КПР - Ливърпул 19.10.2014

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kileto
Контакти:

Re: КПР - Ливърпул 19.10.2014

Мнениеот kileto » 14 окт 2014 11:20

Трудно 1:2 / 1:3 ;)

bikerboy
Контакти:

Мнениеот bikerboy » 14 окт 2014 20:32

След трудната победа над УБА, която за мое огромно щастие гледах на живо на стадиона сега очаквам нова победа и малко по-голямо самочуствие преди мача с Реал.
От мача с УБА видях нещо хубаво и то стана когато в игра влезе Лукас, Джерард се премести по-напред (застана на мястото на Коу) и играта започна да върви. И сега се чудя защо тренера не използва капитана зад нападателя, а там мъчи Коу за който е видно че не е във форма. И другото хубаво нещо е, че Лалана започва да влиза в час.
Прогноза за мача 0-3
П.С. пожелавам на всички истински фенове да отидат на Анфийлд и да имат едно уникално преживяване, такова каквото аз имах.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 14 окт 2014 20:54

chakalat написа:
Вълчан написа:Единия иска да бъдат изнасилени...другият от първата страница пише че са некадърници.Ти разграничаваш ли моите от техните постове.Какво обидно има да пиша че потенциала им е толкова на тези червени футболисти.Не го ли доказва мачовете досега във всички турнири... :?: :?:

Тука е форума на Ливърпул! Ако не ти харесват мненията ни за другите отбори недей да влизаш тук.В други форуми раздават бан за доста по-малко от твоето "мнение". Не виждам кое ти дава право да правиш тема в чужд форум и да плюеш отбора че и недоволен.Аз ако дойда у вас и се изтаковам в средата на стаята ти няма да си възхитен от изпълнението ми.Ако искаш да четеш и пишеш позитивни неща за КПР специално за този мач си сбъркал форума и можеш да бъдеш доволен че модератора ни е малко мек аз ако бях да съм те баннал освен че бих изтрил всичко което си писал с оглед че самото ти присъствие е провокация към размяна на нелицеприятни реплики да не говорим че това да обиждаш един клуб и играчите му в собствения му форум е наглост!

Никого не обиждам.Изказвам мнение като фен на противников отбор.Имам право да пиша по темата като става въпрос за моя отбор.Особено като е домакин.Не е естествено някак само хвалебствия да се пишат за Ливърпул.На кое отгоре като и кьорав да си виждаш колко слабо и еднотипно играят.И да ме баннат проблеми няма.Ако за това се наказват привърженици така да е... 8-)

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 14 окт 2014 21:30

Вълчан написа:
chakalat написа:
Вълчан написа:Единия иска да бъдат изнасилени...другият от първата страница пише че са некадърници.Ти разграничаваш ли моите от техните постове.Какво обидно има да пиша че потенциала им е толкова на тези червени футболисти.Не го ли доказва мачовете досега във всички турнири... :?: :?:

Тука е форума на Ливърпул! Ако не ти харесват мненията ни за другите отбори недей да влизаш тук.В други форуми раздават бан за доста по-малко от твоето "мнение". Не виждам кое ти дава право да правиш тема в чужд форум и да плюеш отбора че и недоволен.Аз ако дойда у вас и се изтаковам в средата на стаята ти няма да си възхитен от изпълнението ми.Ако искаш да четеш и пишеш позитивни неща за КПР специално за този мач си сбъркал форума и можеш да бъдеш доволен че модератора ни е малко мек аз ако бях да съм те баннал освен че бих изтрил всичко което си писал с оглед че самото ти присъствие е провокация към размяна на нелицеприятни реплики да не говорим че това да обиждаш един клуб и играчите му в собствения му форум е наглост!

Никого не обиждам.Изказвам мнение като фен на противников отбор.Имам право да пиша по темата като става въпрос за моя отбор.Особено като е домакин.Не е естествено някак само хвалебствия да се пишат за Ливърпул.На кое отгоре като и кьорав да си виждаш колко слабо и еднотипно играят.И да ме баннат проблеми няма.Ако за това се наказват привърженици така да е... 8-)

Направи си тема за този мач в друг подфорум и си хвали отбора колко искаш.Всеки обича да се изака на метене след като някой положил доста усилия за да направи тази тема.Не си желан тук.Знаеш бутона изход и ако обичаш повече не ни занимавай с фантасамогорийте.Този подфорум е главно за фенове на отбора и на такива които му симпатизират.Ако обичаш приключи с писането тук.
Разбираш ли QPR играе ли много разнообразно и щели да бият Ливърпул :lol: :lol: :lol: По-добре се скрий някъде.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 16 окт 2014 10:53

Oчаквам вече да се вдигнат оборотите и до две седмици да сме в топ форма,както в предните две години !
Тук победата е задължителна ! Хубавото е ,че КПР са домакини и предполагам ще търсят гола и няма да се затворят дълбоко .Само да не допуснем ранен гол ,защото тогава ще се затворят и мача ще стане неприятен за гледане. Трябва да се внимава много за ранен гол ,както и за гол от статично положение . Дано вече всичко да е изчистено и да не се допускат едни и същи грешки,че станахме за смях.
Искам да вида отпред Стърлинг -Стъридж -Балотели а зад тях Коутиньо ,Лалана и Джерард ,но знам ,че връзкара е незаменим :) Искам и Алън и Джан да са готови да влязат от пейката .
Отзад искам Ловрен да не играе ,защото е в слаба форма ,допусна много фатални грешки. Предпочитам Сако ,ако се е оправил. Морено е задължителен .
Искам да вида и дебелия титуляр ...да го вида как ще е след дългото отсъствие ,може пък да има подобрение ,още повече ,че се бори за нов договор. Манкийо засега не оправдава очакванията ми .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

gipsonti
Контакти:

Мнениеот gipsonti » 17 окт 2014 09:52

Аз исма да видя Бало и Стъридж как ще играя заедно, те до сега са изиграли 1 мач и тогава нещата се получиха.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 18 окт 2014 11:27

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 572&type=1

Така като гледам Стъридж го няма и на снимките и за жалсот май наистина ще отсъства. Ако приемем че тези в оранжева са титуляри трябва да очакваме нещо от сорта на

Миньоле - Манкио - Шкъртел - Ловрен - Енрике - Джан - Джерард - Коутиньо - Лалана - Стърлинг - Ламбърт
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 18 окт 2014 12:18

9lives написа:https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152918722227573.1073742098.67920382572&type=1

Така като гледам Стъридж го няма и на снимките и за жалсот май наистина ще отсъства. Ако приемем че тези в оранжева са титуляри трябва да очакваме нещо от сорта на

Миньоле - Манкио - Шкъртел - Ловрен - Енрике - Джан - Джерард - Коутиньо - Лалана - Стърлинг - Ламбърт

Не вярвам Хендо да е резерва, същото важи иза Морено.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 18 окт 2014 14:21

Според мен отсъствието на Стъридж значи само, че Джерард ще мине зад нападателя...т.е. в средата да са Джан - Хендерсън - Джерард и по крилата Лалана и Стърлинг.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 18 окт 2014 16:59

Gil-galad написа:Според мен отсъствието на Стъридж значи само, че Джерард ще мине зад нападателя...т.е. в средата да са Джан - Хендерсън - Джерард и по крилата Лалана и Стърлинг.

Това ще е най-добрият вариант, само дано на върха е Балотели, а не Ламбърт :)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”