ШЛ групова фаза|Рома - Байерн Мюнхен|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: ШЛ групова фаза|Рома - Байерн Мюнхен|

Мнениеот MCMXIII » 22 окт 2014 00:33

Der Führer написа:
MCMXIII написа:Силно зглавие:

[center]Баварски вандали изпепелиха Вечния град[/center
]

Мен лично (като фен) не ми хареса, че Байерн свали оборотите и даде възможност на домакините да дишат. Но това ще го направят 99.9 % от отборите при такъв развой. За Хьойберг вече казах.

П.П. Абре, накрая ми се видя, че и Гаудино и Роде са там на стадиона :shock:

Те това съм го пропуснал ... ама си е нормално да пътуват с отбора , даже и да не са в групата за мача.

Бяха долу. Да е единият, но аз ги видях и двамата. Пък и по принцип нали в ШЛ резервите са повечко, а Хауса бе дал 6 човка + Цингерле.

Както и да е, бял кахър... и червено винце.
Че легам!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 22 окт 2014 00:38

doktora25 написа:Честита победа на всички! Да си призная очаквах по-различен резултат. Робен заслужаваше да усети вкуса на такъв мач, както направиха част от съотборниците му през лятото. От този мач не мисля че трябва да се правят каквито и да е изводи за Рома. Няма да е зле да им изгледам някой мач в шампионата да видя за какво става въпрос. Този нападателят им Жервиньо ли е, какъв е, добро впечатление ми направи, има хъс, ама само той. Принципно аз Рома през годините не съм ги харесвал, защото не играят типичния за италианците футбол, който им носи успехи и който ги е оформил като футболна нация. Та ако италианците нямат защита, кой да има и какво трябва да имат? Всеки трябва да прави това, в което е най-добър и постоянно да се усъвършенства в него.

Единственото ми обяснение е , че нивото на италианския клубен футбол е много ниско , след като Рома е единия от двата претендента за титлата . Ще добавя и че такъв трагичен вратар , също не подхожда на италиански отбор ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 22 окт 2014 00:41

MCMXIII написа:
Der Führer написа:
MCMXIII написа:Силно зглавие:

[center]Баварски вандали изпепелиха Вечния град[/center
]

Мен лично (като фен) не ми хареса, че Байерн свали оборотите и даде възможност на домакините да дишат. Но това ще го направят 99.9 % от отборите при такъв развой. За Хьойберг вече казах.

П.П. Абре, накрая ми се видя, че и Гаудино и Роде са там на стадиона :shock:

Те това съм го пропуснал ... ама си е нормално да пътуват с отбора , даже и да не са в групата за мача.

Бяха долу. Да е единият, но аз ги видях и двамата. Пък и по принцип нали в ШЛ резервите са повечко, а Хауса бе дал 6 човка + Цингерле.

Както и да е, бял кахър... и червено винце.
Че легам!

Сега ме накара да върна назад да видя :mrgreen:
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 22 окт 2014 00:46

Когат свърши мача, тогава ги мернах че бяха около резервната скамейка и се хилеха. То и аз се хилех :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 22 окт 2014 01:12

Добра работа ни свършихте :) Очаквам Рома да има сериозен трус в първенството след тази загуба.
Ако трябва да кажа причините за резултата. То определено главната е открития футбол на Гарсия. Един Манчестър Сити не си позволи да играе толкова открито срещу Байеерн, какво остава за отбор, чиято защита е съставена от 3ма гърци и реджект на отбор от дъното на таблицата в Англия...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 22 окт 2014 01:14

MCMXIII написа:Когат свърши мача, тогава ги мернах че бяха около резервната скамейка и се хилеха. То и аз се хилех :)

Роде и аз го видях,прегръщаше се радостно с Пеп. :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 22 окт 2014 09:13

MCMXIII написа:Когат свърши мача, тогава ги мернах че бяха около резервната скамейка и се хилеха. То и аз се хилех :)

То кой не се хилеше? :mrgreen:

В един друг форум ми казаха, че Нойер в критични моменти вади клавиатурата, натиска таб и пише чийтове. Не е ли очевидно? Друг начин няма!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 22 окт 2014 09:24

Много бързо бяхте отписали ПЕП. Ето, че вторият му сезон в Байерн, започва зашеметяващо. Играхте по шампионски и дадохте силна заявка за ШЕСТА !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 22 окт 2014 10:46

Между другото през шампионския сезон 2012/13 отборът на OSC Lille воден от същия този Руди Гарсия бива победен Изображение в северната част на Мюнхен с 6:1 (резултат на полувремето 5:0). Нямам нищо против това обстоятелствата от тогава да се повторят и сега и така до финала.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 22 окт 2014 12:35

Няма никаква работа Рома в ШЛ за сметка на ВЕЛИКИЯ МИЛАН
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Байерн”