Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Форца 

ЕМИЛ написа:Явно в този форум няма фенове на Базел . Утре им е мача с Лудогорец и няма кой да отвори тема![]()
. Но пък да сметка на това българските фенове се интересуват усилено от Вечното дерби
.
Не останаха "патриоти"

pafkata написа:ЕМИЛ написа:Явно в този форум няма фенове на Базел . Утре им е мача с Лудогорец и няма кой да отвори тема![]()
. Но пък да сметка на това българските фенове се интересуват усилено от Вечното дерби
.
Не останаха "патриоти"
А кренвирши останаха ли

Леевски, оле

boabbb написа:pafkata написа:ЕМИЛ написа:Явно в този форум няма фенове на Базел . Утре им е мача с Лудогорец и няма кой да отвори тема![]()
.
Не останаха "патриоти"
А кренвирши останаха ли![]()
![]()
Утре ще видим, но май са намалели

Трябваше аз да им права тема
Баси работата - no krenvirsh, no party

Леевски, оле

-
В едно консервативно семейство 18 годишната дъщеря била девствена.
Един ден поискала съвет от майка си ...
- Мамо, има едно момче, постоянно ме пита, кога ще го хвана за макарите... Не знам какво има на предвид и какво да правя.
Майката взела да и обеснява:
- Значи, дъще, следващият път, когато поиска това, кажи- ДА ще го направя, и отиди с него. Като останете на саме, той ще си свали гащите, под "онова, дето прави пиш", висят едни неща... Той иска там да го хванеш.
Дъщерята потвърдила, че е разбрала и попитала - След това, какво ?
А майка и вика:
- Хващаш здраво, и дърпаш с всичка сила надолу !
В това време, влиза и бащата, който подочул какво обеснява жената му, и вика:
- И след като дръпнеш силно, дъще, кажи му на тоя тип - Много поздрави от Баща ми.

Един ден поискала съвет от майка си ...
- Мамо, има едно момче, постоянно ме пита, кога ще го хвана за макарите... Не знам какво има на предвид и какво да правя.
Майката взела да и обеснява:
- Значи, дъще, следващият път, когато поиска това, кажи- ДА ще го направя, и отиди с него. Като останете на саме, той ще си свали гащите, под "онова, дето прави пиш", висят едни неща... Той иска там да го хванеш.
Дъщерята потвърдила, че е разбрала и попитала - След това, какво ?
А майка и вика:
- Хващаш здраво, и дърпаш с всичка сила надолу !
В това време, влиза и бащата, който подочул какво обеснява жената му, и вика:
- И след като дръпнеш силно, дъще, кажи му на тоя тип - Много поздрави от Баща ми.

Понеже реших да пестя пари да ми напишете къде си държите спестяванията и при какви условия, ако може
- ZinedineZidane
- Контакти:
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Колеги и колежки, днес поставих световен рекорд по най-бързо късане на маратонки

Леевски, оле

То свиня като тебе маратонки не трябва да носи ... връзвай си пликове на краката, прасе.
"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”