boabbb написа:daduradam написа:Red_Girl написа:Добро утро! Порадвайте се още 2 дена на времето, че след тва ше е студ.![]()
Браво, само така.Снега кога да го очакваме
У петък
Дано, но не ми се вярва в петък да има сняг при мен ( Пловдив)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:daduradam написа:Red_Girl написа:Добро утро! Порадвайте се още 2 дена на времето, че след тва ше е студ.![]()
Браво, само така.Снега кога да го очакваме
У петък
trokadero_ написа:G класата е най-великия джип , който може да има в света !
trokadero_ написа:G класата е най-великия джип , който може да има в света !
diplomat написа:trokadero_ написа:G класата е най-великия джип , който може да има в света !
Ако си мутра и трябва да го бронираш, да, иначе за планина и екстремни ситуации, Лада Нива няма равен.
Кашчей написа:diplomat написа:trokadero_ написа:G класата е най-великия джип , който може да има в света !
Ако си мутра и трябва да го бронираш, да, иначе за планина и екстремни ситуации, Лада Нива няма равен.
Платен руски трол-Лада ще ми рекламира той
diplomat написа:Кашчей написа:diplomat написа:trokadero_ написа:G класата е най-великия джип , който може да има в света !
Дядо ми има Нива, от опит просто знам, особено на сняг е най-доброто джипче, издърпвали сме разни Туарези, МЛ-и, Паджерота и т.н.
Кашчей написа:diplomat написа:trokadero_ написа:G класата е най-великия джип , който може да има в света !
ЕМИЛ написа:trokadero_ написа:G класата е най-великия джип , който може да има в света !
Заеби ги тия джипове , джетове ,компаньонки , барове , а се регвай в ЦСКА Тв докато е безплатно
Кашчей написа:diplomat написа:Кашчей написа:diplomat написа:trokadero_ написа:G класата е най-великия джип , който може да има в света !
Дядо ми има Нива, от опит просто знам, особено на сняг е най-доброто джипче, издърпвали сме разни Туарези, МЛ-и, Паджерота и т.н.
Шегувах сеПо-скоро иронизирах коуегите, които приемат всеки, който каже нещо добро за Русия или за нещо руско, като платен руски трол
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта