Тошко, пак сипеш омраза. Какво обясняваш вечер на дъщеря ти не ми е ясно. А носи емблематично за българската литература име!!!! Милото дете.
В момента ситуацията е такава - всяка гостуваща публика получава 10% от капацитета на стадиона на домакините.
Смешни са подигравките на шепа султраси да коментират посещаемостта ни. Феновете на Ботев, които са над 30 и имат две гънки в главите си знаят, и са живи свидетели от какво зависи посещаемостта - когато отборът върви има хора, като не - 26 бултраса на гостуване и 1000 на Бирената. При нас - същото.
На всички вече омръзнаха евтините провокации на шепа комплексари.
П.П. Тоше, аз ще ти купа билет за централната. Не се бой!
Всекидневна за Ботев Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: СТРАХ! Само 600 билета на Ботев за Купата!!!

АЗ ОБИЧАМ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
- Dexter Lord
- Контакти:
wannabe написа:Единствените, които не са напълнили този сектор...
Личи си, че си циганин.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
soccerav написа:wannabe написа:Наще какво им коментирате в темата...
Е тук се крие истината! Ако спрем да им пишем в темите, троловете във форумите на гонг ще измрат. Хем всички виждат кои потребители пускат провокативни теми за да си начешат крастата, хем продължават да им се връзват. Пълен игнор и толкова, темата с нищо не заслужава вниманието на никого.
Всичко написано може и се използва срещу тях , те винаги са прецакани!
- Thurman Murman
- Контакти:
Въртят, сучат, но така и не казват защо дрипливия кебапчия излъга като дърт мангал, че срещу 400 билета на 27-ми, ще получим 1200 за лалута? Вари го, печи го - ромът си е ром. Страхът от нацапаните гащи не им дава покой.
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

Thurman Murman написа:Въртят, сучат, но така и не казват защо дрипливия кебапчия излъга като дърт мангал, че срещу 400 билета на 27-ми, ще получим 1200 за лалута? Вари го, печи го - ромът си е ром. Страхът от нацапаните гащи не им дава покой.
Тоше, нали ти обещах билет? Спокойно. Вземи и Ния. Ние сме хора все пак.

локо пд написа:Thurman Murman написа:Въртят, сучат, но така и не казват защо дрипливия кебапчия излъга като дърт мангал, че срещу 400 билета на 27-ми, ще получим 1200 за лалута? Вари го, печи го - ромът си е ром. Страхът от нацапаните гащи не им дава покой.
С тях разговори се водят само чрез гугъл транслейт!

88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

- Thurman Murman
- Контакти:
локо пд написа:Thurman Murman написа:Въртят, сучат, но така и не казват защо дрипливия кебапчия излъга като дърт мангал, че срещу 400 билета на 27-ми, ще получим 1200 за лалута? Вари го, печи го - ромът си е ром. Страхът от нацапаните гащи не им дава покой.
Не ги познавам тия хора бе, Ефреме Моллов. Тъп ли си или да? Като го знаеш кой е и къде живее "Тошето", ходи у тях да му приказваш. Еб@ти галфона... При ефремовците не сядам, а освен това, гледам и да спазвам елементарно хигиенно ниво все пак

Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

-
- Контакти:
Модераторите защо не почистят заядливите цигански коментари?
Ясно е,че в момента Локо не могат да съберат повече от 800- 900 човека( справка мачовете с Левски и ЦСКА),заглавието на темата е достатъчно ясно- СТРАХ! Страх да не са гости на Лаута....какво падение.
Ясно е,че в момента Локо не могат да съберат повече от 800- 900 човека( справка мачовете с Левски и ЦСКА),заглавието на темата е достатъчно ясно- СТРАХ! Страх да не са гости на Лаута....какво падение.
Thurman Murman написа:локо пд написа:Thurman Murman написа:Въртят, сучат, но така и не казват защо дрипливия кебапчия излъга като дърт мангал, че срещу 400 билета на 27-ми, ще получим 1200 за лалута? Вари го, печи го - ромът си е ром. Страхът от нацапаните гащи не им дава покой.
Не ги познавам тия хора бе, Ефреме Моллов. Тъп ли си или да? Като го знаеш кой е и къде живее "Тошето", ходи у тях да му приказваш. Еб@ти галфона... При ефремовците не сядам, а освен това, гледам и да спазвам елементарно хигиенно ниво все пак
Да, Тоше. Знаем го това. Живееш до ресторант Стадиона и си бияч и ядеш буфери 5 пъти на ден.
Каква травма си изживял в детството си - само ти си знаеш. Сигурен съм, че имам повече приятели жълти, от колкото ти имаш. Има живот извън интернет - това е тайна, която ти казвам за първи път. ВЯРВАЙ МИ!!!
Иначе ни чака вълнуващо дерби.

локо пд написа:Thurman Murman написа:локо пд написа:Thurman Murman написа:Въртят, сучат, но така и не казват защо дрипливия кебапчия излъга като дърт мангал, че срещу 400 билета на 27-ми, ще получим 1200 за лалута? Вари го, печи го - ромът си е ром. Страхът от нацапаните гащи не им дава покой.
Да, Тоше. Знаем го това. Живееш до ресторант Стадиона и си бияч и ядеш буфери 5 пъти на ден.
Каква травма си изживял в детството си - само ти си знаеш. Сигурен съм, че имам повече приятели жълти, от колкото ти имаш. Има живот извън интернет - това е тайна, която ти казвам за първи път. ВЯРВАЙ МИ!!!
Иначе ни чака вълнуващо дерби.