Ballspielverein Borussia 09 Dortmund
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- pesho_1913
- Контакти:
Re: Ballspielverein Borussia 09 Dortmund
Добарах малко време и до форума, та нека да си кажа 1-2 изречения за отбора. Сезонът почна зле, титлата(лично аз) съм я отписал, затова просто се надявам в последствие играта на тима да се подобри и да се влезе в тройката. За сметка на това Шампионската Лига стартира прекрасно за Дортмунд. 2 от 2 победи и 5-0 голова разлика. Тепърва има да се играят мачове, всякакви кръговрати могат да се получат, стискам палци да се стигне колкото се може по-напред в турнира. Лошото е, че прокобата на травмите продължава и през този сезон. Лека-полека започнаха да се завръщат контузените, но като цяло има нещо гнило в клуба относно медицината и здравето на футболистите... 

СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
pesho_1913 написа:Добарах малко време и до форума, та нека да си кажа 1-2 изречения за отбора. Сезонът почна зле, титлата(лично аз) съм я отписал, затова просто се надявам в последствие играта на тима да се подобри и да се влезе в тройката. За сметка на това Шампионската Лига стартира прекрасно за Дортмунд. 2 от 2 победи и 5-0 голова разлика. Тепърва има да се играят мачове, всякакви кръговрати могат да се получат, стискам палци да се стигне колкото се може по-напред в турнира. Лошото е, че прокобата на травмите продължава и през този сезон. Лека-полека започнаха да се завръщат контузените, но като цяло има нещо гнило в клуба относно медицината и здравето на футболистите...
И аз така си мисля за медицината в клуба,просто има нещо,което не се прави добре,както в Арсенал,Ван Перси се трошеше през сезон,отиде в Юнайтед и няма почти никакви сериозни проблеми.Относно сезона и аз съм на същият полюс,даже малко по оптимистично.При положение,че оттук нататък,след завръщането на тези ключови футболисти,започнеме да си печелиме мачовете,минимум цел е да влеземе в ШЛ,а пък съм сигурен,че Байерн ще допусне и някоя друга грешка,така че трябва да сме готови да се възползваме.Скоро трябва Сахин и Куба да се завърнат,така че няма как да не съм оптимист за този сезон,аз вярвам,че можеме да поднесеме сериозни изненади в ШЛ,а купата на Германия също трябва да ни е приоритет.
- pesho_1913
- Контакти:
Тик-Так1892 написа:pesho_1913 написа:Добарах малко време и до форума, та нека да си кажа 1-2 изречения за отбора. Сезонът почна зле, титлата(лично аз) съм я отписал, затова просто се надявам в последствие играта на тима да се подобри и да се влезе в тройката. За сметка на това Шампионската Лига стартира прекрасно за Дортмунд. 2 от 2 победи и 5-0 голова разлика. Тепърва има да се играят мачове, всякакви кръговрати могат да се получат, стискам палци да се стигне колкото се може по-напред в турнира. Лошото е, че прокобата на травмите продължава и през този сезон. Лека-полека започнаха да се завръщат контузените, но като цяло има нещо гнило в клуба относно медицината и здравето на футболистите...
И аз така си мисля за медицината в клуба,просто има нещо,което не се прави добре,както в Арсенал,Ван Перси се трошеше през сезон,отиде в Юнайтед и няма почти никакви сериозни проблеми.Относно сезона и аз съм на същият полюс,даже малко по оптимистично.При положение,че оттук нататък,след завръщането на тези ключови футболисти,започнеме да си печелиме мачовете,минимум цел е да влеземе в ШЛ,а пък съм сигурен,че Байерн ще допусне и някоя друга грешка,така че трябва да сме готови да се възползваме.Скоро трябва Сахин и Куба да се завърнат,така че няма как да не съм оптимист за този сезон,аз вярвам,че можеме да поднесеме сериозни изненади в ШЛ,а купата на Германия също трябва да ни е приоритет.
Да, Купата съвсем забравих да я спомена. Оптимист съм за нея, пък и един от основните конкуренти за трофея вече отпадна - от Динамо Дрезден.
- Capitan Puyol
Така както сте я подкарали може да не хванете зона ШЛ. Времето на Клопо като че ли изтича... 

- pesho_1913
- Контакти:
Capitan Puyol написа:Така както сте я подкарали може да не хванете зона ШЛ. Времето на Клопо като че ли изтича...
Засега на Клопо му се има пълно доверие от ръководството. Скоро ще се оправят нещата и отборът ще заприлича на нещо. Лошото е, че много точки са загубени вече и борбата за топ 3 може да е доста интересна.
-
- Контакти:
pesho_1913 написа:Capitan Puyol написа:Така както сте я подкарали може да не хванете зона ШЛ. Времето на Клопо като че ли изтича...
Засега на Клопо му се има пълно доверие от ръководството. Скоро ще се оправят нещата и отборът ще заприлича на нещо. Лошото е, че много точки са загубени вече и борбата за топ 3 може да е доста интересна.
Прекалено много точки загубихме,дано бързо се съвземеме и успее да достигнеме до зона ШЛ.Кап.Пуйол,Клоп се е доказал и му се има пълно доверие,както ръководство така и феновете са зад него,а и аз за себе си напълно вярвам в това което прави.
- Capitan Puyol
Той може да се е доказал, но в крайна сметка при всеки треньор има момент на изчерпване и нужда от промяна. А и Клопо вече 6 години (кара седми сезон) е при вас, което мисля че е предостатъчно време. Иначе се изпада в безтегловност и като не се реагира овреме, последиците стават невъзвратими. 

-
- Контакти:
Михтарян вдига доста нивото,Бендер внася сигурност днес,изобщо имаме поводи за оптимизъм.
-
- Контакти:
Вече нямам логично обяснение...
Тик-Так1892 написа:Вече нямам логично обяснение...
Просто Дортмунд изпуща яко.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]