Тази класация се изроди ! В Щатите, мъж на годината стават хора като полицаи, пожарникари.....или прокурори вкарали крути мафиоти до живот зад решетките.....абе въобще, номирират и се избират хора помогнали по някакъв начин на обществото !
А в нашият вариант на класацията, какви са критерийте......че се избират футболни звезди за победители ?
Ето за това САЩ са велика държава........а ние сме по зле и от Албания !
Д.Бербатов-МЪЖ НА ГОДИНАТА
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Батков-Вън
- Контакти:
Re: Д.Бербатов-МЪЖ НА ГОДИНАТА
нищо лично-но просто не му отива

-
- Контакти:
Всички мъже в България трябва да се чувстват засегнати от избора!Най-измислената "звезда" на футбола ни,човекът,който НИЩО съществено(освен голове срещу Малта,Андора и др."колоси")не е дал за България...Да е мъж на годината!????!!?Това значи,че мъжете в България свършват!
-
- Контакти:
Бях твърдо за Детелин Далаклиев
Барби - мъж на годината..? Е все пак честито и дано вземе Златната Топка... на СТОИЧКОВ!
А бате Бойко къде е? Най-логичния избор ми се струваше!

А бате Бойко къде е? Най-логичния избор ми се струваше!

ОБИЧАМ ЧЕРНО МОРЕ
какво ли стана с предния ми профил - ticha.ultras
какво ли стана с предния ми профил - ticha.ultras
- blue avalanche
- Контакти:
Кое е "по-мъжествено":да станеш световен шампион в индивидуален спорт като бокса(при мизерния бюджет на федерацията) или шампион на Англия по футбол(щото Бербатов друго не е ставал) с многомилионната селекция на Ман Юн(който,напоследък,се справя доста добре и без него),за която се говори,че и без това е една от най-силните в света?И не бяха ли болшинството от най-яростните критики на Острова към него точно в тази насока-за липса на "мъжество" в голяма част от времето,прекарано на терена?
Като си отговорите на тези въпроси,пак елате да ми обяснявате за Мъжа на годината-Д.Бербатов.
Като си отговорите на тези въпроси,пак елате да ми обяснявате за Мъжа на годината-Д.Бербатов.
срамота и резил опрочиха и тази класация.какав мъж е този бе.я го вижте как върви ,като онези от магистралите.за кое точно е мъж на годината,за това че има дете ли.не чувате ли какво се говори ,че даже и то не било от него.стига с тези подигравки кам народа.ако Детелин Далаклиев го пребара такова круше ще му врътне ,че балерината ще заспи за винаги.мафия и корупция,това е всичко.
Докато човек плюе и се секне, дето попадне, природата няма да му открие никаква тайна. Плюнката е полезна за стомаха, но вън от него, тя е вредна. Ако я намираш ценна, събирай я в кърпичка. Днес всички хора плюят, и плюнките им полепват навсякъде. Помни: Каквото правиш, добро или зло, ще се върне върху тебе. 

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
- Pro-European
- Контакти:
Напълно неадекватна награда
За какво се дава на спортист, който няма лидерски качества и характер за победа. И изобщо не става дума за клубна принадлежност,
просто Бербатов и мъж на годината не си отиват. Ама хич хич
За какво се дава на спортист, който няма лидерски качества и характер за победа. И изобщо не става дума за клубна принадлежност,
просто Бербатов и мъж на годината не си отиват. Ама хич хич
Авторът на темата: Ще спре ли..
- originalni.be
- Контакти: