Понеже се прокрадват някакви мнение как видиш ли "чак в 90тата минута вкарали с човек повече" нека се върнем към всичкия срам, дето сме го брали последните 20на (че и повече) години от останалите ни отбор.
Да си спомним къде беше Левски, когато игра там, където сега играе Лудогорец.
Да си спомним от какви отбори отпадат всичките ни останали "представители" в Европа.
Да си спомним кои бяха отборите с най-лоши показатели в ЛЕ при еднот от последните си участия.
И с 8 души да бяха Базел, и 0-0 да беше свършил мача - пак е повече от всичко, постигнато от БГ отбор, за последните 20 години. Така че - евала, друго не може да се каже.
Лудогорец - Базел - 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Базел
Някой може ли да направи гиф-че с гола на Минев с онова предхождащо го извеждане и финта му преди да стреля
http://vbox7.com/play:85f071735a
Много, много красиво изпълнение!

http://vbox7.com/play:85f071735a
Много, много красиво изпълнение!
Редно е половината от премията за победата да бъде дадена на съдията.
Въобще не виждам как щяха да вкарат гол, ако Базел играеше с 11 души.
А такъв червен картон мисля, че и български съдия щеше да го досрамее да даде!
Въобще не виждам как щяха да вкарат гол, ако Базел играеше с 11 души.
А такъв червен картон мисля, че и български съдия щеше да го досрамее да даде!
Няма мое, няма твое - светът е БЕРОЕ!
kanara1978 написа:Никакъв картон нямаше двамата се сблъскаха в центъра на терена.Съдията ги подпря отново.Без съдиите са гола вода-Моци-артиста се гърчеше на тревата и трябва да му дадат ОСКАР за ролята.Дяков каза на съдията изгони го тоя и с 10 човека цял мач вкараха чак в 90 минута ЗЛЕТАЦИТЕ.Домуса купува съдии вече и в европа малка му стана България.
Какво щяхме да правим без такива като тебе
толкова скучно щеше да е това място форума на гонг
Браво на Лудогорец!
Перфектно изигран тактически мач, себераздаване от всички момчета и успехът е налице. Любо Пенев и националният отбор, както и всички останали български клубове само могат да се учат от лудите.
Ако успеят да вземат поне още 3 точки в оставащите мачове вероятно ще си гарантират продължаване в ЛЕ.
Да живее България!
Перфектно изигран тактически мач, себераздаване от всички момчета и успехът е налице. Любо Пенев и националният отбор, както и всички останали български клубове само могат да се учат от лудите.
Ако успеят да вземат поне още 3 точки в оставащите мачове вероятно ще си гарантират продължаване в ЛЕ.
Да живее България!
-
- Контакти:
Браво за победата. Мачът не беше атрактивен, Базел се затвориха след като им изгониха играч, направо си забъркаха бетон. Лудогорец от своя страна показа в тези минути, че е над средноевропейско ниво като отборен интелект и тактическа дисциплина. Овладя играта и дебнеше своя шанс търпеливо без да пресилва нещата и да оставя много шансове за контри на Базел. Накрая и късметът помогна след пропуските на Хамза, Вандерсон и Вура.
Трите точки завързват спора в групата за 2ро и 3то място. Но дори и 1 млн евро допълнителен приход са си бая пара за БГ стандартите.
Трите точки завързват спора в групата за 2ро и 3то място. Но дори и 1 млн евро допълнителен приход са си бая пара за БГ стандартите.
- ZinedineZidane
- Контакти:
"Ние говорим на терена. Играят само двама (играчи на Лудогорец в националния отбор б.р.), което смятам, че е грешка. Там има национален селекционер, който си има негови идеи. Имаме 6 момчета, от тях четирима само тичат за здраве. Ще запазя мнението си за пред Изпълкома. Няма да критикувам Любослав Пенев, но не е нормално да викат 6 човека, а да играят само двама", заяви Домусчиев.
[offtopic]Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=514592[/offtopic]
Домусчо иска да реди и националния отбор вече! Ето затова много хора, вкл. и аз, развих непоносимост към Лудогорец - заради отвратително наглото ръководство. Това не е нормално просто.
Иначе честита победа на всички фенове на Лудогорец! Чисто футболно сте чудесен отбор!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Ми нека го нареди. Не ги ли виждате как играят националния. Сигурен съм, че ако той ги нареди нещата ще са поне с идея по-добре. Директно да го направят шеф на БФС.
- Заклет Левскар
Едно огромно БРАВО на Лудогорец за победата. Велика вечер за българския футбол!!!
Само не разбирам защо толкова много злобари или там както е модерно да се казва-хейтъри има измежду нашите и ботевистите ??? За червените е ясно, ама останалите защо се пукат от яд???
Може ли някой да ми отговори???
Само не разбирам защо толкова много злобари или там както е модерно да се казва-хейтъри има измежду нашите и ботевистите ??? За червените е ясно, ама останалите защо се пукат от яд???
Може ли някой да ми отговори???
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
За пореден път се доказа максимата, че ако някой отбор играе за равен вероятността да загуби е огромна! Шокиран съм да видя, че това не се проумява от футболните специалисти в световен мащаб, не само в България
Страхливостта на Соуса и компания е причината за загубата на Базел - през втората част те не направиха нито една читава атака! Все едно гледах мач на Лудогорец срещу отбор от нашата Б група
Пожелавам им да изпитат същото и в Швейцария!
Що се касае до играта на Лудогорец - през първото полувреме отборът игра твърде респектиран и предпазлив от името на Базел - нещо, което явно си е тактика на треньора Дерменджиев при сблъсък с равностоен съперник (мачовете с Ливърпул и Реал бяха от друго естество) - по същия начин се разви и мача със Стяуа. След почивката вече Лудогорец заигра ''своя стил'' - с много подавания и търсене на свoбодни пространства с надеждата, че все някога противникът ще сгреши и ще се отдаде шанс за гол. Това, което лично на мен не ми харесва е, че се разиграва прекалено бавно и няма скорост в играта на ''зелените''. След направените смени някак си стана по-директен стилът на игра с включването на Мисиджан и Вандерсон, а и швейцарците се поотвориха накрая и логично се стигна до гола. Историческа победа за българския футбол, постигната в един неособено привлекателен мач. Целта - второ място в групата и участие на 1/8 финал в Шампионската лига става все по-реална, което ще е невиждан успех при този формат на най-престижния турнир във футболната ни история

Що се касае до играта на Лудогорец - през първото полувреме отборът игра твърде респектиран и предпазлив от името на Базел - нещо, което явно си е тактика на треньора Дерменджиев при сблъсък с равностоен съперник (мачовете с Ливърпул и Реал бяха от друго естество) - по същия начин се разви и мача със Стяуа. След почивката вече Лудогорец заигра ''своя стил'' - с много подавания и търсене на свoбодни пространства с надеждата, че все някога противникът ще сгреши и ще се отдаде шанс за гол. Това, което лично на мен не ми харесва е, че се разиграва прекалено бавно и няма скорост в играта на ''зелените''. След направените смени някак си стана по-директен стилът на игра с включването на Мисиджан и Вандерсон, а и швейцарците се поотвориха накрая и логично се стигна до гола. Историческа победа за българския футбол, постигната в един неособено привлекателен мач. Целта - второ място в групата и участие на 1/8 финал в Шампионската лига става все по-реална, което ще е невиждан успех при този формат на най-престижния турнир във футболната ни история

Последна промяна от CSKA69 на 23 окт 2014 10:16, променено общо 1 път.