Проф. Вучков спретна скандал в тв студио
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Проф. Вучков спретна скандал в тв студио
Вучков е едно такова нахално старче, че вероятно на всеки му идва да го срита 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Аврамов написа:Принципно другарят Жеков е прав за комунистите, но разсъжденията и поведението му са напълно сектантски и фанатични, типични за неправославен християнин, какъвто е самият той. Същият като него е и другарят Георги Ифандиев.
Между Жеков и Ифандиев има огромна разлика, макар да са приятели.
Жеков е праволинеен пещерен антикомунист. С поведението си той често вместо да настройва хората против комунистите прави точно обратното. Дали го прави нарочно не знам ...
Виж Георги Ифандиев е друг тип. Той е ерудиран и много информиран.
Ифандиев не се е втренчил само в миналото като Жеков !
Ифандиев гледа и в настоящето, а понякога прогнозира и бъдещето. В това е голямата разлика между двамата.
Ифандиев вади кирливите ризи на комунизма, но разконспирира и критикува и днешния Нов световен ред. При това го прави много аргументирано.
Жеков се е втренчил в миналото и не изважда носа си от там.
За него само и единствено комунистите са виновни за всичко. Нищо, че днес вече няма комунизъм и комунисти. Нищо, че много от тях вече са първи защитници на Новия световен ред ...
За Вучков какво да кажем ?! Нагаждач !
Такъв беше по времето на Живков, такъв е и днес.
Едно време лижеше гъза на комунистите, днес на Бойко Борисов ...
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

-
- Контакти:
И по какво,другари съдите,че Жеков е луд?Защото ви казва истината,че не ставате и за тор?Къд е излъгал?Защо да е луд?Не е ли истината,че и до днес комунягите управляват,разделени на различни филиални организации на бкп и дс?Не е ли истина,че унищожиха една процъфтяваща държава като царство България?Не е ли истина,че днес от екрана от сутрин до вечер излъчват ''предавания'' с водещи само агенти и комунисти?Смърт за болшевишката зараза!
-
- Контакти:
viali69 написа:Аврамов написа:Принципно другарят Жеков е прав за комунистите, но разсъжденията и поведението му са напълно сектантски и фанатични, типични за неправославен християнин, какъвто е самият той. Същият като него е и другарят Георги Ифандиев.
Жеков е праволинеен пещерен антикомунист. С поведението си той често вместо да настройва хората против комунистите прави точно обратното. Дали го прави нарочно не знам ...
Ифандиев гледа и в настоящето, а понякога прогнозира и бъдещето. В това е голямата разлика между двамата.
Ифандиев вади кирливите ризи на комунизма, но разконспирира и критикува и днешния Нов световен ред. При това го прави много аргументирано.
За него само и единствено комунистите са виновни за всичко. Нищо, че днес вече няма комунизъм и комунисти. Нищо, че много от тях вече са първи защитници на Новия световен ред ...
Е,Бойко какъв е?Да не би да са го пръкнали Марсианците?
Тик-Так1892 написа:viali69 написа:
Е,Бойко какъв е?Да не би да са го пръкнали Марсианците?
Бойко е именно от тези комунисти, които днес вярно и безропотно слугуват на Новия световен ред.
Аз лично смятам, че те са много по-опасни и вредни за България от старите комунисти, които си останаха такива до края на живота си.
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

- Mitko-Levskar
- Контакти:
Безкомпромисен написа:Юлиан Вучков е комунистически престъпник и изрод който лиже задника на комунистическите водещи само и само да го вземат в някоя телевизя или в някое предаване и неговото място е в затвора!Всички телевизии , радиа и вестници са в кървавите ръце на комунистическите престъпници!Аз не съм фашист , аз съм монархист по убеждения!Фашисти са комунистическите престъпници!Мястото на този комунистически престъпник е в затвора!
Бог да пази България от комунисти!
Браво Жека,така те искам

Между другото съм съгласен с Жеков за някои неща - за отношението, което има към комунистическите престъпници (които аз наричам мутри и мафиоти), за това че тяхното място е по затворите и концлагерите и че иска да създаде партия, която да се заеме с това. Това обаче, с което не мога да се съглася с него е че той не прави разлика между комунистическите престъпници и комунизма и социализма като идеологии и социално-икономически системи, които аз уважавам.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Безкомпромисен написа:Юлиан Вучков е комунистически престъпник и изрод който лиже задника на комунистическите водещи само и само да го вземат в някоя телевизя или в някое предаване и неговото място е в затвора!Всички телевизии , радиа и вестници са в кървавите ръце на комунистическите престъпници!Аз не съм фашист , аз съм монархист по убеждения!Фашисти са комунистическите престъпници!Мястото на този комунистически престъпник е в затвора!
Eх, другарю Жеков, откъде у теб толкова злоба и омраза, сигурно ако имаш власт би натикал всички комунистически престъпници до десето коляно в затвора, а на свобода би оставил само себе си и другаря Ифандиев.
Твърдиш, че си монархист по убеждения, но е явно, че не почиташ Н.В. цар Борис 3, който е бил православен монарх, а ти изглежда ненавиждаш православните?!
Твърдиш, че "бивш комунист и бивш негър няма", но нима не може да има осъзнал се и покаял се комунист? Съгласно Православното учение и най-големият грешник може да се покае, а нима ти се поставяш над Бога?
Също така виждам, че поставяш знак за равенство между русофилството и комунизма, но руснаци ли извършиха кървавите революции в царска Русия през 1917 г.; нима комунистическата идеология и СССР са дело на руснаци?
Прощавай, но много ти е плитко мисленето, другарю Жеков. Комунистическите престъпници избиваха православни духовници и християни, лекари, учени, учители - цвета на нацията. Воюваха срещу православната вяра и църква, и продължават да го правят. По ненавистта си към православната вяра си приличаш с комунистите, другарю Жеков, и дано го осъзнаеш и се опомниш. Иначе е много лесно да нападаш злостно и осъждаш другите, за това не се иска голямо мъжество.
Бог с теб!
- ГеоргиЖеков
- Контакти:
Здравейте роби на комунизма!
Юлиян Вучков попринцип е комунистически престъпник и болшевишки отпадък, но в случая беше прав. Понякога прекалявам с приказките си, но черният и злокобен 09.09.1944 ме е разгневил до крайна степен, тогава болшевишкия концентрационен лагер СССР завзема Царство България и пръска комунистическите си бацили над българското населениие, а медиите за манипулация и масова дезинформация им помагат още повече. Но комунистът Вучков е прав за едно- аз наистина май не съм добре с главата и трябва да се лекувам от ментални проблеми. Все пак не ми бе лесно години наред да раздавам глупави листовки за членство в БАП. И все пак, Георги Жеков ще накаже комунистическите престъпници!
Юлиян Вучков попринцип е комунистически престъпник и болшевишки отпадък, но в случая беше прав. Понякога прекалявам с приказките си, но черният и злокобен 09.09.1944 ме е разгневил до крайна степен, тогава болшевишкия концентрационен лагер СССР завзема Царство България и пръска комунистическите си бацили над българското населениие, а медиите за манипулация и масова дезинформация им помагат още повече. Но комунистът Вучков е прав за едно- аз наистина май не съм добре с главата и трябва да се лекувам от ментални проблеми. Все пак не ми бе лесно години наред да раздавам глупави листовки за членство в БАП. И все пак, Георги Жеков ще накаже комунистическите престъпници!
#Антикомунизъм
- Mitko-Levskar
- Контакти:
ГеоргиЖеков написа:Здравейте роби на комунизма!
Не ти се получава да го имитираш