XII кръг: ЦСКА - Литекс - 18.10, 19:30ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: XII кръг: ЦСКА - Литекс - 18.10, 19:30ч.

Мнениеот Red joker » 19 окт 2014 13:45

Чета тука трагикомичните коментари на обичайните плачковци в синьо,че мача бил уговорен,че „Литекс“нищо не играли по е.б.е.м ли го какви причини,хайде като са толкова големи познавачи и разбирачи да прослушат коментарите и анализите в студиото на техните специалисти Митов и Владко Шаламанов и тогава да си помислят,какво да приказват...всъщност ясно ми е,че само се заяждат и провокират,ама май само на модераторите не им ясно :(
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 19 окт 2014 13:59

k_oleto написа:В интерес на истината първите 20-25 мин. ни бяха най-силните до сега, но пък.....тази стратегия на Стойчо - при 1:0 да задържа и забавя нещо не ми допада. Ако бяхме играли целия мач - като първите 25 мин. Литекс отиваше на над 3 гола

И на мене не ми допада и много ми се иска да мачкаме 90 минути противника,но явно има доста обективни и субективни причини това да не се случва на този етап ;) :!: Най-голямата е ,че не може това да се изисква от отбор събран преди три месеца,за такава игра се иска много добра обиграност и яка физическа подготовка :idea: ,нещо,което ни липсва и е безспорен факт!Преди време при първият престой на Радуканов с големите играчи си спомням,че първото полувреме смачкахме буквално отбора на „Литекс“(с треньор Любо Пенев),не им дадохме да барнат топка и се играеше само в техния пеналт и въпреки всичко вкарахме само един гол!Второто полувреме играчите ни издъхнаха и „Литекс“ ни скриха топката и само късмета ни покри да не ни ушият, така че разликата между това ,което ни се иска и реалните възможности на отбора са огромни!Хвала на Стойчо и на играчите ,че не се подведоха по емоциите и спечелихме мача!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 19 окт 2014 14:18

sin4ec написа:
Teo написа:Армията е нашия храм! 17-0 :!:
Това е пътят които трябва да се следва... апетита идва с яденето.. :idea:
Колкото и да сме зле пак сме там където ни приляга и отива №1 :!:

ПП Чакаме подуяне след седмица! :idea: 8-)

И подуяне ви чака! :)

Знаеме,ама знаеме,че после ви нема с месеци по форумите :mrgreen:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 окт 2014 16:10

sin4ec написа:Вижте, не става дума за купуване и плащане, а за неиграене на Литекс! ЦСКА няма нищо общо с това...какви са причините си е проблем на Литекса, но това е безспорен факт! И естествено за мача на Герена Литекс ще е чудодейно преобразен и всичко ще е нормално! Надоело, както казват руснаците. Едно и също. Ами няма как да не направи впечатление! А Локо Пд, уж наши били, ама ни взха 4 т от два мача, миналата есен ни биха на Герена! Ами не е нормално, факт!

Задавам ти един единствен въпрос - ти гледа ли поне едно от гостуванията на Литекс през този сезон, особено тези на Лудогорец и Локо Пд? Ако си ги гледал, би трябвало сам да си отговориш защо нищо не са играли срещу ЦСКА. Ако не си ги гледал, то просто ще приема мненията ти, като плоско заяждане.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 окт 2014 22:03

mistreated написа:
sin4ec написа:Вижте, не става дума за купуване и плащане, а за неиграене на Литекс! ЦСКА няма нищо общо с това...какви са причините си е проблем на Литекса, но това е безспорен факт! И естествено за мача на Герена Литекс ще е чудодейно преобразен и всичко ще е нормално! Надоело, както казват руснаците. Едно и също. Ами няма как да не направи впечатление! А Локо Пд, уж наши били, ама ни взха 4 т от два мача, миналата есен ни биха на Герена! Ами не е нормално, факт!

Задавам ти един единствен въпрос - ти гледа ли поне едно от гостуванията на Литекс през този сезон, особено тези на Лудогорец и Локо Пд? Ако си ги гледал, би трябвало сам да си отговориш защо нищо не са играли срещу ЦСКА. Ако не си ги гледал, то просто ще приема мненията ти, като плоско заяждане.

А ти прочете ли първия ми пост по темата? Ако не-прочети го и ще разбереш какво имам впредвид.Прекрасно знаеш, че никога не съм приемал тезите за неиграенето, макар в историята на мачовете ЦСКА-Литекс да има три доказани такива случая... И прекрасно помня как преди последния кръг от миналия шампионат ви заявявах, че ще ги бием в Ловеч, и няма левскар, който да иска да им легнем, ако и това да ви качва на второто място. Помня и подигравките, но въпреки че съм понякога агресивен и тежък за събеседник, никога не съм бил злопаметен...обаче в този мач нещо не ми хареса, а след изявлението на Балъков-съвсем почна да не ми харесва. Такива са фактите, няма претенции да съм прав.
Изненадва ме заявлението на Red joker, че съм се крил и ме нямало с месеци... винаги съм бил тук и съм поздравил и за петте победи, но може би не е наясно с двете китари... :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

pomiqr196

Мнениеот pomiqr196 » 19 окт 2014 23:11

Тази година А група е едно голямо тото, като започнеш от първия кръг Хасково - Лудогорец!!!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 окт 2014 23:55

Единственото хубаво нещо на тежкото положение в което е ЦСКА,че не може да му се препише,че купува мачове и съдии.Като добавим и факта,че ЦСКА вече не се управлява от мутра,всяко подхвърляне и на най-малкото съмнение за участие на ЦСКА в уреждане на мача буди насмешка.Иначе за мача ни с Литекс,това просто бе поредната крачка към титлата която направи ЦСКА.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

pomiqr196

Мнениеот pomiqr196 » 20 окт 2014 00:00

GOLEADOR написа:Единственото хубаво нещо на тежкото положение в което е ЦСКА,че не може да му се препише,че купува мачове и съдии.Като добавим и факта,че ЦСКА вече не се управлява от мутра,всяко подхвърляне и на най-малкото съмнение за участие на ЦСКА в уреждане на мача буди насмешка.Иначе за мача ни с Литекс,това просто бе поредната крачка към титлата която направи ЦСКА.

Как ти се вижда идеята ЦСКА шампион и без лиценз за евротурнирите Лудогорец втори и всички просветени в сценария натъпкани с пари и феновете на ЦСКА щастливи, че са шампиони и несправедливо пак не са получили лиценз и Домусчиев доволен, че шак ще се бори за групите на ШЛ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 окт 2014 00:05

pomiqr196 написа:
GOLEADOR написа:Единственото хубаво нещо на тежкото положение в което е ЦСКА,че не може да му се препише,че купува мачове и съдии.Като добавим и факта,че ЦСКА вече не се управлява от мутра,всяко подхвърляне и на най-малкото съмнение за участие на ЦСКА в уреждане на мача буди насмешка.Иначе за мача ни с Литекс,това просто бе поредната крачка към титлата която направи ЦСКА.

Как ти се вижда идеята ЦСКА шампион и без лиценз за евротурнирите Лудогорец втори и всички просветени в сценария натъпкани с пари и феновете на ЦСКА щастливи, че са шампиони и несправедливо пак не са получили лиценз и Домусчиев доволен, че шак ще се бори за групите на ШЛ.

Това ми прилича на световната конспирация.Честно! ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 окт 2014 09:22

pomiqr196 написа:Тази година А група е едно голямо тото, като започнеш от първия кръг Хасково - Лудогорец!!!

Що, миналата година Лудогорец не паднаха ли в първия кръг от Любимец? Ама щом те са първи в класирането всичко е наред.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”