XIII кръг: Левски - ЦСКА 0:3
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Udoji90
- Контакти:
Re: XIII кръг: Левски - ЦСКА
Аз отново ще кажа Х. От доста време насам го прогнозирам в дербитата за първенство и все не го познавам.
Ако и сега не позная, то се надявам пак победата да е наша, ама мисля, че ще ни бъде по-трудно от предишните дербита. Дано поне Неманя и Жоаким да се оправят, за да имаме повече алтернативи в атака.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Stahlgewitter
- Контакти:
Минавам само да кажа,че празника за вас свърши и оттук нататък започва реалността.
П.П.Надявам се да се съберете повече този път,празния сектор отсреща беше жалка работа.
П.П.П.Липсват ми годините с пълен стадион,когато да имаш билет дерби беше все едно да имаш билет за рая.
П.П.Надявам се да се съберете повече този път,празния сектор отсреща беше жалка работа.
П.П.П.Липсват ми годините с пълен стадион,когато да имаш билет дерби беше все едно да имаш билет за рая.

- bastuna2003
- Контакти:
Stahlgewitter написа:Минавам само да кажа,че празника за вас свърши и оттук нататък започва реалността.
Като ви гледам програмата до Нова Година ще е успех ако сте над чертата?! На изпадащите

[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
Teo написа:шивача написа:Все някога ще ни свърши победната серия, за съжаление.Дай Боже да не е през този шампионат. Иначе логиката сочи поредна победа.
Шивач братле, че тоя отбор е по-силен от тоя дето имахме миналия сезон... просто логиката сочи още 3 пъти да ги хакаме и тоя сезон![]()
![]()
Прав си, логиката сочи да си правим животински секс, ама все пас се води дерби

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Просто тръпна да видя прехваления Бедоя срещу Марки и Сънди. И Галчев второто. Хахахах. Малко гадно. Като секс с животно.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- mistreated
- Контакти:
sin4ec написа: Ако си изгледал внимателно мача в Пловдив, ще видиш някои работи. Левски с Гонзо не играе на мускули, и има определена градация в играта. Затова и 7-те мача без загуба не са случайни.
Каква градация бе, братче. Виж първо с какъв отбор играхте. Този тим загуби с по 0:3 от силните отбори, а вие се радвате на 2-3 добри атаки. Не можахте да биете Марек, като до последно губехте в резултата, а ония падат вчера от Славия. Ква градация, кви 5 лева. Една победа над неадекватния в този момент Лудогорец (нека припомня, че те после и Славия не можаха да бият) и вече се помислихте за страшен отбор. Че даже и равенствата с последните в таблицата не можаха да ви свалят на земята.
Мислех си, че няма как да съм по-сигурен в наша победа в дербито, отколкото бях преди последната ни среща. Е, грешал съм. За събота съм 2 пъти по-убеден, че ще победим. Просто нямате абсолютно нищо в представянето, което да ме накара да се замисля.
Естествено понякога логика във футбола няма и може да добутате до някой хикс, което всъщност е най-голямата ви мечта в момента, но за мен това е много малко вероятно.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Тоя мач може да го загубиме,единствено ,ако се биеме сами,т.е. противника не разполага с никакви футболни аргументи,за да ни надиграе и всичко си зависи от играта на нашият отбор-да не ги подценяваме,да сме пределно концентрирани и мотивирани до последната секунда,оттам нататък всичко би трябвало да е както трябва, за нас
Обратното-подходиме ли лежерно и мърдосвайки се по терена нищо хубаво не ни очаква
!Не трябва да им даваме да дишат и дори и за миг да не си помислят,че биха могли да вземат нещо от мача 

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
-
- Контакти:
Цесекар съм ясно от все сърце желая победата ама аз имам малко по друг призив и е насочен и към двата отбора или по точно към феновете им. Въпреки очертаващия се студ да идем и да понапълним стадиона и да покажем как се ходи на мач БЕЗ КРЕНВИРШИ да си направим кефа хореото да избухнем и да се насладим на една яка атмосфера.
Teo написа:
Ние ако гората не биеме на Армията за какво ни е тая титла... тука може останалите да са на друго мнение, но не биеш ли кренвиршите поне 2 от 3-те мача до края не ни трябва титла...
Стойчо и гонзо ще видиш с какво ще излезнат в средата на терена... и от там ще си направиш бърза сметка как ще протече мача!
Аз коментирам мача ви с Лудогорец... където показахте това надъхване и мускули за около 45 минути... един вид друго лице показахте!
И вие ще се включите в борбата... нали знаеш Синчец, че победа в Дерби дава криле напред... зависи кои ще го постигне успеха
Държа да ти кажа,че въобще не съм съгласен с теб!Не ми пука дали ще бием кренвиршите!Титлата се печели с мачове срещу всички и дори и нито веднъж да не ги бием,за мен е важно да станем шампиони!И дори да не ги бием,пак ще сме си заслужен шампион!Три равни също са вариант-примерно!
zaleza1234 написа:Цесекар съм ясно от все сърце желая победата ама аз имам малко по друг призив и е насочен и към двата отбора или по точно към феновете им. Въпреки очертаващия се студ да идем и да понапълним стадиона и да покажем как се ходи на мач БЕЗ КРЕНВИРШИ да си направим кефа хореото да избухнем и да се насладим на една яка атмосфера.
Не нужно мнение си написал!Много малко хора се влияем от времето,а в Г и Б на никого не му пука дали вали дъжд,сняг или камъни