А псевдо феновете на "Левски" и "ЦСКА" да си траят, че техните отбори дори взети заедно, не могат да постигнат и половината от успеха на "Лудогорец"!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
matador1 написа:Ми нека го нареди. Не ги ли виждате как играят националния. Сигурен съм, че ако той ги нареди нещата ще са поне с идея по-добре. Директно да го направят шеф на БФС.
BRF написа:matador1 написа:Ми нека го нареди. Не ги ли виждате как играят националния. Сигурен съм, че ако той ги нареди нещата ще са поне с идея по-добре. Директно да го направят шеф на БФС.
Направо министър-председател да става!
dickinson написа:BRF написа:matador1 написа:Ми нека го нареди. Не ги ли виждате как играят националния. Сигурен съм, че ако той ги нареди нещата ще са поне с идея по-добре. Директно да го направят шеф на БФС.
Направо министър-председател да става!
къде ти такъв късмет - умен, образован и успял да стане начело на държавата (всъщност държава няма, тя е псевдо държава)
има си и недостатъци но сравнението с тоя бившия и бъдещия мин.председател е неуместно
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта