Като резултат за 17 месеца +13 кг.
Майтапа настрана, но в Белгия кухнята (по заведенията) е най-добра в района на Бенелукс, Франция, Германия и Англия.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ogg написа:Аз пък не знаех, че Франция и Англия изобщо имат кухня
ogg написа:Аз пък не знаех, че Франция и Англия изобщо имат кухня
ilian12 написа:ogg написа:Аз пък не знаех, че Франция и Англия изобщо имат кухня
За Англия си напълно прав: 0 като кухня и 0 като обслужване. Докато във Франция вярно, че обслужването е -3, но затова пък си поръчай леко суров стек с цели картофчета и крем брюле някъде по северното крайбрежие около Сен Мало или рибните им специалитети по Средиземноморието около Марсилия, лично аз харесвам много и Алпийската им кухня - да хапнеш фондю зимно време е нещо което си заслужава от всякъде
Модовете спят ли?

ilian12 написа:ogg написа:Аз пък не знаех, че Франция и Англия изобщо имат кухня
За Англия си напълно прав: 0 като кухня и 0 като обслужване. Докато във Франция вярно, че обслужването е -3, но затова пък си поръчай леко суров стек с цели картофчета и крем брюле някъде по северното крайбрежие около Сен Мало или рибните им специалитети по Средиземноморието около Марсилия, лично аз харесвам много и Алпийската им кухня - да хапнеш фондю зимно време е нещо което си заслужава от всякъде
scb написа:ilian12 написа:ogg написа:Аз пък не знаех, че Франция и Англия изобщо имат кухня
С кое ги сравняваш като им даваш такива оценки? Надявам се не с България, където повечето ресторанти и хотели са минус морското дъно.
ogg написа:Hacko1912 написа:hahaha ... бира за десерт ли викаш? ше ме скъсате днес ...
Ами да, за предястие винцЕ в изискана кристална чаша, за основно водка или ракийца и за десерт бира. Малко по-късно може и нещо като втори десерт да се направи - шампанско. Ама пък напоследък в повече ми дойде точно шампанското...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта