slavia_forever написа:Замисли се след тези думи, каква е твоята ценностна система и идеология - да скачаш за Лацио или за Стяуа?! И да се биеш пред международните камери със санародници в международни мачове на Националния отбор (макар и не точно ти-вашите публики)?! Да, публиката на Лудогорец няма традиции, но имаха вероятно повече хора, отколкото Левски или ЦСКА след 2 или 3 загуби. Още повече, че Лудогорец направиха така, че много семейства и деца се върнаха на стадиона. Аз също бях на стадиона, видях доста привърженици и наблюдатели от какъв ли не етнос, включетелно международни такива, а цигани почти не видях. И понеже бях и на мачовете на Левски в Шампионската лига, мога да кажа, че основната разлика между Левски и Лудогорец е, че всички мачове на Левски бяха дипломатично казано унизителни и като игра, и като резултати. Докато тези на Лудогорец ВСИЧКИ до момента бяха интригуващи, в които можеше да се случи всичко, даже изобщо не говоря статистика, знаци или голова разлика. Аман от комплекси от единственият отбор в България, който играе футбол, а не подобие на такъв. Нямаше и да пиша, но такива неща чета, не знам каква е тая БГ омраза и завист.
++
Аз съм потресен просто от реакцията на сънародниците ми. Това нямаше да се случи преди 20 години. Убеден съм! Тогава българина не беше така овълчен. Малки, жалки същества. Е, ако хейтърите са представителна извадка за състоянието на обществото ни... ьеbем ти и обществото. То такова няма всъщност...