Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Балкански Орел » 21 окт 2014 18:17

Патриотичен Фронт се отказаха от новите и скъпи коли, някоя друга партия освен тях отказа ли се ? :roll:
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 22 окт 2014 21:09

Вицепрезидентът Маргарита Попова отправи сериозни критики срещу Европейския съюз и елита на общността. Това стана в националния пресклуб на БТА по време на форум за българите в чужбина.

Не съм доволна, че откакто сме в ЕС, а и преди това, ни се натрапват клишета – безплътни и без измерения. Никой не ни пита и не иска да се задълбочи в националните ни традиции и да ни приемат такива, каквито сме били и заедно да станем такива, каквито трябва да сме, заяви Попова. Високопоставени политици в ЕС забравиха да говорят за добродетелността, каза още вицепрезидентът.

По думите й – ние сме забравили да се грижим за духовното и сме усвоили брюкселското бюрократично говорене. Забравихме възрожденската реч, която не е старомодна, обясни Маргарита Попова.

Тя все пак допълни, че през последните 25 години сме постигнали много, „защото сме в Европа“. Загубихме обаче ориентирите си и що е то родолюбие. Загубихме родолюбието си, защото говорим за галопираща икономика в глобалния свят, каза още вицепрезидентът.

Много се пазим какво говорим, да не ядосаме някого. Извинявайте много! Ние сме суверенна държава! Ние сме на специфично място и сме със специфична история, отсече Маргарита Попова.

Тя добави: Звучат ефимерни клишета, като например – справедливост, демокрация, споделена отговорност. Те звучат като клишета, когато не са изпълнени със съдържание и това се усеща от хората.

Тя разкритикува ЕС и за това, че не ни е помогнал по отношение на мюсюлманските пришълци. „Не ми се отваря думата за миграцията и за евросолидарността. Къде беше тази солидарност по отношение на миграцията и кой ни помогна? Но да не отварям тази тема, че ще стане много дълго“, заяви още Маргарита Попова.
П.П. Май това беше точният президент... :roll:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 23 окт 2014 17:33

ПФ всичко супер, ама само едно не мога да разбера.За какъв чеп ме карат да гласувам, да влизат в парламента да подкрепят някакво правителство, а да НЕ ИСКАТ министерски места ??? Ебати, аз като избирател на тази партия ИСКАМ тя да участва във властта с МИНИСТРИ и ОТГОВОРНОСТИ и да си НАЛАГА идеите !

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 окт 2014 23:21

Точно, изключително адекватно си реагираха за което заслужават уважение, въпреки, че съм безкрайно скептичен към подобни партии.
ПФ с този акт показват, че са в политика, наистина за доброто на България, а не заради постове, симпатични службици , интереси и т.н. Ако се докажат като адекватна, рационална и коректна партия и бъдат истински коректив на ГЕРБ на следващите избори ще имат 15 % .
Валери Симеонов ми прави много добро впечатление до момента, моля се, да не се издъни като лакея си Сидеров.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 24 окт 2014 00:30

НФСБ (ПФ) е единствената адекватна партия, всеки нормален българин ще гласува за нея.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 24 окт 2014 09:16

Аз лично може би ще съжаля,че съм гласувал за тях ако се окажат поредните натегачи.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 24 окт 2014 15:40

Валери Симеонов е основният проблем на тази партия,иначе хора като Велизар Енчев,Стефан Солаков,Любомир Желев и ко...са капацитети,които заслужават само адмирации.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 24 окт 2014 18:17

smoothc написа:иначе хора като Велизар Енчев,Стефан Солаков,Любомир Желев и ко...са капацитети,които заслужават само адмирации.

Хахахахаахахахаха.
До един от изредените са доказани агенти на Държавна сигурност :idea: Като добавим в сметката и още един доказан агент на ДС - Красимир Каракачанов (ВМРО) за какви патриоти ми говорите? Явно не сте добре запознати със същността на комунистическата идеология (в която всеки един от тези се е клел, изучавал и прилагал в работата си за тоталитарната държава НРБ), която е по-скоро нихилистична и отричаща националното и патриотичното :?: Явно сте забравили опита на другарите да обединят България с Югославия и да накарат насила много българи в Югозападна България при преброяването от 1946 г да се пишат македонци - http://www.extremecentrepoint.com/archives/11181 :|

Никакво доверие към тези патриоти, които зажаднели за власт са готови да се коалират и с Дявола, защото това може би ще e единственият им шанс..Какво да коментираме повече, като Велизар Енчев не спря 4-5 години вече да плюе против ГЕРБ и Борисов в предаването си, а утре ще седне на една маса с него и ще управляват държавата, както обикновено ''в името на спасението на България''.. Отвращава ме цялата байганьовщина на българската политика :arrow:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 24 окт 2014 19:25

dunavfc
То е ясно, ама аз искам най-накрая патриоти да застъпят здраво в управлението и да имаме министри, ама както и да е.Може да е за добро, напред Патриотичен Фрнт ! Разберете, че трябва да има патриоти във властта само на демокрация не можем да си играем, за мен това е перфектното правителство, само онези Касим Дал и К.Исмаилов бъркат работите, ама квото е.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 24 окт 2014 19:52

CSKA69 написа:
smoothc написа:иначе хора като Велизар Енчев,Стефан Солаков,Любомир Желев и ко...са капацитети,които заслужават само адмирации.

Хахахахаахахахаха.
До един от изредените са доказани агенти на Държавна сигурност :idea: Като добавим в сметката и още един доказан агент на ДС - Красимир Каракачанов (ВМРО) за какви патриоти ми говорите? Явно не сте добре запознати със същността на комунистическата идеология (в която всеки един от тези се е клел, изучавал и прилагал в работата си за тоталитарната държава НРБ), която е по-скоро нихилистична и отричаща националното и патриотичното :?: Явно сте забравили опита на другарите да обединят България с Югославия и да накарат насила много българи в Югозападна България при преброяването от 1946 г да се пишат македонци - http://www.extremecentrepoint.com/archives/11181 :|

Никакво доверие към тези патриоти, които зажаднели за власт са готови да се коалират и с Дявола, защото това може би ще e единственият им шанс..Какво да коментираме повече, като Велизар Енчев не спря 4-5 години вече да плюе против ГЕРБ и Борисов в предаването си, а утре ще седне на една маса с него и ще управляват държавата, както обикновено ''в името на спасението на България''.. Отвращава ме цялата байганьовщина на българската политика :arrow:

Правиш ли разлика между агент тип доносник и агент във външно разузнаване?

Върни се в “Свободна зона”