Всекидневна за Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Re: СТРАХ! Само 600 билета на Ботев за Купата!!!

Мнениеот Thurman Murman » 22 окт 2014 18:14

локо пд написа:
Thurman Murman написа:
локо пд написа:
Thurman Murman написа:Въртят, сучат, но така и не казват защо дрипливия кебапчия излъга като дърт мангал, че срещу 400 билета на 27-ми, ще получим 1200 за лалута? Вари го, печи го - ромът си е ром. Страхът от нацапаните гащи не им дава покой.

Тоше, нали ти обещах билет? Спокойно. Вземи и Ния. Ние сме хора все пак.

Не ги познавам тия хора бе, Ефреме Моллов. Тъп ли си или да? Като го знаеш кой е и къде живее "Тошето", ходи у тях да му приказваш. Еб@ти галфона... При ефремовците не сядам, а освен това, гледам и да спазвам елементарно хигиенно ниво все пак :mrgreen:

Да, Тоше. Знаем го това. Живееш до ресторант Стадиона и си бияч и ядеш буфери 5 пъти на ден.

Галфо, галфо... :mrgreen: Да, точно така, полицията до р-т Стадиона. "Знаеш" го, защото хиляда пъти съм го писал във форума. "Тошето" съвсем другаде живее и бачка. Ама ко ли ти обяснявам, като ти и кака Краса дрОгарката сте доказано по-тъпи парчета даже и от невестулката :mrgreen:

Буфери не ям. Нито са вкусни, нито идват по срещите, които уговарят по форумите :mrgreen:

Кажи по темата нещо "умнико" Ханс, а именно ЗАЩО КЕБАПЧИЯТА ИЗЛЪГА КАТО ДЪРТ МАНГАЛ за билетите?
Последна промяна от Thurman Murman на 22 окт 2014 18:19, променено общо 1 път.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 22 окт 2014 18:14

Берое ако ги удари и 200 билета ще са им много. ;)

ОФчата глава вън и 150 потни селянина в гостуващия сектор ;)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Morgenstern
Контакти:

Мнениеот Morgenstern » 22 окт 2014 18:20

Голям страх ги тресе небългарите от лайнута!Най големите смешници са във България!

Потребителски аватар
локо пд
Контакти:

Мнениеот локо пд » 22 окт 2014 18:22

Thurman Murman написа:
локо пд написа:
Thurman Murman написа:
локо пд написа:
Thurman Murman написа:Въртят, сучат, но така и не казват защо дрипливия кебапчия излъга като дърт мангал, че срещу 400 билета на 27-ми, ще получим 1200 за лалута? Вари го, печи го - ромът си е ром. Страхът от нацапаните гащи не им дава покой.

Тоше, нали ти обещах билет? Спокойно. Вземи и Ния. Ние сме хора все пак.

Не ги познавам тия хора бе, Ефреме Моллов. Тъп ли си или да? Като го знаеш кой е и къде живее "Тошето", ходи у тях да му приказваш. Еб@ти галфона... При ефремовците не сядам, а освен това, гледам и да спазвам елементарно хигиенно ниво все пак :mrgreen:

Да, Тоше. Знаем го това. Живееш до ресторант Стадиона и си бияч и ядеш буфери 5 пъти на ден.

Галфо, галфо... :mrgreen: Да, точно така, полицията до р-т Стадиона. "Знаеш" го, защото хиляда пъти съм го писал във форума. "Тошето" съвсем дугаде живее и бачка. Ама ко ли ти обяснявам, като ти и кака Краса дрОгарката сте доказано по-тъпи парчета даже и от невестулката :mrgreen:

Буфери не ям. Нито са вкусни, нито идват по срещите, които уговарят по форумите :mrgreen:

Кажи по темата нещо "умнико" Ханс, а именно ЗАЩО КЕБАПЧИЯТА ИЗЛЪГА КАТО ДЪРТ МАНГАЛ за билетите?

НЕтошко, то е като НЕградски - ТИ СИ СРАМ и за жълтата част от Пловдив!!!
И си прав - Страх лозе пази. Това го знаеш перфектно.

Как се разпределят билетите ти не знаеш. Защото не излизаш от вас. Има срещи - там са които трябва от вашите тартори.
ЗАЩО ТЕ НИЩО НЕ КАЗВАТ, а ти АНОНИМНА МИШКО храчиш?
Изображение
АЗ ОБИЧАМ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 22 окт 2014 18:23

kubik написа:Берое ако ги удари и 200 билета ще са им много. ;)

ОФчата глава вън и 150 потни селянина в гостуващия сектор ;)

200 ама какви... адът в твоя кошмар или кошмарът в твоя ад! Завърна :( се :(
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 22 окт 2014 18:27

локо пд написа: Има срещи - там са които трябва от вашите тартори.

Отлично съм информиран от първо лице какво се говори по тези срещи, Ефреме. Анонимен съм за хлебарките, които определят срещи и след това не идват на тях. ВдЕнА ли?

Като казваш тартори, ето и позицията на един от тях - Васко. Ти излизаш от вас(макар и само да си вземеш валериан, глог и мента), така че би трябвало да знаеш кой е. Цитирам го:

Сега видяхте ли за какво иде дума?
Каквото и да се случи утре, много се съмнявам за отстъпки. Та те са доказана секта и това е смисъла на сектата - ''Не е важно на нас да ни е добре, а на жълтите да им е зле. Въпреки абсолютно всичко.''

Ако искаш и на Божо позицията? М?

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 22 окт 2014 18:28

Как е ,жълтури, купихте ли си билет вече :lol:

Потребителски аватар
локо пд
Контакти:

Мнениеот локо пд » 22 окт 2014 18:32

Thurman Murman написа:
локо пд написа: Има срещи - там са които трябва от вашите тартори.

Отлично съм информиран от първо лице какво се говори по тези срещи, Ефреме. Анонимен съм за хлебарките, които определят срещи и след това не идват на тях. ВдЕнА ли?

Като казваш тартори, ето и позицията на един от тях - Васко. Ти излизаш от вас(макар и само да си вземеш валериан, глог и мента), така че би трябвало да знаеш кой е. Цитирам го:

Сега видяхте ли за какво иде дума?
Каквото и да се случи утре, много се съмнявам за отстъпки. Та те са доказана секта и това е смисъла на сектата - ''Не е важно на нас да ни е добре, а на жълтите да им е зле. Въпреки абсолютно всичко.''

Ако искаш и на Божо позицията? М?

Тоше, ти не знаеш дали Ния е от теб, но се изявяваш като някакъв фактор, А?
Пак ти казвам - имам повече приятели жълти, отколкото ти имаш. Кварталът е опасен - там работиш и знаеш. Но не си наясно кой кого познава.
Така че не давай изяви от името на хора, които надали знаят, че майка ти те е родила!!!
Изображение
АЗ ОБИЧАМ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 22 окт 2014 18:36

Винаги е кеф когато турците реват. Другия път въобще да не ги пускат в Пловдив.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 22 окт 2014 18:38

локо пд написа:Тоше, ти не знаеш дали Ния е от теб, но се изявяваш като някакъв фактор, А?
Пак ти казвам - имам повече приятели жълти, отколкото ти имаш. Кварталът е опасен - там работиш и знаеш. Но не си наясно кой кого познава.
Така че не давай изяви от името на хора, които надали знаят, че майка ти те е родила!!!

Ния със сигурност НЕ Е от мен, по дяволите. Та аз през живота си не съм го виждал това дете бе, Ефреме :lol: Мале, колко си тъп, не е истина :shock: Ти гаранция имаш някакви генетични увреждания. Баси гена, баси кръвосмешенията, баси злето... Толкова неостър, та чак вдлъбнат.
Кварталът ми е един от най-безопасните в града. Сума познати полицайчета ми бачкат под носа в паспортна 8-)

ТА, по темата... защо кебапчията излъга? Защо сте такива страхливци?

Върни се в “Ботев”