iliyan написа:BRF написа:iliyan написа:BRF написа:Нито Байерн за пръв път вкарват 7 гола,нито Рома за пръв път пускат толкова!
Но в един кръг 3 такива резултата говорят , че има нещо което не е наред.Тук не говорим за изключение.
Ако беше само Челси щеше да се приеме като нещо нормално , но 3 мача в една вечер от ШЛ !

Челси е нормално!Байерн са машини човече!Тия бият наред с колкото могат,няма спирачка при тях!С успех днес в другите 8 мача(нали са толкова,че не знам),може да има 10-11 гола!

Не знам дали си им гледал предният мач(ЦСКА М) в ШЛ.Тогава с голяма мъка биха и при малко късмет ЦСКА М можеше да измъкне и равен.
А в предишният кръг ЦСКА падна от Рома с 5:1.Нещо да кажеш за това ?!

Не,нямам какво да кажа!Аз дори не споря с теб,а просто си казвам мнението.Не съм гледал нито един от мачовете,които си написал!Знам,че във футбола са важни много неща като настройка,физическа подготовка,форма,настроение.Затова е и интересна тази игра.Иначе нямаше да има как Атлетико да стане шампион на Испания миналата година,примерно.
Напълно допускам,че може ти да си прав и нещата да са уговорени.Преди време гледах филм за някакъв канадец мисля беше-разследващ черното тото и то успешно.Човека каза,че никой няма да тръгне да уговаря мач в България,примерно защото залозите са малки.По-скоро се уговарят големи форуми.Аз ти писах още първия път просто съвет 

!