19.10 Черно море - Берое 16.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: 19.10 Черно море - Берое 16.00

Мнениеот Sole » 19 окт 2014 21:00

Браво на Моряци :!: Много силен мач,всички играха с голямо настроение и хъс.Видя се, че Бекир е ще е новият "Жоро Илиев" в състава, стига да му се гласува доверие като титуляр, а не да го мъчат още като резерва.В 3 минутното продължение Берое извадиха брадвите в тоталното си безсилие-добре,че от това продължение се игра чисто само 1 минута,защото щяха да осакатят целия отбор на Ч.море само за 3 минути! :twisted:

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 19 окт 2014 21:37

Дали отиваме към първата шестица?Май ще изгори някой измежду Ботев и Литекс за наша сметка.А и още не сме видяли в игра Бакари,Дани Г,холандчето...А и ще има още изненади на зима както каза Кольо.Сигурно е набелязал нещо/а и благодари на ТИМ/.Може да са му гоо обещали на човека желано ново попълнение,като виждат с какво желание се включи и как успехите не закъсняха.Сега е момента да се опитам да сложа на Кольо още един прякор-ПРЕДВИДЛИВИЯТ!Какви ли не конспиративни теории не прочетох за Китанчето и Илко.100% няма да се сбъднат на зима,а ние след тази тежка контузия останахме отново с класен вратар .Каквото и да си говорим,Илко е класен вратар с голям вече опит и е при нас в точният момент.Свалям му шака на ПРЕДВИДЛИВИЯТ.Добре че бързо се махна НАГЛИЯ.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 19 окт 2014 22:08

stefani написа:1:3

Левскарче,спри с тия тъпи анти Тича прогнози!Смешен си (като отборчето си).И вас ви чака същото на Тича,да знаеш!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 19 окт 2014 22:08

Поздравявам BRF за точната прогноза за един граничещ с фантастиката резултат,пред вид позициите на двата отбора преди мача!Днес нашите бяха това което искаме да бъдат,а Берое играха,колкото им позволиха Никола Спасов и неговите подопечни!!!Много ми хареса страхотното справяне със трудната задача на Тодор Паланков!Халф във фаза "атака" и централен защитник във фаза "защита"!Ако той се беше провалил,щяхме да загубим.Прекрасно играха Стенио и Матиас.Ефективно и едновременно с това ефектно!Миро постепенно връща формата от добрите си години,а Бекир расте!!!Живко Петков също от мач на мач играе все по добре!Въобще целият отбор днес беше на много високо ниво.Жалко за тежката контузия на Георги Китанов!!!Винаги съм харесвал Стара Загора,старозагорци и Берое.Никога не съм обиждал на "селянин",никого.Дори човек роден в последната къща на село Долно уйно.Защото селянин не е обидна дума,макар че се употребява често като такава!!!От ниското качество на играта в по-долните дивизии пък идва понятието "селски футбол".Този селски футбол се отличава,освен с неумение и игрово безсилие,още и с неоправдана грубост,и пълна липса на колегиалност между футболистите.В това отношение Берое се прояви като най-селският отбор,който аз съм гледал през живота си!!!А,повярвайте ми аз съм гледал много мачове!Да счупиш крака на противниковия вратар в 92 минута,при 3 минутно продължение.....и при резултат 4:0???? Никак не ми стана ясно,какво искаше да да направи намиращата се в засада ГАДИна крис гади?Бих го разбрал донякъде,ако беше се окървавил при 0:0 или 1:0.....но да опиташ да убиеш друго човешко същество,когато мачът е свършил и ти губиш с 0:4???Е това е много долно!В това 3 минутно продължение,което неадекватният съдия удължи на 9 минути,бесните от загубата старозагорски селяндури успяха да извадят и ръката (раменната става)и на друг млад футболист на ЧЕРНО МОРЕ-Слави Сталев!Опитаха да се държат нагло и на пресконференцията.Миличките!Явно са си повярвали,че вече са граждани!

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 19 окт 2014 22:17

anihilator написа:След слабата игра срещу локо сф направо не виждам как ще бием Берое :!: А за шестицата вече изобщо и не мисля кой Ботев ли ще изместим или Литекс може би :roll: изобщо нямаме отбор за това :!:

След глупостите на Наглия станкофф,бавно се вдигаме,бааавно!!! Не може при над 30 градуса,по време на първенството,ти да си правиш двуразови тренировки. Умник-Гюро! Но се вижда,че вече имаме въздух за цял мач.Можем още! И Кольо ще направи това,което зависи от него.Аз,лично,твърдо му вярвам! А ти ще се извиниш ли на момчетата и на Кольо???

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 19 окт 2014 22:24

TNT написа:Веселяка определено си ти :lol: :mrgreen: За да вкарате 3 гола трябва аз да съм на вратата на Берое,а останалите да са мои авери по чашка :lol: Ама не ми се вярва Хубчев да се съгласи да ни пусне :mrgreen:

пп Очаквам двуостър сблъсък с много единоборства(както винаги когато играят двата отбора)само,че сега Берое има повече класа и ако вкараме първи гол може и да стане като в Надежда ;) Дано и спортното щастие бъде с нас щото разликата в класите на отборите в Агр не е чак толкова голяма и в такива мачове се иска и късмета да е с теб.С Ботев и Литекс определено не беше с нас.Губихме точките в 94мин :( Дано сега малко се обърнат нещата в наша полза :|

А??? Ти ли беше днес на вратата,не разбрах,питам и отговор не искам!!! Надеждааа,Надеждааа (имаше такава песен),а какво стана след Надеждааа,МалИИИ!!!

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 19 окт 2014 22:31

BRF написа:4:0!Жалко,че няма да дават този мач и то за сметка на другите зелени дето ще играят с Хасково!

Честито за прогнозата,Пич! Въпреки че принципно е малко инертна (честно,аз вярвах в победата,но с такъв резултат...),все пак-БЛАГОДАРЯ! :mrgreen:

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 19 окт 2014 22:34

yavorescu написа:
BRF написа:Кота дам прогноза за ваша загуба съм се заяждал :? !Като дам за победа,пак :lol: !

Шансът да вкараме 4 гола срещу Берое (с хеттрик на Миро Манолов, предполагам?) е горе-долу равен на този Юпитер да излезе от орбита и да стане спътник на Земята. Реалистична прогноза е победа за нас или беройци с 1 гол разлика, максимум 2. Равенството също изглежда много вероятно. Всичко друго е фалшив оптимизъм или опит за закачка.

Яворе,извини се на човека (нищо че е чорбарче)! :mrgreen:

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 20 окт 2014 00:23

KIL написа:
yavorescu написа:
BRF написа:Кота дам прогноза за ваша загуба съм се заяждал :? !Като дам за победа,пак :lol: !

Шансът да вкараме 4 гола срещу Берое (с хеттрик на Миро Манолов, предполагам?) е горе-долу равен на този Юпитер да излезе от орбита и да стане спътник на Земята. Реалистична прогноза е победа за нас или беройци с 1 гол разлика, максимум 2. Равенството също изглежда много вероятно. Всичко друго е фалшив оптимизъм или опит за закачка.

Яворе,извини се на човека (нищо че е чорбарче)! :mrgreen:

Ама аз не съм го обидил, че да се извинявам... Разбира се, чувствам се глупаво сега, но ми е едно такова хубавичко-глупавичко, заради победата! Сърдечни поздравления на BRF за смайващо точната прогноза. Надали има наш фен, който наистина да е очаквал такъв резултат. Пак да заповяда за следващите ни мачове!

Иначе ми се ще да не се глазовозамайваме много. Направихме немалко грешки и добре, че си вкарахме положенията. Не знам Бат' Кольо от кой ръкав я изкара тая странна формация 3-6-1, но сякаш с това изненада Хубчев и повечето халфове наклониха везните. Чудя се дали е решил така чисто тактически или просто не е имал доверие на Живко или Слави да започнат мача като партньори на Котев. Сашко все го теглеше напред по тъча, а Венков се прибираше много към центъра, като това оголваше левия ни фланг. Паланков или Стенио покриваха в повечето случаи, но ако противника беше по-настоятелен можеше да стане страшно. Бекир даде много хубав пас за втория гол и като цяло направи нелош мач в сравнение с предишните му досега през сезона. Райков се включи много добре, а Курьор беше направо неузнаваем. Стенио много стабилен, отличен мач и за него. Какво да кажа за Котев -- да ги бяха извикали с Тунчев в националния, нямаше да е грешка.

Много жалко за Китанов, дано да се възстанови напълно и по план.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 окт 2014 09:53

BRF написа:4:0!Жалко,че няма да дават този мач и то за сметка на другите зелени дето ще играят с Хасково!

Явно е бил хубав мач!Още веднъж да изразя съжалението си,че не го даваха и то за сметка на мача на Хасково :oops: !
Прогнозата ми си имаше своята логика,Берое тръгнаха надолу(след мача с ЦСКА,който можеше да даде друг път на шампионата),докато при вас бяха доста позитивни резултатите в последните мачове!Да не забравяме,че Берое са силни в турнирите на елиминации!Просто трябваше да ви върже късмета и да си вкарате положенията,което явно е станало!Не съм имал съмнения в победата ви и то на 0 и затова предположих "максимума"!
п.п.Адски много съжалявам за контузията на Китанов!

Върни се в “Черно море”