Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 окт 2014 11:31

boabbb написа:Кура ми Янко :lol: Българите, дето искат да се изнасят накъдето видят, точно идеи са видяли, а не възможност за емиграция :lol: Пишеш откровени тъпотии, ще ме извиняваш ...

Че ние от кога сме западняци ?

Това, че на теб ти се вижда тъпо, не означава че и другите ги виждат така нещата.
А щом не го виждаш това, което съм поустнал, значи имаш доста сериозен проблем ...

В добавка, да, българите емигрират основно поради финансови причини ( което още веднъж показва, след като никой не емигрира в Русия, как стоят нещата ) ... Но най-важната причина е, че на Запад има условия, които предразполагат човек да се развива.
Условия+добри финанси, се постигат с идеи и добри политики.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 окт 2014 11:39

boabbb написа:
THE G.A.M.E написа:
CTAHKO написа:Или пък по европейския бизнес модел, умопомрачителните 2 млрд. за да отидеш в ЕС и да зарежеш националните си интереси и още 5 млрд. в джобчетата на някои еврейски паразити и боксьорчета, за да свалим законната власт и да сложим наши хора, дето ще правят каквото им кажем. Това що не го казваш? Нещо не ти отърва май ;)

К'во да го пиша ?

Факт е, че Русия привлича Страни за каузите си, с пари.
Тоест, купува си "приятели".
Докато ЕС и САЩ го правят преди всичко с идеи, виждания и политика.

Ако ЕС обявят, че приемат членове от цял свят, над 80 % от Държавите по-света, ще изявят желание.
А без парите си, Кремъл колко ще привлекат ? :lol: :lol:
Разбира се, въпроса е риторичен.

Русия действат така, щото не могат иначе.
Знаеш ли коя е най-голямата разлика между житейските философии на Запад и Изток ?
На Запад смятат, че хората трябва да са добре, за да е силна Държавата.
В Русия считат, че Държавата трябва да е добре, за сметка на хората. ;)

Т'ва е положението !

Кура ми Янко :lol: Българите, дето искат да се изнасят накъдето видят, точно идеи са видяли, а не възможност за емиграция :lol: Пишеш откровени тъпотии, ще ме извиняваш ...

Да бе и аз много се смях на това :lol: ЕС и САЩ били привличали ПРИЯТЕЛИ С ИДЕИ :lol: Оле майко :lol: Да ни спрат всички фондове тогава. Така или иначе са ни спечелили на тяхна страна с идеите си, а не с пари :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 окт 2014 11:41

CTAHKO написа:Да бе и аз много се смях на това :lol: ЕС и САЩ били привличали ПРИЯТЕЛИ С ИДЕИ :lol: Оле майко :lol: Да ни спрат всички фондове тогава. Така или иначе са ни спечелили на тяхна страна с идеите си, а не с пари :lol:

Ами когато човек не може да схване нещо, наистина, най-вероятно започва да се смее безпричинно глупаво.
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 окт 2014 11:43

Като доказателство за думите ми, както виждаме, в ЕАС искат само 4-5 страни.
А Русия набира членове с имагинерни икономически привилегии, и откровени подкупи.
Явно не става само с пари, трябва и акъл.

Нещо, както не-веднъж съм писал, отсъства при болшинството славяни. :geek:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 окт 2014 11:52

THE G.A.M.E написа:
boabbb написа:Кура ми Янко :lol: Българите, дето искат да се изнасят накъдето видят, точно идеи са видяли, а не възможност за емиграция :lol: Пишеш откровени тъпотии, ще ме извиняваш ...

Че ние от кога сме западняци ?

Това, че на теб ти се вижда тъпо, не означава че и другите ги виждат така нещата.
А щом не го виждаш това, което съм поустнал, значи имаш доста сериозен проблем ...

В добавка, да, българите емигрират основно поради финансови причини ( което още веднъж показва, след като никой не емигрира в Русия, как стоят нещата ) ... Но най-важната причина е, че на Запад има условия, които предразполагат човек да се развива.
Условия+добри финанси, се постигат с идеи и добри политики.

Българите емигрират на запад щото са прости. За това. Русия на второ място в света по емигранти ;) Дянков да не е прост че предпочете да работи в Русия вместо Световната банка ;) Ама не мие чинии и не чисти улици, а си работи по специалността 8-) За кое има по-добри условия на запад? Да хванеш един икономист и да го пратиш да мие чинии или на полето да бере маслини и портокали? Да, за това са царе, а и все пак за това са ни приели в този ЕС. Ей с такива идеи се печелят приятели в ЕС :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 окт 2014 12:01

THE G.A.M.E написа:Като доказателство за думите ми, както виждаме, в ЕАС искат само 4-5 страни.
А Русия набира членове с имагинерни икономически привилегии, и откровени подкупи.
Явно не става само с пари, трябва и акъл.

Нещо, както не-веднъж съм писал, отсъства при болшинството славяни. :geek:

ЕС не набира ли със същото ;) Привилегии и икономически натиск. А за подкупите няма да говорим, щото тези мародери ЕРП-тата са точно поради тази причина тук ;) Ядрените реактори на "Козлодуй" са затворени по същата причина ;) Ама иначе пък само идеи и чисти помисли и никакъв помен от подкупи или натиск от страна на нашите европейски ПАРТНьОРИ И ПРИЯТЕЛИ :lol: Европейски ценности, какво да го правиш :lol:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 23 окт 2014 12:26

Целият европейски парламент и комисия са атакувани постоянно от лобисти на световни компании и корупцията е в огромни размери.
Разни ваксини от фармацефтите, Хилърита Клинтън за шифтов газ, Монсанто за ГМО-та и така!!!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 окт 2014 13:10

Лошият и гаден ЕС досега от колко страни е бил напускан :roll: ? Защо никой не си "стяга багажа" от един съюз, който носи негативи, убива идентичността и културата на нациите, ограбва ги, прави ги сателити на САЩ и т.н и т.н. ?

haha

Мнениеот haha » 23 окт 2014 13:16

Абе, момчета, не ви ли писнаха тия спорове ЕС- Русия да ги водите всеки ден по хиляда пъти? Та аз само от четенето се изморих. :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 23 окт 2014 13:38

dunavfc написа:Лошият и гаден ЕС досега от колко страни е бил напускан :roll: ? Защо никой не си "стяга багажа" от един съюз, който носи негативи, убива идентичността и културата на нациите, ограбва ги, прави ги сателити на САЩ и т.н и т.н. ?

Норвегия,Швейцария и Исландия не искат и да чуват за ЕС ;)

Върни се в “Свободна зона”