XIII кръг: Левски - ЦСКА 0:3

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CHAMP20N
Контакти:

Re: XIII кръг: Левски - ЦСКА

Мнениеот CHAMP20N » 23 окт 2014 17:06

hristo1306 написа:
RedSkin написа:Няма ли да е по-добре да отложат мача? Не за друго, но много хора няма да дойдат именно заради времето. Аз ще съм на стадиона, каквото и да става, но ми се уби ентусиазма с това калпаво време...

Да не се уплашихте от урагана "Гонзалес" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !

Обикновено на ураганите им се дават женски имена,"Гонза"/"Гонзила" е така... :D

bai_ivo2 написа:
Teo написа:Това ако е оправдание... нормално време като за края на октомври... :idea:

ПП не очаквайте повече от 13-15 хиляди... общо.

А през 60-те и 70-те години ходехме по 60-70 хиляди.

А през 2014-2015 си ходим по 14-15 хиляди :)

По темата - победа за ЦСКА с 2 гола разлика :)
[center] "You told us to come back when we've won 18 – we are back."[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 окт 2014 17:50

Това Дерби е една проста психология! Нужно е характер, нужно е воля, нужно е себераздаване!
Изобщо не е важно с какви футболисти разполагаш.. трябва като стъпиш на терена да наложиш своята воля.. да наложиш своя характер!
Най-силното нещо преди тоя мач е да се нагласиш индивидуално!
Да осъзнаеш, че като стъпиш на терена фланелката тежи, а емблемата трябва да се брани!
Това не е един обикновен мач, това е история, това е битка, това е чест!
За да излезеш победител е нужно да оставиш нещо повече, нещо от себе си!
Защото ЦСКА е име което задължава да се брани и отстоява!
Няма как един чужденец да разбере какво означава тоя мач за нас феновете!
За това трябва ясно и точно да се разговаря с всеки един футболист както такива които са взимали участие и също с такива които не са взимали участие!
Трябва да им влезнеш под кожата както се казва, че като излязат да видят как сектора и по-точно в очите на феновете гори плам и любов!
Това е нещо което оставя в история и дни наред те държи извън контрол!

Победа или нищо!
ЦСКА или умри!

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 23 окт 2014 18:34

ЦСКА си е много по-добрият тим . Няма какво да се страхувате ;)
2:0 за ЦСКА и това е ;)

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 23 окт 2014 18:45

Много сте разумни или скромни момчета :geek: 0:2,0:3или X ви е прогнозата. Ако тези пет поредни победи, бяха за ония щяха да валят едни прогнози от порядъка 7:1,7:2,5:0 чудо щеше да е. :mrgreen:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 23 окт 2014 19:12

Червени Воини написа:Много сте разумни или скромни момчета :geek: 0:2,0:3или X ви е прогнозата. Ако тези пет поредни победи, бяха за ония щяха да валят едни прогнози от порядъка 7:1,7:2,5:0 чудо щеше да е. :mrgreen:

Влез във форумът на официалния им сайт и ще видиш една камара такива прогнози плюс апели към омраза ! След толкова бой е меко казано смешно , но те са доказали , че не са хора ;)

Започвайте да шиете омразата. Утре цял ден ще събирам омраза и ще шия, ще шия и бродирам :hipi_01 От провинцията идваме само и единствено мразещи хора, а ние знаем как се мрази :loser2 (всъщност хора е силно казано). Майка им ша иба на прасетата, 6:0 и чао :boisw
Идем прасенца :smt027

От всички чувства в тая Силистра най-силно МРАЗИМ и носим ОМРАЗА винаги и навсякъде с нас, но специално за тоя мач ще носим повече от обичайното. Айде... 1 ПЪТ ДА ГИ БИЕМ ТИЯ ТУРЦИ, ДА ГОНЯТ ТУРЧО И ДА ИДВАТ СЛЕДВАЩИТЕ ТРЕНЬОРИ ТИП ПАВКАТА ДОЧЕВ, ТУРЧО ДА ГИ ОСЪДИ ЗА НЯКОЙ ДРУГ ЛЕВ И ДА СЕ ПРИКЛЮЧВА!!

Това са типични примери за начина им на мислене .
http://forum.levski.com/viewtopic.php?f=1&t=14477&start=30

Чети и се смей , докато не са си закрили форума . Това е реакцията им след като им накъсаме цървулите ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 окт 2014 21:27

Изображение
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 23 окт 2014 21:44

levski/viewtopic.php?f=1&t=78513&start=30530

Аз и на жена ми, нищо че не е фенка на левски, ще и взема сини прашки. Как не съм се сетил до сега, д.еба. :)
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Jr.Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr.Moraes » 24 окт 2014 00:15

Имам някакво предчуствие ,че ще ни бият тоя път ,но като се замисли реално човек те са по-слаби от нас в АБСОЛЮТНО всичко в момента,статични положения,индивидуалности,треньор,защитата им е по-зле,атаката е трагична изобщоо всичко,може би няма да са и повече на стадиона,но все пак е дерби и нищо не се знае,зна ли човек може да вкарат някой гол след рикошет,карамбол,меле и после да не ще и да не ще(когато Господ е казал-няма да влезне,топката не влиза във вратата в това съм се убедил)-я вратаря ще е феноменален,я нападателите ще са слаби ,я нещо друго.
Все пак като цесекар съм задължен да дам положителна прогноза и ще кажа скромно 1-0(да кажем след статично положение :) )

П.С. Само да питам -има ли един искрен левскар и да се обоснове пред всички защо смята,че неговия отбор ще бие и то с разлика,защото в тяхната тема , гледам ги пишат 7-1,7-2,колебаят се между 5-6:0,4-5:1 :) .Почнах да се чудя да не са привлекли Пеле,Баджо,Марадона и Малдини в силните им години ?
Последна промяна от Jr.Moraes на 24 окт 2014 11:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 24 окт 2014 02:16

Jr.Moraes написа:П.С. Само да питам -има ли един искрен левскар и да се обоснове пред всички защо смята,че неговия отбор ще бие и то с разлика,защото в тяхната тема ,ато гледам ги пишат 7-1,7-2,колебаят се между 5-6:0,4-5:1 :) .Почнах да се чудя да не са привлекли Пеле,Баджо,Марадона и Малдини в силните им години ?

Брейй аз не знаех че Подуянци още гледат дербито, пък те и некви резултати прогнозирали :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 окт 2014 09:23

sin4ec написа:Изображение

Сняг е по-добре от дъжд!

Върни се в “ЦСКА”