Лудогорец - Базел - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бай Иван
Контакти:

Re: Лудогорец - Базел

Мнениеот Бай Иван » 23 окт 2014 10:15

Абе, който си го може - може! :)

А псевдо феновете на "Левски" и "ЦСКА" да си траят, че техните отбори дори взети заедно, не могат да постигнат и половината от успеха на "Лудогорец"! :)
Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 окт 2014 10:16

matador1 написа:Ми нека го нареди. Не ги ли виждате как играят националния. Сигурен съм, че ако той ги нареди нещата ще са поне с идея по-добре. Директно да го направят шеф на БФС.

Направо министър-председател да става!

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 23 окт 2014 10:20

BRF написа:
matador1 написа:Ми нека го нареди. Не ги ли виждате как играят националния. Сигурен съм, че ако той ги нареди нещата ще са поне с идея по-добре. Директно да го направят шеф на БФС.

къде ти такъв късмет - умен, образован и успял да стане начело на държавата (всъщност държава няма, тя е псевдо държава)
има си и недостатъци но сравнението с тоя бившия и бъдещия мин.председател е неуместно

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 окт 2014 10:23

dickinson написа:
BRF написа:

къде ти такъв късмет - умен, образован и успял да стане начело на държавата (всъщност държава няма, тя е псевдо държава)
има си и недостатъци но сравнението с тоя бившия и бъдещия мин.председател е неуместно

[offtopic]В смисъл,познаваш го лично?Работил си с него?Да не влизаме в тия разговори!
То самото му изказване за викат ни 6 пък пускат 2 е тъпо!Ама така е когато човек поставя личния интерес пред националния или по-скоро личния му интерес според него е национален :? !Как би НИ управлявал човек с такова мислене,според теб?[/offtopic]
Последна промяна от BRF на 23 окт 2014 10:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 окт 2014 10:28

А-а-а-а-а-а, Лудогорееееееццццццц :lol: :lol: 2 буркана лютеница отидоха :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 23 окт 2014 10:30

След тоя мач се видяха само спонтанни изблици на вопиюща селска и селско-резняшка комплексарщина, като почнеш от босовете, та до най-неукото коментаторче в тоя форум...

Но всъщност, гледайки държавата и населението и, кво друго да очаква човек.

Аре, тия Брадъри, Къртици, Сървайвъри, Х-фактори и т.н. за Вас са направени, бегайте да пускате СМС-и ! :lol:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 23 окт 2014 10:41

Отдавна се отказах да пиша тук, но все пак преглеждам форума. Мисля, че на потворението така и не се видя влизането на Дие.

Изображение

Лично аз не веднъж съм виждал счупени и обърнати крака точно при такива интервенции. За мен Дие игра за топката, но това влизане меко казано застрашава здравето на Моци. Ако не бяха корите или бутоните бяха с 3-4 см по-нагоре, щяхме да видим нещо изключително грозно и щяхме да коментираме как се позволява такава игра.
Последна промяна от D.Georgiev на 23 окт 2014 10:42, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 23 окт 2014 10:42

Не съм гледал мача , но самия факт , че отбор дебютант от пародиино първенство като нашето , достига до победа в силна група на ШЛ е голям успех.
Честита победа на братя Домусчиеви.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 окт 2014 10:43

Георгиев, не се прави на умен, бе :!: Човекът просто се хлъзна на топката :lol: Съдията беше с едно на ум да не ви ощети, щото оревахте света след мача с Реал. Иначе, браво за победата ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 23 окт 2014 11:04

Честито на Лудогорец!
Въпреки не особено силния мач, който направиха взеха исторически точки в ШЛ. Сега сигурно още повече съжаляват за изпуснатата точка на Анфийлд.
В следващите мачове ще им е по-трудно понеже и трите отбора ще играят по-сериозно срещу тях. Дано успеят да вземат още точки и напролет да ги гледаме поне в Лига Европа. Европейските им мачове и миналата и тази година са уникални!
А пък и колкото повече продължава европейската им приказка, толкова по-разконцентрирани ще са в първенството! :)

Върни се в “Лудогорец”