Мнениеот Old_death » 18 окт 2014 12:20
TheGreenSir написа:Old_death написа:TheGreenSir написа:HekakaB написа:HekakaB написа:Dido SZ написа:Ами да бяха отложили мача им за първенството с Берое, по-логично ми се вижда.
Какво значение има кой от 3-те ще е?Пак сякакви сини и червени бастуни ще реват, че от БФС ги подпирали.И за протокола,
не съм фен на Разград.Просто гледам реално на нещата.А реалността е, че български отбор не може да играе 4 мача за 10 дена.
Чей да ти го и подчертая, че явно рогата ти пречат.
Абсолютно лицемерие е това, което правят сини и червени фенове. Разбирам фен на друг отбор да се оплаче(в случая Берое,напълно резонно е).Но как може левскари и цскари да мрънкат при положение, че при тоталитарните времена са ги бутали десеторно пъти повече, а дори сега им се правят компромиси с наказания и лицензи.
Момче, единственото лицемерие е от страна на " Националната кауза " . Нашия рев е съвсем редовен . При сгъстен цикъл от мачове , както е в белите страни , е съвсем нормално отбора от Разград да губи точки . В случая със съдействието на БФС се застраховат срещу такава вероятност , демек им оказват съдействие за нова титла . Това е крайъгълния камък на въпроса . Хич не ми дреме дали са питали Берое и дали клубът от Стара Загора е дал съгласието си . Целите на Заралии може да са оставане в групата , но това не ни касае нас . Единственото , което искаме , са еднакви условия за всички . Гела искаше да играе в ШЛ . Мечтата му се сбъдна . Но нека си понесе и последствията , а не да бере само дивиденти ! Прегледай предишните ми постове по темата и може и да разбереш какво имам предвид .
Май не можеш да четеш, а? Хайде вникни малко в това, което аз и други сме написали и спри да повтаряш едно и също,"момче"

Много добре чета , момче ! Наричам те така , защото мисля , че съм доста по възрастен от теб . Ако намираш това за обида , може да ме докладваш на модераторите . Повтарям непрекъснато , защото май някои тук имат нужда от повторения . Темата е за отлагане на срещите на Лудогорец , а не за времената на тоталитарния режим . Съвсем ясно обосновах причините за нашия " рев " . Според мен тия причини са съвсем основателни . Както виждаш не коментирам броя на свирените срещу Лудогорец дузпи и дали има свирена срещу тях решаваща резултата такава . Това е друга тема за разговор . Смятам , че няма какво повече да коментирам . Който разбрал , разбрал , който не , да си направи тест за интелигентност !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.