Тактическото 4-5-1 при остъствието на Валенсия,мисля че е доста разумно решение + разбира се,включването на Аднан Янузай,което аз лично очаквам с огромно нетърпение.
Единствено ме е яд за Маруан Фелайни,който мисля,че заслужаваше титулярно място днес,но дано Дали Блинд се стегне и покаже 100% от своя потенциал,защото от неговата игра..ще зависят доста ключови неща-както в офанзивен,така и в дефанзивен план.
В крайна сметка акцентирането върху крилата,ангажиращо Анхелито и Янузай,ще е ключовият момент тази вечер...Просто нямам търпение да видя "развихрянето" от тяхна страна,но по-важното е,че скоростта в халфовата линия е просто невероятна...определено трябва да ги "разбием" на контри и движение без топка + пасовете в дълбочина,чиято отговорност ще е поверена на испанското дуо Ерера-Мата,...Крайно време e Хуан Мата да блесне,а какъв по-добър момент от гостуването на УБА

Защитното звено е просто тип-топ-Мощ,скорост и борбеност в едно цяло,дано и Де Хея продължи в същия дух от двубоя с Евертън!