kileto написа:Плюс още един от тази 1984 г. А за днес и последните 3 месеца мале мале няма да коментирам Вие колеги виждате.john barnes написа:realist написа:Това нашето е пълен мазохизъм. Фен съм на този отбор от 1984г., но такъв смешен отбор никога не сме имали. Завършвали сме извън топ 6 доста пъти, но пак сме имали игра, просто ни е липсвало постоянство. В момента играчи има, няма футбол. Централни защитници имаме за 2 отбора, но нямат синхрон, няма никакво разбирателство. Брендън доказа, че проста няма класата за голям отбор. Има идеи, има мотивационни качества, но просто няма класа. Тактически неграмотен е и не се учи от грешките си, а ги повтаря. Това му е вече трети сезон, трябваше вече да виждаме почерк, стил, стабилност. Вместо това сме пълна пародия и по-зле става. Аз лично бих чукнал един телефон на Капело. Има проблеми в Русия и според мен скоро ще е свободен. Капело в клубен отбор никога не се е провалял.
четеш ми мислите,винаги съм искал дон фабио начело...между другото и аз станах фен през 1984г.
Къде сте тръгнали бе младежи