slash1912 написа:iliev72 написа:Дано днес е деня на хандбалните резултатиИ БАТЕ падат с 0:6
0:7 Луис Адриано е вкарал 5
5? Означава ли, че рекорда на Ван Бастен падна най-накрая?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
slash1912 написа:iliev72 написа:Дано днес е деня на хандбалните резултатиИ БАТЕ падат с 0:6
gogovcite написа:Гил, Алън не става бе човек. Просто не го виждам срещу Реал. Има да тъпче на едно място и да се крие. По -добре Маркович да се пробва. Поне има вероятност да се развива. Алън според мен си е стигнал тавана и той хич не е висок.
wolf написа:slash1912 написа:iliev72 написа:Дано днес е деня на хандбалните резултатиИ БАТЕ падат с 0:6
5? Означава ли, че рекорда на Ван Бастен падна най-накрая?
suareshampion написа:Барнс..кво викаш за Гуардиола ?? мухахахахаа
Най големия треньор е да знаеш ! Мой идол ..от който се уча.
Gil-galad написа:gogovcite написа:Гил, Алън не става бе човек. Просто не го виждам срещу Реал. Има да тъпче на едно място и да се крие. По -добре Маркович да се пробва. Поне има вероятност да се развива. Алън според мен си е стигнал тавана и той хич не е висок.
Не гововим за развитие в случая, а за това кой какво може да даде в мача....и определено към момента Алън може да даде повече срещу Реал отколкото Маркович.
iliyan написа:Всички тези коеф. , предварителни кръгове и т.н. не били трябва да са пречка за такива резултати 0:7 ; 1:7 ?!
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:iliyan написа:Всички тези коеф. , предварителни кръгове и т.н. не били трябва да са пречка за такива резултати 0:7 ; 1:7 ?!
Ми той тоя резултат 1:7 за Байерн не би трябвало да е изненада. Те Байерн си бяха в първа урна, пък Рома в 4-та, така че по тая логика всичко си е както би трябвало да бъде. Виж, за Шахтьор и БАТЕ, може да се поспори.
ПС. Малките водят с 2-0 срещу Реал. Дано батковците гледат как се прави и повторят упражнението довечера.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта