се зарадвате без да ги споменете. Кои са комплексираните ? Вие!

Хайде прочети писанията на Тео, на един с аватар на Конан, на Батманлевски и подобни индивиди и после да спорим.

gh0stenin
Контакти:

Мнениеот gh0stenin » 24 окт 2014 10:04

dreben23 написа:Реално погледнато Лудогорец има единствено шанс за третото място, но то ще е много по-трудно за завоюване, отколкото да станеш втори, не отписвайте Базел изобщо. Според мен ще се вдигнат и ще бият на реванша. Вчера не играха съвсем с титулярите си, отсега ви казвам ако пуснат Шкелзен Гаши, Щрелер и Какитани Лудогорец може да бере ядове. :(
Базел не е лъжица за всяка уста, особено на техен терен и реваншът се очертава да е тежък, също толкова тежък ще е и гостуването на Реал там. Според мен най-интересните мачове в групата предстоят, освен това си се очерта като най-завързаната и равностойна група и всичко е възможно.

Все пак разумът ми подсказва, че Лудогорец ще финишират четвърти и ще се върнат в действителността да топят преднината на ЦСКА в първенството. :cry:

Има резон в думите ти, но това не значи, че ще се случат. Базел са корав отбор и в случай, че повече от титулярите им са на терена надали ще ни е лесно да ги пречупим. Харесва ми играта на Лудогорец и това, че излизат и играят качествен футбол срещу големи отбори. Не знам дали ще им стигнат силите за второто място, но определено третото в групата, даващо право на участие в ЛЕ е постижимо. Следват много интересни мачове, особено този между Базел и Ливърпул, резултата от който до голяма степен ще покаже с кой ще трябва да се пребори Лудогорец за 3-тото място. Ако нашите измъкнат точката в Базел също ще стане много интересно...изобщо нашите се набутаха в сметките и объркаха предварителното статукво в групата, дано ги гледаме и догодина в европа, без значение в кой турнир...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 окт 2014 10:27

Илич Рамирес написа:
BRF написа:
matador1 написа:Ми нека го нареди. Не ги ли виждате как играят националния. Сигурен съм, че ако той ги нареди нещата ще са поне с идея по-добре. Директно да го направят шеф на БФС.

Направо министър-председател да става!

Не може,това място си е заплюто за Апашо..

[offtopic]Той е бил вице бе!Вездесъщия олигарх ще оправи нещата :lol: ![/offtopic]

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 24 окт 2014 12:43

Лудогорец спечели 40 милиона лева от Шампионска Лига и Лига Европа

За последните два сезона дотук Лудогорец е зарабо­тил вече умопомрачителни­те 20 млн. евро (почти 40 млн. лева) от участието си в евротурнирите. По груби сметки за похода си до 1/8-финалите на Лига Европа та­зи пролет клубът спечели 7 млн. евро от наградния фонд, билети и тв права. 3 904 990 бяха всичките пари от УЕФА за участието във втория по сила турнир, отделно 2,1 млн. евро са за отпадането в плейофа в ШЛ тогава от Ба­зел, остатъкът от сумата се допълва от билети, тв права и реклами.

Този сезон самото влизане в групите на ШЛ носи 8,6 млн. евро, а бонусът за всяка победа е 1 млн. евро. До края на групата има още три ма­ча, като премията за равен­ство е 500 000 евро, а за кла­сиране на осминафиналите - 3,5 млн. евро. Допълнително в края на сезона ще бъдат разпределени 409,6 милиона евро от т. нар. маркетпул между 32-ата отбора. За сравнение най-малко миналия сезон по това перо е получил Виктория Пилзен- 1 500 000 евро, но е твърде вероятно парите за Лудогорец да са още по-мал­ко.Освен това клуба ще прибере около 3 милиона евро от билети.

Потребителски аватар
avg

Кукоч към Домусчиев: Успокой се, това са просто 3 точки

Мнениеот avg » 24 окт 2014 18:37

След историческата победа на българския шампион Лудогорец над Базел, на всеки вече му стана ясно, че Лудогорец пише нова история в Европа! Някои хора, обаче приемат това с доста голяма горчилка като футболистът на ЦСКА Кукоч. Ето какво каза той по темата: "Президентът на Лудогорец говори все едно е спечелил Шампионска лига, успокой се човече, ти спечели само три точки! По-добре да говори Иван Иванов в студиото, той разбира футбола", написа "армеецът" в профила си в една от социалните мрежи.

Уважаеми Кукоч, когато ти или твойто отборче запишете участие, да не говорим заа победи и т.н. в Шампионската лига тогава говори, щото от страни изглеждаш много жалък с такова изказване ;)
:)

Потребителски аватар
stpehenhunt11
Контакти:

Re: Кукоч към Домусчиев: Успокой се, това са просто 3 точки

Мнениеот stpehenhunt11 » 24 окт 2014 18:58

avg написа:След историческата победа на българския шампион Лудогорец над Базел, на всеки вече му стана ясно, че Лудогорец пише нова история в Европа! Някои хора, обаче приемат това с доста голяма горчилка като футболистът на ЦСКА Кукоч. Ето какво каза той по темата: "Президентът на Лудогорец говори все едно е спечелил Шампионска лига, успокой се човече, ти спечели само три точки! По-добре да говори Иван Иванов в студиото, той разбира футбола", написа "армеецът" в профила си в една от социалните мрежи.

Уважаеми Кукоч, когато ти или твойто отборче запишете участие, да не говорим заа победи и т.н. в Шампионската лига тогава говори, щото от страни изглеждаш много жалък с такова изказване ;)

Тоя напоследък много насериозно се е взел ... първо бил най-добрият бек в Хърватска после какви ли не глупости ръсеше ... и то не ,че са му взимали интервю , ами си драска във фейсбук...
https://www.facebook.com/worldoftheshirts?fref=ts Луд колекционер на тениски :) :)

Потребителски аватар
cskasofia1948
Контакти:

Мнениеот cskasofia1948 » 24 окт 2014 19:00

Президентите на ВСИЧКИ отбори у нас трябва все по - малко да се показват по медиите :!:
Още от дете, запали моето сърце, винаги ще бъда верен, аз обичам ЦСКА

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 24 окт 2014 19:07

Айде ако беше Цска Томов щеше да е във всички медии,ама ко да прайш Директива :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 окт 2014 19:08

Прав е Тончи, мафиотът Домусчиев нещо много насериозно се е взел.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Лудогорец”