Локомотив (Пловдив) - Левски (София) 1-1

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Локомотив Пловдив и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

kempesmario
Контакти:

Re: Локомотив (Пловдив) - Левски (София) 18.10.2014 17:15ч.

Мнениеот kempesmario » 18 окт 2014 19:29

Гледайте бе виновен е сърмов бре този гонзо го налага всеки мач , при изчистена топка той я губи от камбуров и после го литкат и така става гола.

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 18 окт 2014 19:31

Всичко е направено с умисъл:
Гонзо след равенството: Сега ще сме по-мотивирани за ЦСКА :o
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 18 окт 2014 19:33

Не може сериозен отбор да има свободен удар минута преди края и да успее да задържи топката. За какво беше това центриране към единствения човек в полето, като беше ясно, че няма как да играе с топката. Не можаха ли да разиграят късо и да държат топката само минута. Това центриране беше заповядайте топката и ни атакувайте неподготвени. Поне да се бяха наредили няколко човека в полето за да е като всяко едно центриране. Така бяха всички застанали по терена все едно са мухи без глави. Десет пъти я гледам цялата ситуация и не мога да ги разбера. В аут да я бяха пратили топката поне като бяха решили да я губят или в тъч дори, за да се наредят правилно и да могат да реагират, но не и така. По-аматьорска работа от тази ситуация няма как да има.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 окт 2014 19:34

botevforever написа:Всичко е направено с умисъл:

Имам чувстовот, че на този човек всеки ден му умира по някоя мозъчна клетка

Потребителски аватар
Перловски

Мнениеот Перловски » 18 окт 2014 19:34

седемнамалко написа:
Перловски написа:
седемнамалко написа:
Перловски написа:
седемнамалко написа:
Живко6461 написа:Това е нивото на "Левски". С тези футболисти. Ръководен и напътствани от Георги Иванов. Абсолютна тактическа неграмотност.

Стига с тия глупости, бе, какво ниво какви пет лева? Идеално изигран мач, точни и като време смени, лошо се получи в края, но такъв е живота.

Какви ги пишеш?Пълен хаос на, а терена, неумение дори да спират топката, играха като за равен второто полувреме.

И защото играха за равен излизаха 6-7 пъти сами срещу вратаря?!?

И защо не вкараха, великите? :lol:

Отворете си очите
и не пишете глупо(ти за съдии и тем подобни.

Е да вкарат при спряла за "засада" игра ли? :) Глупостите ги пишеш ти, без да се обиждаш.

Засади си имаше на 90%.
Стига сте се оправдавали със съдията.
А не се обиждам от хора, които гледат пристрастно ,без да разбират.
:mrgreen:
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 18 окт 2014 19:35

седемнамалко написа:
Живко6461 написа:Това е нивото на "Левски". С тези футболисти. Ръководен и напътствани от Георги Иванов. Абсолютна тактическа неграмотност.

Стига с тия глупости, бе, какво ниво какви пет лева? Идеално изигран мач, точни и като време смени, лошо се получи в края, но такъв е живота.

1. Ако автор беше някой от постонното червено присъствие бих приел написаното като ирония.
2. Кое е точното на влизането на Валери Домовчийски?
3. Според мен епитетът идеално е крайно неуместен за мач, в който си допуснал изравняване по такъв начин. Не е необходимо да се коментират други ситуации.
4. Лошото в края не се получи от само себе си. "Левски" си го създаде. Животът е такъв, какъвто успееш да си го направиш. Много често влиянието на външни фактори е пренебрежимо малко. Поддържам си мнението, че днес "Левски" изгуби 2 точки поради абсолютна тактическа неграмотност.
Последна промяна от Живко6461 на 18 окт 2014 19:51, променено общо 1 път.

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 18 окт 2014 19:39

milen.hristov написа:
botevforever написа:Всичко е направено с умисъл:

Имам чувстовот, че на този човек всеки ден му умира по някоя мозъчна клетка

Напротив, много правилно изказване, аз го изпреварих с малко, по-нагоре в темата. Начина по-който се случи равния днес е изключително двуостър - може да ги срине психически или да им подейства страшно наточващо, тук вече е работа на Гонзо да помогне да се случи последното. И, ще повторя, Дргугата седмица трябва да излязат точно със същата мисъл и мотивация както по Великден 2009 - всичко или нищо, е Педро далеч не е Жоазиньо и Бедоя не е Тасевски, дори нямаме играч като Георги Христов, но и съперника е един...

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 18 окт 2014 19:40

Локото си отиваха на разлика от минимум 3 гола,но асистента на Йорданов вдигна 2 скандални засади от положения,при които играчи на Левски се откъсваха сами срещу Господинов.

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 18 окт 2014 19:46

Живко6461 написа:
седемнамалко написа:

1. Ако автор беше някой от постонното червено присъствие бих приел написаното като иронията.
3. Според мен епитетът идеално е крайно неуместен за мач, в който си допуснал изравняване по такъв начин. Не е необходимо да се коментират други ситуации.
4. Лошото в края не се получи от само себе си. "Левски" си го създаде. Животът е такъв, какъвто успееш да си го направиш. Много често влиянието на външни фактори е пренебрежимо малко. Поддържам си мнението, че днес "Левски" изгуби 2 точки поради абсолютна тактическа неграмотност.

1. Не съм влагал ирония, смятам, че мача беше изигран много правилно тактически и, ако не беше байрактара от близката страна в 60-та минута резултата щеше да е поне 0:3.
2. Времето по което влезе е точно, загубихме минута, аз също не съм му фен и за две минути успя да загуби два пъти топката, но ако беше влязъл в 65-та минута щеше да е по-лошо (друг нападател нямаме).
3. Добре, не е идеално, а почти идеално, все пак за ограничените им възможности допуснаха изненадващо малко грешки.
4. Не. Точно едно малко нещо преобръща всичко с главата надолу, особено в спорт като футбола. Не ми казвай, че Локото с 80% грешни пасове щяха да се върнат в мача от 0:3 в 60-та минута, колкото и да сме "тактически неграмотни".

Потребителски аватар
Перловски

Мнениеот Перловски » 18 окт 2014 19:49

седемнамалко написа:
Живко6461 написа:
седемнамалко написа:

1. Ако автор беше някой от постонното червено присъствие бих приел написаното като иронията.

1. Не съм влагал ирония, смятам, че мача беше изигран много правилно тактически и, ако не беше байрактара от близката страна в 60-та минута резултата щеше да е поне 0:3.
2. Времето по което влезе е точно, загубихме минута, аз също не съм му фен и за две минути успя да загуби два пъти топката, но ако беше влязъл в 65-та минута щеше да е по-лошо (друг нападател нямаме).
3. Добре, не е идеално, а почти идеално, все пак за ограничените им възможности допуснаха изненадващо малко грешки.
4. Не. Точно едно малко нещо преобръща всичко с главата надолу, особено в спорт като футбола. Не ми казвай, че Локото с 80% грешни пасове щяха да се върнат в мача от 0:3 в 60-та минута, колкото и да сме "тактически неграмотни".

Ох, уморих се...от смях. :lol:
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!

Върни се в “Левски”