hlucho написа:Наще кръчми може и да са минус дъното, но кухнята ни е направо трепач!
ХАХАХАХ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
hlucho написа:Наще кръчми може и да са минус дъното, но кухнята ни е направо трепач!
ilian12 написа:Малко по-нагоре написах, че между Франция, Англия, Германия и страните от Бенелукс(Белгия, Холандия и Люксембург) най-доброто обслужване и храна съм получил в Белгия (но във фламандската част).
ilian12 написа:Наско, ако имаш възможност и желание пробвай някой път за десерт трюфелчета с бира Криек (черешова).
CORNY написа:Наистина това зеле е голям проблем,спомням си,че и миналата година го ядох такова...няколко месеца го чаках да вкисне,един специалист(селско момче едно,от Крумуу ли беше,Брягово ли)ми се кле,че тва зеле няма как да не стане,че с трушийката шега не бива!В крайна сметка,след толкова чакане,по коледа взех та захванах до болка познатата ми сланинка с праз..!Като гледам и тази година със същата рецепта,май трушийка няма да има,а тази сланинка 10 годинки я ям,та се замислям сериозно какви празници ще да са тези..?
Ki Cho написа:Аз пък стискам палци някой да не отвори дума за пиле със зеле, щото с тоя аватар ...
Ki Cho написа:Аз пък стискам палци някой да не отвори дума за пиле със зеле, щото с тоя аватар ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта