Перловски написа:седемнамалко написа:milen.hristov написа:botevforever написа:Всичко е направено с умисъл:Гонзо след равенството: Сега ще сме по-мотивирани за ЦСКА![]()
Имам чувстовот, че на този човек всеки ден му умира по някоя мозъчна клетка
Напротив, много правилно изказване, аз го изпреварих с малко, по-нагоре в темата. Начина по-който се случи равния днес е изключително двуостър - може да ги срине психически или да им подейства страшно наточващо, тук вече е работа на Гонзо да помогне да се случи последното. И, ще повторя, Дргугата седмица трябва да излязат точно със същата мисъл и мотивация както по Великден 2009 - всичко или нищо, е Педро далеч не е Жоазиньо и Бедоя не е Тасевски, дори нямаме играч като Георги Христов, но и съперника е един...
Колегане разбираш ли, че с този див цървул станахме за смях и на кокошките?какво нахъсване, какви 5 лева?
Той едно изречение не може да каже смислено, ти за "наточване" говориш.
Ако измъкнем нещо от бульоните , то ще е ...сещай се.
Виж сега, според мен Гонзо е доста ограничен откъм акъл и не го защитавам, дори съм на мнение, че някой друг му направи тактиката и смените днес, просто не смятам, че сме играли зле днес - създаохме дузина положения (и то от игра, не от ъглови, примерно), защивахме се (сравнително) добре когато се налагаше, помагаха си, доста се стараха (особено испанците и Прохазка изтичаха по половин маратон), ма щото видиш ли страничния е пед*рас и са ни изравнили в последната секунда значи не ставали. Съжалявам, но не съм съгласен.