XIII кръг: Левски - ЦСКА 0:3
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: XIII кръг: Левски - ЦСКА
Имаме всички предпоставки за Н-та поредна победа в първенство.Рано или късно тази серия ще свърши,но не вярвам да е в събота.Очаквам лека победа за ЦСКА,но все пак това е Дерби.Колкото и да са бездарни футболистите с турскосини шорти и тениски на галатасарай е възможно да им върже.Очаквам разгром все пак!
BRF написа:Имаме всички предпоставки за Н-та поредна победа в първенство.Рано или късно тази серия ще свърши,но не вярвам да е в събота.Очаквам лека победа за ЦСКА,но все пак това е Дерби.Колкото и да са бездарни футболистите с турскосини шорти и тениски на галатасарай е възможно да им върже.Очаквам разгром все пак!
братле тръгне ли ни играта ги разбиваме... но гонзо плондира ще го играе на мускули и надъхване - тоест ще стане ръгби 100% и нашите футболисти няма да може да покажат максимума.. аз така го виждам мача!
BRF написа:Имаме всички предпоставки за Н-та поредна победа в първенство.Рано или късно тази серия ще свърши,но не вярвам да е в събота.Очаквам лека победа за ЦСКА,но все пак това е Дерби.Колкото и да са бездарни футболистите с турскосини шорти и тениски на галатасарай е възможно да им върже.Очаквам разгром все пак!
братле тръгне ли ни играта ги разбиваме... но гонзо плондира ще го играе на мускули и надъхване - тоест ще стане ръгби 100% и нашите футболисти няма да може да покажат максимума.. аз така го виждам мача! В такъв мач не може да влезеш със страх тука трябва мъже и здрава психика, не толкова футболни качества.. трябва да им вземеш акъла още от тунела, че като стъпят на терена да се знае кой-кой е! Може да изненадат само с надъхването с което говоря... те са на моменти, показват футбол за няколко минути и след това спират.. точно в тия моменти ние трябва да сме максимално концентрирани във всяка една фаза и да изчакаме нашия момент! Ще стават балтии по терена щото Гонзо ще вкара здрава халфова линия, а Стойчо и той обича да насища средата в тоя мач... ще е битка, няма да има много футбол, а накрая ще спечели този които е предвидил ходовете на съперника!
Teo написа:BRF написа:Имаме всички предпоставки за Н-та поредна победа в първенство.Рано или късно тази серия ще свърши,но не вярвам да е в събота.Очаквам лека победа за ЦСКА,но все пак това е Дерби.Колкото и да са бездарни футболистите с турскосини шорти и тениски на галатасарай е възможно да им върже.Очаквам разгром все пак!
братле тръгне ли ни играта ги разбиваме... но гонзо плондира ще го играе на мускули и надъхване - тоест ще стане ръгби 100% и нашите футболисти няма да може да покажат максимума.. аз така го виждам мача!
Ако си изгледал внимателно мача в Пловдив, ще видиш някои работи. Левски с Гонзо не играе на мускули, и има определена градация в играта. Затова и 7-те мача без загуба не са случайни. Сините, въпреки брутално антифутболния терен сглобиха доста добри атаки и няколко пъти матираха отбраната на противника. Два пъти пропуснаха, три пъти се свириха малоумни засади-но това не променя фактите. Левски лъкатуши в игрите си, но играе никак не зле в някои моменти. И ако някой от двата отбора играе ръгби, то това не сме ние , определено! Прогнози за троен мач не мога да давам, но за нас победата е жизнено важна и ще я гоним с всички сили докрай...и с оглед видяното, няма да е изненада да я постигнем. Това за вас в стратегически план не е толкова фатално, защото ние ще бием в Кренвиршград и ще възстановим статуквото. Вашият проблем е мача със споменатите, защото загубите ли пак, няма с какво да компенсирате. Напролет те ще са без евроучастие и ще вложат цялата си финансова и съдийска мощ за нова титла и ново участие в ШЛ. А в очертаващата се шестица единствено Литекс и ние( ако сме в шестицата), ще играем на кръв с тях. Литекс в този си вид не могат, ние мач не можем да ви дадем, тъй че прогнозата е тежка...трябва ви разлика 10 т и нагоре преди финалите, за да имате някакъв шанс.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
sin4ec написа:Teo написа:BRF написа:Имаме всички предпоставки за Н-та поредна победа в първенство.Рано или късно тази серия ще свърши,но не вярвам да е в събота.Очаквам лека победа за ЦСКА,но все пак това е Дерби.Колкото и да са бездарни футболистите с турскосини шорти и тениски на галатасарай е възможно да им върже.Очаквам разгром все пак!
Ако си изгледал внимателно мача в Пловдив, ще видиш някои работи. Левски с Гонзо не играе на мускули, и има определена градация в играта. Затова и 7-те мача без загуба не са случайни. Сините, въпреки брутално антифутболния терен сглобиха доста добри атаки и няколко пъти матираха отбраната на противника. Два пъти пропуснаха, три пъти се свириха малоумни засади-но това не променя фактите. Левски лъкатуши в игрите си, но играе никак не зле в някои моменти. И ако някой от двата отбора играе ръгби, то това не сме ние , определено! Прогнози за троен мач не мога да давам, но за нас победата е жизнено важна и ще я гоним с всички сили докрай...и с оглед видяното, няма да е изненада да я постигнем. Това за вас в стратегически план не е толкова фатално, защото ние ще бием в Кренвиршград и ще възстановим статуквото. Вашият проблем е мача със споменатите, защото загубите ли пак, няма с какво да компенсирате. Напролет те ще са без евроучастие и ще вложат цялата си финансова и съдийска мощ за нова титла и ново участие в ШЛ. А в очертаващата се шестица единствено Литекс и ние( ако сме в шестицата), ще играем на кръв с тях. Литекс в този си вид не могат, ние мач не можем да ви дадем, тъй че прогнозата е тежка...трябва ви разлика 10 т и нагоре преди финалите, за да имате някакъв шанс.
Ние ако гората не биеме на Армията за какво ни е тая титла... тука може останалите да са на друго мнение, но не биеш ли кренвиршите поне 2 от 3-те мача до края не ни трябва титла...
Стойчо и гонзо ще видиш с какво ще излезнат в средата на терена... и от там ще си направиш бърза сметка как ще протече мача!
Аз коментирам мача ви с Лудогорец... където показахте това надъхване и мускули за около 45 минути... един вид друго лице показахте!
И вие ще се включите в борбата... нали знаеш Синчец, че победа в Дерби дава криле напред... зависи кои ще го постигне успеха

Все някога ще ни свърши победната серия, за съжаление.Дай Боже да не е през този шампионат. Иначе логиката сочи поредна победа. 

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
шивача написа:Все някога ще ни свърши победната серия, за съжаление.Дай Боже да не е през този шампионат. Иначе логиката сочи поредна победа.
Шивач братле, че тоя отбор е по-силен от тоя дето имахме миналия сезон... просто логиката сочи още 3 пъти да ги хакаме и тоя сезон

Значи тези 45 минути с Лц си бяха типично изпълнение на Херо. Само ме е яд, че не вкарахме 4-ти гол накрая от две чисти положения, щото тогава и второто щяхме да продължим и да ги пометем! При 3-1 второто пак беше тип Херо, и то логично-без никакво напрежение и пак две чисти пропуснати положения...случайният гол пообърка нещата, но дотам. Та идеята ми е-не знам кой ще е главнокомандващ нашата армия, за да знам какво да очаквам!
Ако е Гонзо-ясно, в общи линии си го описал (с някои забележки)... Но ако е Херо, който и днес беше на Герена- не мога да знам какво ще предложи! Имай впредвид, че чисто тактически Херо е най-добрият и нестандартен тренер у нас. Тук обаче навлизаме в стратегическа уловка-Стойчо дефакто не знае срещу кого ще играе. Интересен казус, в събота ще видим...

sin4ec написа:Значи тези 45 минути с Лц си бяха типично изпълнение на Херо. Само ме е яд, че не вкарахме 4-ти гол накрая от две чисти положения, щото тогава и второто щяхме да продължим и да ги пометем! При 3-1 второто пак беше тип Херо, и то логично-без никакво напрежение и пак две чисти пропуснати положения...случайният гол пообърка нещата, но дотам. Та идеята ми е-не знам кой ще е главнокомандващ нашата армия, за да знам какво да очаквам!Ако е Гонзо-ясно, в общи линии си го описал (с някои забележки)... Но ако е Херо, който и днес беше на Герена- не мога да знам какво ще предложи! Имай впредвид, че чисто тактически Херо е най-добрият и нестандартен тренер у нас. Тук обаче навлизаме в стратегическа уловка-Стойчо дефакто не знае срещу кого ще играе. Интересен казус, в събота ще видим...
Синчец, ти какво си мислиш, че Херо реди състава на гонзо в момента?... не вервам!
Той ако редеше състава отдавна да е начело на отбора! Това, че е вкарал десната си ръка в щаба на гонзо нищо не променя!
Ще стане мач само когато ние покажем първото полувреме срещу Ловеч и вие първото с Гората... но в тоя мач има вечно правило - ГЛЕДАЙ ДА НЕ ДОПУСНЕШ ГОЛ - тоест ръгбито е очевадно!
Ще видим...аз лично очаквам Левски да тръгне за гол от първата минута!