19.10 Черно море - Берое 16.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: 19.10 Черно море - Берое 16.00

Мнениеот Кролик » 20 окт 2014 10:15

BRF, браво за прогнозата ! Ако го даваха по ТВ, можеше да изтървеш братовчеда на ТИЧА :)

Кольооо, подмазвай се, може пък това да е начина ХОЛДИНГА да оправи терена !!!! За трибуните нищо не казвам, с тях сме свикнали. По важен е терена !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 20 окт 2014 10:24

Готвача написа:
Bojko Berojko написа:Вярно е че Танко Дяков и Ковачевич са пълни дупки,тия дървари нямат място въобще в отбора,по-добре да бяха играли малките от ДЮШ. Дано Хубчев си е извадил изводите.

Виж сега колега,има една стара приказка,от всяко дърво свирка не става.Това дърво Танко Дяков когато играеше в Черно море при този същият треньор/Кольо Спасов/,за един сезон ни вкараха едва 9 гола!!!Че като говоря за дърво и свирки,май дървото в случая не е Танко...

Танко е изиграл много малко мачове, откак ни напусна преди 3 сезона и половина, и това явно оказва влияние. Не знам дали защото е алчен гъз или просто се беше надценил тогава, но кариерата му определено тръгна надолу. Със Сашо бяха много стабилна двойка защитници, а сега изявите му предизвикват смях.

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 20 окт 2014 10:56

никъде не прочетох отзиви за играта на общия ни любимец-Сашко Безхаберния бек...или..да не си разваляме доброто настроение сега... :)

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 20 окт 2014 11:12

Много добра игра на целия ни отбор.Но да кажем две добри думи специално за Бекир Расим,момчето игра и в двете фази,като асистира с нестандартните си пасове за първите голове.Вижда се че отбора има страшна нужда от креативен атакуващ халф и Бекито се възползвз максимално от дадената му възможност,като не се усети липсата на Божилов.Тъмнокожите момчета също заслужават похвала,Стенио бе навсякъде,даже вече не връща топката назад,опитва се да мине играч и да стреля.Лявото крило демонстрира самочувствие и се включи отлично.Да не забравя и поляка,навлиза в физическа форма,прости точни пасове по земя,има ръст и яка топалка.Искам Лудогорец да са страшно уморени от Базел и да им набутаме 3 успешни контри през Александров.

Жалко за Китанов и Сталев,дано Пиргов да не е забравил как се пази на ПСВ в Айндховен.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 20 окт 2014 11:40

Спечелихме убедително, играхме горе- долу добре. В сравнение с началото на сезона бяхме като Барселона в сравнение с Елче. Има доста какво да се желае доста. Особено в по- бързичкото изнасяне на топката. Още 2-3 такива мача да направи Бекир и ще му дойде самочувствието. Липсва ни много Дани. Вчера Паланков направи отличен мач. Всъщност може да се каже че всички се справиха. Берое в защита бяха отчайващи- тромави и неориентирани. Схемата с трима в защита е много хубава, но при нас е приложима единствено когато Котев е на терена. Иначе не ми се мисли какво ще се случва. Абе Кольо си знае работата. Глупостите дето сътвориха накрая Берое бяха напълно излишни при този резултат. В следващите 3-4 мача ще се види кой накъде е. Домакинството срещу Ботев, гостуването на Марек и домакинството на Литекс са задължителни ако искаме да сме в играта. 5-6 точки се връщат и за два мача и сме длъжни да се възползваме от спадовете в конкурентите. А е факт че Литекс и Берое вървят назад, Ботев докъде ще издържи не се знае.
За Танко- поредния пример, че който е избягал от ЧМ като п***а не е прокопсал. Примери има колкото щете. А и Танко като футболни качества не е нищо особено.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 20 окт 2014 12:59

Най-добрия ни мач от много време насам ....срещу отбор, който е в добра форма и е на върха в класирането! Такова представяне едва ли някой е очаквал! И всичко беше перфектно до 90 мин.! Бях толкова щастлив за добрата игра на отбора, за това че най-сетне имаме отново тренер дето не залага на някакви шаблони и в случая риска дето пое с 3 в защита ни донесе успех! Бекир Расим направи най-доброто си представяне, което аз съм виждал - владееше топката много стабилно, подаваше изкльюителни пасове, беше в основата на 2 от головете ни ..и в защита за пръв път го виждам да играе така :) Ние почти го бяхме отписали, но явно просто му трябва повече увереност, повече подкрепа и да почва по-често като титуляр! Дефанзивните ни бяха невероятни, и Паланков и Стенио и Бургхарт, много се бориха и бягаха, играха с желание и правеха хубави неща! Вкарахме 4 гола ....и въпреки всичко хубаво остава горчивината в мен от контузиите! Берое явно не могат да падат като мъже ....понеже ги надиграхме и победихме, решиха да проявят грозно лице и да се опитат да ни помрачат радостта! Ако Берое са ми били симпатични досега, след тоя мач май няма да са ми такива симпатяги и да се радвам за предното им класиране, явно много си повярваха ...и малоумния коментар на Венци Христов, много добре били играли и всеки наш удар бил влизал, само дето ако беше така щяхме да ги бием 10:0 но както и да е ....нека да се величаят колкото искат :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 20 окт 2014 13:08

koseto40 написа:никъде не прочетох отзиви за играта на общия ни любимец-Сашко Безхаберния бек...или..да не си разваляме доброто настроение сега... :)

Игра си добре в защита, всичките опасности за Берое идваха от зоната на Мишо Венков, не че бяха много, но имаха 2-3 ситуации за гол в целия мач, но това е нормално, когато играеш с трима в защита и отборът все още не е свикнал към тази нова схема на игра.
Последна промяна от bez-nick на 20 окт 2014 14:35, променено общо 2 пъти.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 20 окт 2014 13:11

Не прави чест грубата игра на Берое в последните минути от мача, при приключил мач и 4:0...ритане, блъскане, скачане, според мен беше от злоба, за да си го изкарат за разгрома, но контузиха две талантливи момчета като Китанов и Сталев, като особено за вратаря - минумум 6 месеца извън игра...

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 20 окт 2014 19:24

yavorescu написа:
Готвача написа:
Bojko Berojko написа:Вярно е че Танко Дяков и Ковачевич са пълни дупки,тия дървари нямат място въобще в отбора,по-добре да бяха играли малките от ДЮШ. Дано Хубчев си е извадил изводите.

Виж сега колега,има една стара приказка,от всяко дърво свирка не става.Това дърво Танко Дяков когато играеше в Черно море при този същият треньор/Кольо Спасов/,за един сезон ни вкараха едва 9 гола!!!Че като говоря за дърво и свирки,май дървото в случая не е Танко...

Танко е изиграл много малко мачове, откак ни напусна преди 3 сезона и половина, и това явно оказва влияние. Не знам дали защото е алчен гъз или просто се беше надценил тогава, но кариерата му определено тръгна надолу. Със Сашо бяха много стабилна двойка защитници, а сега изявите му предизвикват смях.

Танко в тандем със ГОЛЕМИЯ САШО пускаха по половин гол на месец!Но Дяков се взе много на сериозно и реши че е непробиваем!!!Ако си беше кютал тихичко до САШО,щеше да си изкара кариерата във Варна и щеше да стане легенда!Но той се самозабрави и не забеляза,че всичко дължи на САШО и на другите си колеги в ЧЕРНО МОРЕ!Не напразно това е единственият му супер успешен период.Сашо го носеше на гърба си.Всички знаем,че беше така....До ГОЛЕМИЯ САШО и аз да играя,ще се чувствам много комфортно.И там е разликата....че Танко не оцени това което му даде ЧЕРНО МОРЕ,това което му даде публиката във Варна и това,което му даде САШО!И затова не прокопса!И двете ти предположения са верни според мен.Алчен гъз,който се надцени!!!

punk
Контакти:

Мнениеот punk » 21 окт 2014 13:02

Що ли не се учудвам....
КироВарна, ти си болен, бе! Болен си и си неблагодарник! Алчен за внимание гъз, е на баща ти синът!

Дяков е плюл кръв за отбора ти, бе, корифей недооценен! Поне веднъж питал ли си го лично, къде в сърцето му е Черно Море, какво е дал и какво е получил от твоя отбор? Ти и безмозъчни като тебе капацитети дадохте точно на Александров прякора "Шерифа"??? Някога, по някакъв начин да ви е хрумвало, че това прозвище е унизително за него, че може да му е тежко, че е недооценен от Тираспол, въпреки всичките му усилия и въпреки всичко, което е? А вие му го шибнахте като етикет на челото и му го натривахте на мутрата с всеки ваш пост в продължение на месеци. Сега изведнъж се првърна в исполин, галактически футболист, мъкнал на гърба си сульо и пульо. Или може би в момента това е удобното, щото без да си напъвам гъза да ровя из форума ви, с лекота ще намеря десетки теми, в които го плюете не по - зле от Дяков. Ай сиктир и фенове!

От всички отбори, в които брат ми /Танко Дяков/ е играл, единствено Черно Море ми е на сърце и продължавам да следя и да гледам с интерес. Грешката ми е, че от вереме на време хвърлям по някое око на форума ви. И както виждаш, с лекота падам на плебейското ти ниво, нищо, че се имаш за византиец.

Върни се в “Черно море”