BRF написа:4:0!Жалко,че няма да дават този мач и то за сметка на другите зелени дето ще играят с Хасково!
Ти да видиш

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
BRF написа:4:0!Жалко,че няма да дават този мач и то за сметка на другите зелени дето ще играят с Хасково!
bufy написа:Юпитер започва да излиза от орбита.
0kodil написа:bufy написа:Юпитер започва да излиза от орбита.
Момче, много си прост! Кой знае какви поразии ще направи сега;)
yavorescu написа:BRF написа:Кота дам прогноза за ваша загуба съм се заяждал!Като дам за победа,пак
!
Шансът да вкараме 4 гола срещу Берое е горе-долу равен на този Юпитер да излезе от орбита и да стане спътник на Земята. Реалистична прогноза е победа за нас или беройци с 1 гол разлика, максимум 2. Равенството също изглежда много вероятно. Всичко друго е фалшив оптимизъм или опит за закачка.
bufy написа:0kodil написа:bufy написа:Юпитер започва да излиза от орбита.
Момче, много си прост! Кой знае какви поразии ще направи сега;)
Прост е синът на баща ти.
yavorescu написа:BRF написа:Кота дам прогноза за ваша загуба съм се заяждал!Като дам за победа,пак
!
Шансът да вкараме 4 гола срещу Берое е горе-долу равен на този Юпитер да излезе от орбита и да стане спътник на Земята. Реалистична прогноза е победа за нас или беройци с 1 гол разлика, максимум 2. Равенството също изглежда много вероятно. Всичко друго е фалшив оптимизъм или опит за закачка.
0kodil написа:
Да чел съм всичко и аз направих опит за елементарна добронамерена закачка, обаче явно верно е невъзможно да предадеш ирония през интернет.
blue avalanche написа:Човекът с прогнозата 4-0 беше АБСОЛЮТНО прецизен!!!
Да видим сега дали някой ще му се извини???
bufy написа:0kodil написа:
Да чел съм всичко и аз направих опит за елементарна добронамерена закачка, обаче явно верно е невъзможно да предадеш ирония през интернет.
Явно, да.
Но мача е повече от странен, жалко че нямаше къде да се гледа.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта