Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот kartago » 20 окт 2014 20:52

За Зидан с две ръце ЗА, но се съмнявам той да се съгласи, за червените не знам, нямам впечатление, но не и дребен, там съм имал проблеми, а и не харесвам хора, които се самопредлагат, не им знам мотивите!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 22 окт 2014 11:07

А дали не смятате, че ZinedineZidane може да ни бъде по-полезен във форума на ЦСКА? Той на кой отбор е фен?
Ако е свестен човек,
обича Ботев и мисля, че за него ще бъде удоволствие да бъде модератор там
дали не би се съгласил да помага в ЦСКА?

P.S. Колкото до обновяването, за което бях споменала... скоро-скоро... може и Нова година да дойде, въпреки че имаше идея да е през месец октомври. ;)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 22 окт 2014 11:10

Madridist написа:
modor написа:Ами Роската дали ще се навие за червения форум.. :arrow: Ros

Подкрепям с две ръце и два крака. Доводите ми са същите като за Зидан, само където Роската доколкото знам, не е адвокат. Но при него, ако не ме лъже паметта преди години му беше предложено и отказа. Естествено, животът е динамичен, сега Роската може да мисли по-друг начин. Ако има желание мисля, че може да му се гласува доверие.

Мисля, че действително отказа преди време, но може би трябва да опитам пак - като първи вариант за ЦСКА.
Ако не се лъжа (а е възможно и да греша), не искаше, защото нямаше достатъчно време за форума.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 окт 2014 11:16

Той и сега май не е много активен. Не съм много запознат с червените потребители, но Делянски ми се вижда читав.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 22 окт 2014 11:23

rhaegar написа:Той и сега май не е много активен. Не съм много запознат с червените потребители, но Делянски ми се вижда читав.

За Делянския ;) Него го бях забравил. Ако се съгласи... си мисля, че ще е добро попадение :)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 окт 2014 12:36

Аз също съм ЗА Делянски.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 23 окт 2014 00:57

stenly написа:А дали не смятате, че ZinedineZidane може да ни бъде по-полезен във форума на ЦСКА? Той на кой отбор е фен?
Ако е свестен човек,
обича Ботев и мисля, че за него ще бъде удоволствие да бъде модератор там
дали не би се съгласил да помага в ЦСКА?

P.S. Колкото до обновяването, за което бях споменала... скоро-скоро... може и Нова година да дойде, въпреки че имаше идея да е през месец октомври. ;)

Ми не виждам проблем да го питаме като вземем да му пишем дали иска да е Модератор в Ботев. :)

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 23 окт 2014 11:27

paceto написа:Ми не виждам проблем да го питаме като вземем да му пишем дали иска да е Модератор в Ботев. :)

Всъщност, идеята ми беше първо да се погрижим за форума на ЦСКА.

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 23 окт 2014 12:59

Започвам, след последните събития във форума на Ботев, както и изпратените ми в последните часове съобщения от фенове на Ботев, да си мисля, че вече трябва да внимавам какво пиша и на кого. Явно това, че е модераторски форумът, означава, че всичко написано тук стига до когото трябва. Както и да е...

Тъй като явно феновете на Ботев ще разберат и това мое съобщение, обявявам, че засега модератор ще сложим само на форума на ЦСКА. Заемам се с Делянски, след като повечето от вас са съгласни. Искам само да чуя и мнението на Славията.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 24 окт 2014 05:58

stenly написа:Започвам, след последните събития във форума на Ботев, както и изпратените ми в последните часове съобщения от фенове на Ботев, да си мисля, че вече трябва да внимавам какво пиша и на кого. Явно това, че е модераторски форумът, означава, че всичко написано тук стига до когото трябва. Както и да е...

Тъй като явно феновете на Ботев ще разберат и това мое съобщение, обявявам, че засега модератор ще сложим само на форума на ЦСКА. Заемам се с Делянски, след като повечето от вас са съгласни. Искам само да чуя и мнението на Славията.

Първата част от коментара ти е доста притеснителна и според мен това трябва да се спре на всяка цена!
Колеги моля да спрете да изкарвате информация от този форум, защото по този начин не помагате нито на форума, нито на себе си, нито на целият екип. По-този начин правите проблемите още по-дълбоки, а това си мисля че никой не го иска.

Ако ще подливате по този начин вода на екипа и най-вече на админа по-добре напуснете и не стойте тук, само за да черпите вода от извора. Това не говори изобщо добре за вас като личност.

Толкова от мен по-този въпрос.

Върни се в “Модератори”