Жеков го уважавам, докато тоя е професор, колкото аз съм космонавт. Просто всички знаят как се раздават титли и рангове по времето на комунизма. Изкуфял старец, това е живото лице на комунизма - със сменено чене, спретнато, но пошло и изгнило... пфу! А че Жеков залита към крайности... ами тук има доста хора, които я бащи, я дядовци знаят какво могат да ти направят тея. "Изверги". Точно акива са. Пък кремловските матросовци напъплиха веднага темата...
Между Жеков и Ифандиев има огромна разлика, макар да са приятели.
Жеков е праволинеен пещерен антикомунист. С поведението си той често вместо да настройва хората против комунистите прави точно обратното. Дали го прави нарочно не знам ...
Виж Георги Ифандиев е друг тип. Той е ерудиран и много информиран.
Ифандиев не се е втренчил само в миналото като Жеков !
Ифандиев гледа и в настоящето, а понякога прогнозира и бъдещето. В това е голямата разлика между двамата.
Ифандиев вади кирливите ризи на комунизма, но разконспирира и критикува и днешния Нов световен ред. При това го прави много аргументирано.
Жеков се е втренчил в миналото и не изважда носа си от там.
За него само и единствено комунистите са виновни за всичко. Нищо, че днес вече няма комунизъм и комунисти. Нищо, че много от тях вече са първи защитници на Новия световен ред ...
За Вучков какво да кажем ?! Нагаждач !
Такъв беше по времето на Живков, такъв е и днес.
Едно време лижеше гъза на комунистите, днес на Бойко Борисов ...
Точен анализ. Единствено с подчертаното съм несъгласен. Комунисти, в чист вид едва ли е имало в България някога, така както и демократи в онзи протосмисъл - няма. Но днес ние сме управлявани от вчерашната власт под ново лице. Като "професора". Той е със сменено чене, но мордата вика "Пошлост!" отдалеч.