КПР - Ливърпул 19.10.2014
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: КПР - Ливърпул 19.10.2014
И ето,днес му чета коментара на Роджърс за мача и отново никъде не споменава проблема със статичните положения и високите топки ,от които паднаха и двата гола за КПР ??? Прави се на луд ?! Абсолютно едно към едно със Далглиш . Още една прилика .Ония беше същия .Отбора играе ганкиното ,но той след мачовете си ги защитаваше и хвалеше ,без да обърне внимание на проблемите и да ги отбележи.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
suareshampion написа:И ето,днес му чета коментара на Роджърс за мача и отново никъде не споменава проблема със статичните положения и високите топки ,от които паднаха и двата гола за КПР ??? Прави се на луд ?! Абсолютно едно към едно със Далглиш . Още една прилика .Ония беше същия .Отбора играе ганкиното ,но той след мачовете си ги защитаваше и хвалеше ,без да обърне внимание на проблемите и да ги отбележи.
Май нещо вземаме да бием отбой относно БР. По добре късно отколкото никога.Тоя мишок е само за отбори като Суонзи и дотам. Иначе за анализа си прав.
Хора в кой век живеете ?! В 20 век треньорите казваха в интервюта това което мислят.
Сега вече всичко е бизнес и корпорации и всичко това е корпоративно говорене.
Тренер ти какво очакваш да говорят и Кени и сега БР.Казват това което е казал да кажат шефа.
Сега вече всичко е бизнес и корпорации и всичко това е корпоративно говорене.
Тренер ти какво очакваш да говорят и Кени и сега БР.Казват това което е казал да кажат шефа.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
-
kadett1 написа:suareshampion написа:И ето,днес му чета коментара на Роджърс за мача и отново никъде не споменава проблема със статичните положения и високите топки ,от които паднаха и двата гола за КПР ??? Прави се на луд ?! Абсолютно едно към едно със Далглиш . Още една прилика .Ония беше същия .Отбора играе ганкиното ,но той след мачовете си ги защитаваше и хвалеше ,без да обърне внимание на проблемите и да ги отбележи.
Май нещо вземаме да бием отбой относно БР. По добре късно отколкото никога.Тоя мишок е само за отбори като Суонзи и дотам. Иначе за анализа си прав.
Когато вида грешки ,аз недоволствам .Но никога не критикувам някой без аргументи и само защото ми е антипатичен примерно ,както правите вие .
Роджърс ,започва да бяга от принципите си и методите .При това положение ,аз няма как да съм зад него .Започва да ми прилича все повече и повече на предшественика си ,който се провали тотално .
Аз ако бях ,щях да изляза лятото и да кажа "Или Суарес остава или аз си заминавам !!!" ...На един голям треньор трябва да му се чува думата и да си защитава принципите и позициите ,в противен случай ,той наистина излиза мишка .
Ок ,вчера за мача отбелязва липсата на скорост ,особено през първата част и това ,че не се създават чисти положения ,но не отбелязва проблема със статичните положения ,който не е от вчера или днес а от много време насам ??! Това е неприемливо за мен .Нека отбележи и виновниците за головете а имено некадърника Енрике ,който гледаше как неговия човек спокойно си мина покрай него и си вкара гол и другия некадърник Данчо стреса ,който също си изпусна човека при корнера . Това е смешно и срамно ,да не можем да задържим преднината си ..и то на два пъти ,срещу последния ?! Да не говорим ,че тоя Варгас не е ръстов футболист и е сигурно с 10 см по нисък от Данчо стреса.
При статичните положения ,като цяло вина имат ,както вратаря и защитниците ,така и халфовете и нападателите ,които също прибират в наказателното. Изобщо проблема е много голям и трябва да се работи много сериозно в тая насока ,докато се изчистят нещата а не да се правим ,че нищо не е станало и другия мач пак да ни се подиграят с нови два парцала от високи топки .
Сигурно се работи на тренировки в тая насока ,но явно не достатъчно ,тъй като продължават да ни разкриват .
Последна промяна от suareshampion на 20 окт 2014 12:18, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Коутиньо е безобразен от началото на сезона. Това дето ти го говориш за формата аз не знам откога го поварям за Сусо
-
wolf написа:Коутиньо е безобразен от началото на сезона. Това дето ти го говориш за формата аз не знам откога го поварям за Сусо
Колкото и да е безобразен ,пак е по добре хиляда пъти от Данчо стреса и от всички останали халфове .
Сусо е бита карта .Сусо е нарочен .Има неща от кухнята ,които ние няма как да знаем . Отпиши го Сусо ,но Коутиньо трябва да играе дори и на един крак,защото нямаме кой знае какви класни алтернативи.
За Борини и Сако ,вече е ясно защо не играят .Единия отказа трансфер а другия избягал от стадиона,като разбрал ,че не е в групата .Но Роджърс ,трябва да мисли ,за доброто на Ливърпул и да заебе личните си проблеми .Аз така бих постъпил.
suareshampion написа:wolf написа:Коутиньо е безобразен от началото на сезона. Това дето ти го говориш за формата аз не знам откога го поварям за Сусо
Колкото и да е безобразен ,пак е по добре хиляда пъти от Данчо стреса и от всички останали халфове .
Сусо е бита карта .Сусо е нарочен .Има неща от кухнята ,които ние няма как да знаем . Отпиши го Сусо ,но Коутиньо трябва да играе дори и на един крак,защото нямаме кой знае какви класни алтернативи.
За Борини и Сако ,вече е ясно защо не играят .Единия отказа трансфер а другия избягал от стадиона,като разбрал ,че не е в групата .Но Роджърс ,трябва да мисли ,за доброто на Ливърпул и да заебе личните си проблеми .Аз така бих постъпил.
Данчо и Коутиньо не играят на една позиция бе мозък. Коу когато не е във форма както често става тоя сезон е тотален фигурант.
Тренер на моменти ме учудваш с начина на мислене.Няма как да каже БР , че нещата са зле ако не му го разрешат.
Както ние виждаме грешките в играта така и той ги вижда.Като имаш медийни изяви всичко вече предварително решено какво да се казва.
Много малко са случаите когато ще чуеш от треньор на отбор приказките които очакваш особено след като отбора му не е играл и е имало много грешки.Не знам дали гледаш моторни спортове и това там е практика от години и не можеш да кажеш нещо ако не е минало през ПР отдела на отбора.
Аз това виждам в момента се прави и във футбола.Казва се само толкова колкото само за да се гради добър имидж и да се продават артикули и трупат печалби.Това е положение и не очаквай реална оценка от кой да било треньор за играта на отбора ако тя е била лоша.Ако е добра тогава няма за какво да ги ограничават и се говорят само похвали ,но иначе всичко се ограничава до минимум.Бизнес.
Както ние виждаме грешките в играта така и той ги вижда.Като имаш медийни изяви всичко вече предварително решено какво да се казва.
Много малко са случаите когато ще чуеш от треньор на отбор приказките които очакваш особено след като отбора му не е играл и е имало много грешки.Не знам дали гледаш моторни спортове и това там е практика от години и не можеш да кажеш нещо ако не е минало през ПР отдела на отбора.
Аз това виждам в момента се прави и във футбола.Казва се само толкова колкото само за да се гради добър имидж и да се продават артикули и трупат печалби.Това е положение и не очаквай реална оценка от кой да било треньор за играта на отбора ако тя е била лоша.Ако е добра тогава няма за какво да ги ограничават и се говорят само похвали ,но иначе всичко се ограничава до минимум.Бизнес.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
Дано да се заправят нещата че не ми се мисли с Реал какво ще става!